Grorud vant Telemark Open 07

Anders Grorud gjorde rent bord og vant både Open turneringen og shoot-out turneringen og befester sin posisjon som norges beste spiller for øyeblikket. Telemark Open 07 ble forøvrig et kjempe arrangement, det beste på mange år.

Publisert: 11. feb. 2007 17

Glimrende debut på shoot-out turnering

Tidenes første shoot-out turnering i Norge ble en suksess av de sjeldne. 1/8 dels, kvartfinaler, semifinaler og finale ble utført i pausen mellom gruppespillet og sluttspillet i hovedturneringen.

Publisert: 11. feb. 2007 0

Boyband-Cup

Det er fredag før den store søndagen, og gutta i Bakkebygrenda tester muskler ut i de sene nattetimer. Her følger de kalde små fakta, og endel annet som igrunn betyr ganske mye.......når alt kommer til alt!

Publisert: 10. feb. 2007 4

Telemark Open '07 Preview

Det er tre dager igjen til Telemark Open og bordfotball.no kommer med sin premiere på preview artiklene som vil komme foran hver turnering framover. Her får du nyttig info om turneringen og siste nytt.

Publisert: 08. feb. 2007 8

Bordfotballens svar på La Manga

Drømmesituasjonen for en hver bordfotball spiller må være å ha perfekte treningsforhold året rundt. Det har Skiens Anders Bergane fått til ved hjelp av enkle grep.

Publisert: 05. feb. 2007 5

Ukeboka: mandag 5. februar

Etter helgens innsats er NBFFs nye baner snart ferdige. Det er bra siden det nærmer seg TO med stormskritt. Vi tar også en titt på Norges Foosballforbund denne dagen.

Publisert: 05. feb. 2007 1

Ukeboka: torsdag 1. februar

I denne utgaven av ukeboka ser vi på blogger til gamle bordfotball stjerner og ser litt frem mot neste helgs begivenhet, Telemark Open. NBFF leter også etter dugnadsånden i miljøet. Søndag trenger man nemlig folk på Tveten Ungdomsskole.

Publisert: 01. feb. 2007 3

Pringles Cup/m Paprika

Fredrik Rawicki, Anders G og Anders B møtes til en liten turnering på denne flotte søndagen. Resultater og småfacts følger....

Publisert: 28. jan. 2007 4

Ukeboka: onsdag 24. januar

Etter en hektisk helg for deler av bordfotball eliten roer vi det hele ned med litt fakta og tabeller fra helgens treningsleir. Neste måneds Danmarks tur er også nærmest ferdig planlagt. Ukeboka bringer også frem en spennende nyhet idag.

Publisert: 23. jan. 2007 6

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2018