Resultater fra Påskeegg-cup

Anders Bergane, Fredrik Rawicki og Anders Grorud ble eneste deltakere under årets påskecup. Her finner du resultatene og annet spennende småfacts. Sjokk resultater har innkommet.

Publisert: 08. april 2007 2

Påskeegg-cup fremskyves til søndag

Det blir endringer både på dag, tidspunkt og sted for årets påskeegg-cup. Søndag 1. påskedag klokka 18.00 hos Anders Bergane er de opplysninger som trengs. Da gjenstår det bare å ønske velkommen og kvakk påske til dere alle!

Publisert: 05. april 2007 6

Aprilspøken som få bet på

Bordfotball.no prøvde seg på en liten aprilspøk som dessverre fikk liten respons. Det betyr vel at ingen gikk skikkelig på spøken. Du kan lese det hele ved å klikke deg videre..

Publisert: 01. april 2007 3

Promocup på vent

Det viser seg at kommende lørdag ikke passet for mange av oss, og dermed prøver vi en annen vri. Klikk deg videre for å stemme på den lørdagen det passer best for deg, så tar vi en avgjørelse iløpet av denne uken.

Publisert: 27. mars 2007 7

Ukeboka: onsdag 21. mars

Det er relativt rolig på nyhetsfronten i bordfotball Norge om dagen. Litt er det likevel, som alltid. Man har muligens blant annet to nye baner på vei fra England til NBFF. Og så er det jo snart G-sport promo cup og etterhvert også NM.

Publisert: 21. mars 2007 7

Anders Grorud i England

Anders Grorud er som kjent i England for å spille turnering i helga. Bordfotball.no følger Anders Grorud på sin tur til Milton Keynes i England der han skal spille International Open. Artikkelen oppdateres fortløpende (sist: kl 23:00, søn) gjennom helgen, så sjekk innom artikkelen innimellom.

Publisert: 16. mars 2007 7

Ukeboka: mandag 12. mars

Bordfotball er snart i et kjent norsk fotball magasin i tillegg til at det skal spilles G-sport promo cup om snaut en uke. Det skjer med andre ord mye i bordfotballen om dagen. Det arrangeres stadig også treningssamlinger. Mer om dette i ukeboka.

Publisert: 12. mars 2007 1

Talenter søkes snarest..

Bordfotball.no har tatt en prat med Anders Bergane i NBFFs kontorer i en travel hverdag. Anders Bergane har en 20% stilling i NBFF uten lønn. Bergane som har vært med i gamet i snart 16 år går nå ut og roper et varsko innenfor utviklingen i norsk bordfotball.

Publisert: 07. mars 2007 17

Filmer fra Odense GP 07

Fredrik Rawicki har laget en herlig samling med videosnutter fra Odense sist helg. Filene er ganske store, men det er verdt hele greia det tar å laste de ned.

Publisert: 05. mars 2007 3

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2017