WR for juli og Sildajazz cup

Verdensrankingen for juli er på plass og det er noen små justeringer selv om rekkefølgen på de norske er den samme. (trykk på bildet for å se hele rankingen) Denne helgen er det også Sildajazz Cup i Haugesund, den nå etterhvert så sangomsuste treningscupen. (oppdatert torsdag)

Publisert: 08. aug. 2007 15

Ukeboka: fredag 27. juli

I disse sykkel dopdager så er ukeboka på plass med noen dopfrie nyheter fra bordfotball miljøet. Nye spillere har signert for Skien Wildcats, mens andre har sagt nei. San Siro Worthing Fivestar har fått ny hjemmeside samtidig som diskusjonen rundt ny IO/GP i Norge ruller videre.

Publisert: 26. juli 2007 1

IO individuell og lag i desember?

NBFF satser nå på arrangere nye internasjonale turneringer etter braksuksessen i sommer. Vi har mulighet til å arrangere nok en Internasjonal Open, både individuell- og lagkonkurranse, i tillegg til de turneringer vi allerede har hver sesong. Siste helg i november eller første i desember peker seg ut som aktuelle datoer.

Publisert: 20. juli 2007 20

Hele 16 norske spillere på WR

Hele 16 norske spillere har funnet veien til verdensrankingen i juni utgaven. Derav fem nye spillere. Jon Henning Bergane ligger best ann blant de beste med en 54. plass, etter 1 finale, 2 semifinaler og 2 kvartfinaler på siste fem internasjonale turneringer.

Publisert: 19. juli 2007 4

Anders Grorud ute av London IO

Anders Grorud kom seg videre fra sin gruppe i helgens International Open i London. Men etter det var det stopp. Anders forteller om en turnering som ligger milevis bak standaren til NGPIO her i Norge.

Publisert: 14. juli 2007 0

Tid for klubbovergang for deg?

Det nærmer seg sesongstart i den internasjonale bordfotball verden. 1. september begynner ny sesong og NBFF tar tak i medlemslistene FISTF sitter på og lister opp hvilke klubber norske spillere hører til. De som har utenlandsambisjoner bør titte ekstra nøye her.

Publisert: 08. juli 2007 4

TFC Wildcats informerer:

TFC Wildcats har den siste tiden fått massiv kritikk på diverse forum pga frykt for splittelse i bordfotball Norge. TFC Wildcats har fremmet sitt syn på saken og holdt på sin mening, at klubben vil være et utenlandsk fenomen (syndrom?). Enkelte har fryktet at egne klubbkvelder, egne websider, eget forum, egne reiseplaner og egne drakter vil føre til splittelse. TFC Wildcats skjønner kritikken og går derfor ut og presiserer følgende:

Publisert: 08. juli 2007 3

SP - Schulze Products slår til igjen

Etter at bordfotball.no forrige uke lanserte Christian Schulzes nye produkt ide, SP - Varnish, har det igjen skjedd nye ting i SP. SP-Varnish er nå til salg, det samme er snart en ny pusseklut. Men siste overraskelse fra Kragerø er at Christian lanserer klubben TFC Wildgrizzlys!

Publisert: 06. juli 2007 1

Klubblansering: TFC Wildcats

Anders Bergane presenterer idag den nye eliteklubben i Norge for pressen. Anders Bergane lanserer ikke bare klubbnavnet, men også hjemmeside, terminliste, spillere, klubbdrakter og klubbens ambisjoner. Pressemeldingen fra TFC Wildcats kan leses her.

Publisert: 03. juli 2007 18

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2017