Krister, landets beste junior for øyeblikket

Krister Jørgensen mottar premie.
Publisert: 24. mai 2004 av Anders Bergane

Skien: Krister Jørgensen var å regne blant en av utfordrerne i Skien Masters. Krister ligger for øyeblikket på 3. plass i juniorligaen men i Skien Masters gjorde han rent bord og kunne ta med seg pokalen hjem.

Før Skien Masters var det Tony Sundal og Joakim Anderssen som ble regnet som de heteste favorittene. Nettopp fordi disse to ligger et stykke foran de andre spillerne på tabellen i juniorligaen. Blant utfordrerene hadde vi Per Kristian Bergsli og Krister Jørgensen. Det var disse to som stjal showet og spilte finale etter å ha slått ut hver sin favoritt. Krister Jørgensen slo ut Joakim Anderssen allerede i kvartfinalen etter en spennende kamp som til slutt endte 2-1 til Krister. Per Kristian Bergsli måtte ut i shoot out (skytekonk.) etter å ha spilt 0-0 mot Henrik Nystad i sin kvartfinale. Per Kristian trakk det lengste strået og vant 3-2 på shoot out'en. Joakim Anderssen var uheldig og møtte Krister Jørgensen allerede i kvartfinalen. I semifinalen møtte Krister Jørgensen Mathias Berg. Krister fikk en grei oppgave og vant til slutt 2-0 og var dermed klar for finale. I den andre semifinalen møtte Per Kristian Bergsli Tony Sundal (en av favorittene). PK vant knepent 1-0, og nok en favoritt var ute av turneringen. Et tap Tony tok svært tungt. Dermed var det klart for finale mellom Krister og Per Kristian. I en spennende finale vant til slutt Krister Jørgensen 1-0 og kunne dermed ta med seg kjempepremien hjem. Krister tar med seg hele 400 poeng på norgesrankingen og blir den første bordfotball-junior vinneren på mange mange år i Norge. I alt stilte 22 juniorer opp på Skien Masters. Så mange juniorer har det aldri vært før i Norge. Vi håper det fortsetter!