Ny TV-kanal under planlegging

Etter en relativt rolig tid her på bordfotball.no er det igjen på tide å blåse igang noe på sidene her. Ukeboka var en gang et fast innslag og vi håper denne også i fremtiden vil komme mer fast enn den gjør nå. Av nye ting denne gangen, prøver Anders Bergane å dra igang en såkalt intern TV som vil rette seg mot bordfotball interesserte, land og strand rundt.

Publisert: 27. des. 2007 2

Romjulscup endelig spikret

Lørdag 29. desember arrangeres romjulscup på Kjørbekk i Skien. Vi satser på en god turnering i julens ånd, med fri trekning, julepremiering og annet som hører denne høytiden til. Vital info følger...

Publisert: 17. des. 2007 14

Førjulsmorro hos Anders Bergane i Skien

Anders Bergane, Anders Grorud og Lars Tore Myge er samlet for trening hos Anders Bergane på Falkum i Skien. Verdifull trening trengs og etter en uke med mange avlysninger er det på tide med trening. Følg med for live oppdateringer

Publisert: 15. des. 2007 5

Verdensener Eric Verhagen til Skien

Hele San Siro laget skulle denne helgen møtes i Spania for å trene. Slik gikk det dessverre ikke, da sponsor Nicky Chapel måtte trekke tilbudet i siste liten. Men trening blir det likevel. Eric Verhagen og Lars Tore myge tar turen til Skien istedet for å spisse klør. Dermed er det duket for turneringer både lørdag og søndag.

Publisert: 12. des. 2007 6

Treningscup i Skien

Vi har nettopp avsluttet en liten treningscup med 5 deltakere i Skien. Du et et klikk unna mange oppsiksvekkende resultater.....

Publisert: 02. des. 2007 20

Trening i Skien/Kragerø og Romjulscup

Til torsdag er det nok en gang klart for trening i Skien på Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk. Søndagen få dager etter er det spilling i Kragerø. Dessuten nærmer det seg høytid og jul og en mulig romjulscup kan stå på trappene.

Publisert: 26. nov. 2007 0

Anders Grorud vant Skien Masters

12 deltakere hadde funnet veien til bokbinderiet Johnsen i Skien på lørdag for å gjøre opp om årets siste store turnering i Norge. Gledelig var det at to riktig ferskinger ble med og satt en flott farge på mesterskapet. (Oppdatert!)

Publisert: 19. nov. 2007 7

Galla på Falkum lørdag kveld

Det blir galla hos Anders Grorud på Falkum etter Skien Masters. Norge-Tyrkia vises på storskjerm og vi regner med en tur på byen rundt midnatt. Oppmøte fra kl. 18.00. Aldersgrense 18 år!

Publisert: 15. nov. 2007 10

Skien Masters nærmer seg

Førstkommende lørdag spilles Skien Masters på Kjørbekk i Skien. I skrivedne stund stiger deltakerantallet raskt, så meld deg på snarest, og seinest innen torsdag.

Publisert: 15. nov. 2007 18

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2017