Trening til torsdag i Skien

Til torsdag er det igjen klart for trening på Bokbinderiet Johnsen i Skien etter 1 gangs pause etter Paris. Vi håper mange tar turen for å finne formen til Telemark Open som kun er to uker unna.

Publisert: 19. feb. 2008  3 kommentarer

Nattcup i Porsgrunn

8-trinn ved Tveten ungdomsskole vil ha sin årlige natturnering i innebandy i Eidangerhallen kommende torsdag. Som vanlig stiller vi opp med brodfotball-tilbud ut i de seine nattetimer.

Publisert: 10. feb. 2008  5 kommentarer

Bordfotballen ruller vidrere på Tveten

Tveten ungdomsskole i Porsgrunn starter opp igjen tilbudet med bordfotball i friminuttene. 6 flunkende nye baner står klare for bruk kommende uke, og initiativtaker Andres Grorud tror på stor aktivitet.

Publisert: 10. feb. 2008  1 kommentarer

Telemark Open 2008 utsettes

Etter veldig få deltagere på Telemark Open 2008 førstkommende søndag så utsetter etter all sannsynlighet NBFF hele turneringen. Kun 6 spillere kunne stille og siden det meldes om laber interesse blant disse påmeldte også så avlyses etter all sannsynlighet hele turneringen. Ny dato er ikke bestemt.

Publisert: 05. feb. 2008  30 kommentarer

Neste stopp Paris for seks nordmenn

Det er kun en dag til 6 av norges bordfotball spillere setter kursen for Issy i Paris, Frankrike. Trond Pedersen, Anders Grorud, Lars Tore Myge, Jon H Bergane, Anders Bergane og Fredrik Rawicki flyr avgårde 16:20 fra Gardermoen imorra for å gjøre ære på Norge i Paris.

Publisert: 31. jan. 2008  3 kommentarer

Viktig treningskveld for turklare

Det nærmer seg med stormskritt Paris for 7 av norges spillere. 5 av disse var samlet på Kjørbekk i Skien ikveld for å spille treningsturenring. Jon Henning Bergane rakk kun 2 treningskamper før han måtte reise, mens resten spilte en aldri så liten turnering.

Publisert: 10. jan. 2008  8 kommentarer

Godt Nyttår

Bordfotball.no ønsker alle sine lesere et riktig godt nytt år. Vi krysser fingrene for at 2008 blir et enda bedre bordfotballår!

Publisert: 31. des. 2007  13 kommentarer

Knut Sagafos gjorde rent bord under Romjulscup

Den gamle veteranen Knut Sagafos gjorde idag rent bord under årets utgave av Romjulscup 2007. I finalen beseiret han Anders Grorud med 4-3 etter sudden death i en uhyre spennende finale.

Publisert: 29. des. 2007  3 kommentarer

Ny TV-kanal under planlegging

Etter en relativt rolig tid her på bordfotball.no er det igjen på tide å blåse igang noe på sidene her. Ukeboka var en gang et fast innslag og vi håper denne også i fremtiden vil komme mer fast enn den gjør nå. Av nye ting denne gangen, prøver Anders Bergane å dra igang en såkalt intern TV som vil rette seg mot bordfotball interesserte, land og strand rundt.

Publisert: 27. des. 2007  2 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2021