Trening i Skien/Kragerø og Romjulscup

Til torsdag er det nok en gang klart for trening i Skien på Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk. Søndagen få dager etter er det spilling i Kragerø. Dessuten nærmer det seg høytid og jul og en mulig romjulscup kan stå på trappene.

Publisert: 26. nov. 2007  0 kommentarer

Anders Grorud vant Skien Masters

12 deltakere hadde funnet veien til bokbinderiet Johnsen i Skien på lørdag for å gjøre opp om årets siste store turnering i Norge. Gledelig var det at to riktig ferskinger ble med og satt en flott farge på mesterskapet. (Oppdatert!)

Publisert: 19. nov. 2007  7 kommentarer

Galla på Falkum lørdag kveld

Det blir galla hos Anders Grorud på Falkum etter Skien Masters. Norge-Tyrkia vises på storskjerm og vi regner med en tur på byen rundt midnatt. Oppmøte fra kl. 18.00. Aldersgrense 18 år!

Publisert: 15. nov. 2007  10 kommentarer

Skien Masters nærmer seg

Førstkommende lørdag spilles Skien Masters på Kjørbekk i Skien. I skrivedne stund stiger deltakerantallet raskt, så meld deg på snarest, og seinest innen torsdag.

Publisert: 15. nov. 2007  18 kommentarer

Fin start på Bokbinderiet

Det ble en fin start på det nye treningsopplegget i Skien på torsdag. Fem spillere spilte mens også Håkon Lunde var innom for å titte. Neste gang håper man på enda fler spillere på Kjørbekk i Skien.

Publisert: 21. okt. 2007  10 kommentarer

Spillestart i Skien imorgen

Imorgen braker det løs i Skien i de nye spille/treningslokalene til NBFF avd. Skien. Stedet er Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk i Skien. Ansvarlig Anders Bergane, håper på godt fremmøte den første spillekvelden.

Publisert: 17. okt. 2007  9 kommentarer

Bilder fra Brussels 2007

Her kommer endel bilder som ble tatt under Brussels IO/GP forrige helg. Bildene er knipset av Svein Arne Brekke fra Skien Wildcats. Bordfotball.no takker for bildene!

Publisert: 16. okt. 2007  5 kommentarer

Fem nordmenn til Brussell i helgen (live i helgen)

Hele seks nordmenn reiser til helgen til Brussell for å prøve seg mot europas beste spillere. Den nye norske klubben Skien Wildcats stiller for første gang med lag i en internasjonal turnering og Anders Grorud og Lars Tore Myge får sin debut for San Siro.

Publisert: 03. okt. 2007  22 kommentarer

Meget velykket Astrocup 2007

Jon Henning Bergane fant igjen seiersformelen søndag og tok hjem sin andre Astrocup tittel, i en cup som må sees på som en meget vellykket en. 14 deltagere møtte, selv om enkelte spilte første kamp på Kragerø Kino. Uansett dette var en stor suksess og et NM i Kragerø hadde vært spennende neste år.

Publisert: 25. sep. 2007  5 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019