Neste stopp Paris for seks nordmenn

Det er kun en dag til 6 av norges bordfotball spillere setter kursen for Issy i Paris, Frankrike. Trond Pedersen, Anders Grorud, Lars Tore Myge, Jon H Bergane, Anders Bergane og Fredrik Rawicki flyr avgårde 16:20 fra Gardermoen imorra for å gjøre ære på Norge i Paris.

Publisert: 31. jan. 2008  3 kommentarer

Viktig treningskveld for turklare

Det nærmer seg med stormskritt Paris for 7 av norges spillere. 5 av disse var samlet på Kjørbekk i Skien ikveld for å spille treningsturenring. Jon Henning Bergane rakk kun 2 treningskamper før han måtte reise, mens resten spilte en aldri så liten turnering.

Publisert: 10. jan. 2008  8 kommentarer

Godt Nyttår

Bordfotball.no ønsker alle sine lesere et riktig godt nytt år. Vi krysser fingrene for at 2008 blir et enda bedre bordfotballår!

Publisert: 31. des. 2007  13 kommentarer

Knut Sagafos gjorde rent bord under Romjulscup

Den gamle veteranen Knut Sagafos gjorde idag rent bord under årets utgave av Romjulscup 2007. I finalen beseiret han Anders Grorud med 4-3 etter sudden death i en uhyre spennende finale.

Publisert: 29. des. 2007  3 kommentarer

Ny TV-kanal under planlegging

Etter en relativt rolig tid her på bordfotball.no er det igjen på tide å blåse igang noe på sidene her. Ukeboka var en gang et fast innslag og vi håper denne også i fremtiden vil komme mer fast enn den gjør nå. Av nye ting denne gangen, prøver Anders Bergane å dra igang en såkalt intern TV som vil rette seg mot bordfotball interesserte, land og strand rundt.

Publisert: 27. des. 2007  2 kommentarer

Romjulscup endelig spikret

Lørdag 29. desember arrangeres romjulscup på Kjørbekk i Skien. Vi satser på en god turnering i julens ånd, med fri trekning, julepremiering og annet som hører denne høytiden til. Vital info følger...

Publisert: 17. des. 2007  14 kommentarer

Førjulsmorro hos Anders Bergane i Skien

Anders Bergane, Anders Grorud og Lars Tore Myge er samlet for trening hos Anders Bergane på Falkum i Skien. Verdifull trening trengs og etter en uke med mange avlysninger er det på tide med trening. Følg med for live oppdateringer

Publisert: 15. des. 2007  5 kommentarer

Verdensener Eric Verhagen til Skien

Hele San Siro laget skulle denne helgen møtes i Spania for å trene. Slik gikk det dessverre ikke, da sponsor Nicky Chapel måtte trekke tilbudet i siste liten. Men trening blir det likevel. Eric Verhagen og Lars Tore myge tar turen til Skien istedet for å spisse klør. Dermed er det duket for turneringer både lørdag og søndag.

Publisert: 12. des. 2007  6 kommentarer

Treningscup i Skien

Vi har nettopp avsluttet en liten treningscup med 5 deltakere i Skien. Du et et klikk unna mange oppsiksvekkende resultater.....

Publisert: 02. des. 2007  20 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019