Astrocup 2007, invitasjon

Astrocup 2007 er rett rundt hjørnet, nærmere bestemt førstkommende søndag. Det ligger i kortene at det blir en kjempeturnering nede ved Kragerø. Det ventes 14-15 spillere og her følger en liten invitasjon sakset fra KBFK sin hjemmeside. Sjekk KBFK's side for siste nytt!

Publisert: 17. sep. 2007  3 kommentarer

Vi er igang igjen, det er høststart!

Sesongen er nå igang igjen etter en liten sommerpause. Den internasjonale FISTF sesongen 2007/08 startet i helgen med seier til danske Jesper Staal Nielsen under IO i Kanada. Starten på andre del av den norske sesongen smeller for alvor igang om halvannen uke i Kragerø. Da står astrocup for tur.

Publisert: 11. sep. 2007  2 kommentarer

Treningsleir i Skien i helgen

Det blir i Skien treningsleir i helgen. Det hele skjer som ofte før, hos Anders Bergane på Falkum i Skien. Lars Tore Myge tar turen fra Haugesund og det kommer en rekke andre spillere. Sjekk artikkelen for spilletider. Vi minner om at Kragerø osv er hjertelig velkomne.

Publisert: 31. aug. 2007  13 kommentarer

Anders Grorud vant SildaJazz Cup

Anders Grorud vant ikveld SildaJazz Cup etter å ha fått fler poeng enn både Anders Bergane og Lars Tore Myge. Anders Bergane tok andre plass, mens hjemmefavoritt Lars Tore Myge måtte nøye seg med tredje plass.

Publisert: 11. aug. 2007  2 kommentarer

WR for juli og Sildajazz cup

Verdensrankingen for juli er på plass og det er noen små justeringer selv om rekkefølgen på de norske er den samme. (trykk på bildet for å se hele rankingen) Denne helgen er det også Sildajazz Cup i Haugesund, den nå etterhvert så sangomsuste treningscupen. (oppdatert torsdag)

Publisert: 08. aug. 2007  15 kommentarer

Ukeboka: fredag 27. juli

I disse sykkel dopdager så er ukeboka på plass med noen dopfrie nyheter fra bordfotball miljøet. Nye spillere har signert for Skien Wildcats, mens andre har sagt nei. San Siro Worthing Fivestar har fått ny hjemmeside samtidig som diskusjonen rundt ny IO/GP i Norge ruller videre.

Publisert: 26. juli 2007  1 kommentarer

IO individuell og lag i desember?

NBFF satser nå på arrangere nye internasjonale turneringer etter braksuksessen i sommer. Vi har mulighet til å arrangere nok en Internasjonal Open, både individuell- og lagkonkurranse, i tillegg til de turneringer vi allerede har hver sesong. Siste helg i november eller første i desember peker seg ut som aktuelle datoer.

Publisert: 20. juli 2007  20 kommentarer

Hele 16 norske spillere på WR

Hele 16 norske spillere har funnet veien til verdensrankingen i juni utgaven. Derav fem nye spillere. Jon Henning Bergane ligger best ann blant de beste med en 54. plass, etter 1 finale, 2 semifinaler og 2 kvartfinaler på siste fem internasjonale turneringer.

Publisert: 19. juli 2007  4 kommentarer

Anders Grorud ute av London IO

Anders Grorud kom seg videre fra sin gruppe i helgens International Open i London. Men etter det var det stopp. Anders forteller om en turnering som ligger milevis bak standaren til NGPIO her i Norge.

Publisert: 14. juli 2007  0 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019