Treningsleir dag tre

Siste dagen på treningsleir idag. Lars Tore Myge, Anders Bergane, Anders Grorud og Trond Pedersen er samlet. I tillegg får man et besøk av Jon Henning Bergane som akter å finne formen før februar turneringene.

Publisert: 21. jan. 2007  2 kommentarer

Treningsleir dag to

Nok en gang er spillerne samlet hos Anders Bergane for å trene til de viktige turneringene i februar. Eneste forandring fra spillerne fra igår er at Håkon Lunde har erstattet Trond Pedersen.

Publisert: 20. jan. 2007  0 kommentarer

Treningsleir rapport

Som kjent er det trening i Skien ikveld. Trond Pedersen, Fredrik Rawicki, Anders Bergane, Anders Grorud og Lars Tore Myge er samlet for en rekke kamper. Resultatene følger her.

Publisert: 19. jan. 2007  8 kommentarer

Ukeboka: onsdag 17. januar

Det snakkes både om comeback og kontigenter i dagens ukebok, men aller viktigst; til helgen blir det som tidligere nevnt treningsleir i Skien. Alle som kan krype og gå oppfordres til å være i Skien en av helgedagene slik at de får verdifull trening.

Publisert: 14. jan. 2007  4 kommentarer

Ukeboka: fredag 12. januar

Ukeboka bestemte seg plutselig å komme tilbake igjen. Hvor lenge den blir her nå, er det absolutt ingen som vet. Det er endel nytt og spennende i bordfotballen om dagen. Dette skal du få innblikk i hvis du leser hele ukeboka. God fornøyelse og god helg!

Publisert: 12. jan. 2007  4 kommentarer

Nytt påmeldingssystem klart

Da var første versjon av påmeldingssystemet oppe å kjører. Du kan nå melde deg på turneringer her på siden og fortløpende følge med på hvem andre som er påmeldt. Klikk på linkene under Neste turnering i høyremenyen for å bruke tjenesten.

Publisert: 10. jan. 2007  0 kommentarer

Tidenes Danmarkstur?

Neste måned er det igjen klart for den tradisjonsrike Danmarks turen til Odense. Hvert år reiser en drøss nordmenn ned for å spille internasjonal Grand Prix turnering i Odense. I år er inget unntak.

Publisert: 09. jan. 2007  11 kommentarer

Forbundet har sendt søknad om NGPIO

Norges Bordfotball Forbund har idag sendt søknad til FISTF om den årlige internasjonale turneringen som avholdes i Skien. NBFF har søkt om lørdag 23. juni og søndag 24. juni til sommeren.

Publisert: 09. jan. 2007  1 kommentarer

Kragerø lever i beste velgående

For de som trodde bordfotballen i Kragerø var død, så tar du feil. Kragerø BFK lever i beste velgående og er aktive som aldri før. De har også en fin hjemmeside. Sjekk den ut!

Publisert: 07. jan. 2007  0 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019