Tid for klubbovergang for deg?

Det nærmer seg sesongstart i den internasjonale bordfotball verden. 1. september begynner ny sesong og NBFF tar tak i medlemslistene FISTF sitter på og lister opp hvilke klubber norske spillere hører til. De som har utenlandsambisjoner bør titte ekstra nøye her.

Publisert: 08. juli 2007  4 kommentarer

TFC Wildcats informerer:

TFC Wildcats har den siste tiden fått massiv kritikk på diverse forum pga frykt for splittelse i bordfotball Norge. TFC Wildcats har fremmet sitt syn på saken og holdt på sin mening, at klubben vil være et utenlandsk fenomen (syndrom?). Enkelte har fryktet at egne klubbkvelder, egne websider, eget forum, egne reiseplaner og egne drakter vil føre til splittelse. TFC Wildcats skjønner kritikken og går derfor ut og presiserer følgende:

Publisert: 08. juli 2007  3 kommentarer

SP - Schulze Products slår til igjen

Etter at bordfotball.no forrige uke lanserte Christian Schulzes nye produkt ide, SP - Varnish, har det igjen skjedd nye ting i SP. SP-Varnish er nå til salg, det samme er snart en ny pusseklut. Men siste overraskelse fra Kragerø er at Christian lanserer klubben TFC Wildgrizzlys!

Publisert: 06. juli 2007  1 kommentarer

Klubblansering: TFC Wildcats

Anders Bergane presenterer idag den nye eliteklubben i Norge for pressen. Anders Bergane lanserer ikke bare klubbnavnet, men også hjemmeside, terminliste, spillere, klubbdrakter og klubbens ambisjoner. Pressemeldingen fra TFC Wildcats kan leses her.

Publisert: 03. juli 2007  18 kommentarer

NBFF får ikke arrangere NGPIO 2008

NBFF har foreløpig fått avslag på sin søknad om å arrangere NGPIO 5.-6. juli 2008. Dette pga kollisjon med andre turneringer i utlandet. NBFF kan risikere å måtte flytte sin turnering til enten 3. mai eller 2. august.

Publisert: 03. juli 2007  6 kommentarer

Christian Schulze skal revolusjonere bordfotballen

Ifølge Kragerø BFK sine internettsider har Christian Schulze kommet frem med et vidundermiddel som visstnok skal erstatte og knuse den gode gamle B&F polishen.

Publisert: 01. juli 2007  7 kommentarer

NGPIO 2007 rapport

Her følger en liten rapport fra helgen som aldri vil glemmes i Norge. Helgen der bordfotballen kom tilbake til der det startet for 17 år siden. Det var ikke mange for tre år siden som så for seg en internasjonal storturnering i Norge. Nå har Norges Bordfotball Forbund klart det for tredje gang på rad.

Publisert: 28. juni 2007  6 kommentarer

Lars Tore Myge og Anders Grorud går den profesjonelle veien

Anders Grorud og Lars Tore Myge har idag inngått avtale med den engelske klubben San Siro Worthing Five Star for spill i klubben neste sesong. I utgangspunktet skulle bare en av dem spille. Men nå har det blitt en ny vending i saken.

Publisert: 27. juni 2007  41 kommentarer

Tidenes norske turnering!

NGPIO ble som kjent arrangert i helgen, og det ble en kjempe suksess på alle måter. De norske nådde ikke helt opp denne helgen, men det var heller ikke det viktigste denne helgen. NBFF fikk arrangert en fantastisk turnering både i og utenfor spillehallen.

Publisert: 25. juni 2007  6 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019