Ukeboka: fredag 22. september

Helgen er her og det betyr muligheter for trening for de som har bane. Desverre finnes det spillere som har satt seg i en knipe på utstyrsfronten..

Publisert: 21. sep. 2006  0 kommentarer

Turneringsoppsett for NM

NM nærmer seg med stormskritt. Kun ni dager igjen og NBFF legger derfor ut et utkast til turneringsoppsett for NM.

Publisert: 21. sep. 2006  4 kommentarer

Ukeboka: tirsdag 18. september

Bordfotball.no snapper opp ideen fra en rekke andre nettsteder/nyhetssider og starter opp ukeboka. Her vil smått og stort legges ut for at folk skal få en viss oversikt om hva som skjer i bordfotball Norge når ikke de vanlige nyhetsartiklene er å oppdrive. Ukeboka vil komme tirsdag og fredag kveld.

Publisert: 19. sep. 2006  8 kommentarer

Norgesmesterskap 2006

Tidenes NM i bordfotball står på trappene. Lørdag 30. september braker det løs. NBFF satser stort på å få til et stort NM med rekord antall hva spillere angår. Det vil spilles i junior og i Open klasse.

Publisert: 06. sep. 2006  0 kommentarer

Anders Bergane god i favoritt cupen sin

Anders Bergane skapte en aldri så liten sensasjon i helgen da han søndag klarte å slå Lars Tore Myge 3-2 i Elite Cup Falkum (høst) og dermed sikret seg 2. plass i cupen

Publisert: 04. sep. 2006  0 kommentarer

Elitecup del2

Anders Bergane slo Lars Tore Myge under dagens Elitecup. Klikk deg videre for mer spennende info fra dagens bataljer......

Publisert: 03. sep. 2006  0 kommentarer

Elitecup del1

Det spilles ikveld sen Elitecup hos Anders Bergane på Falkum. Her følger de spennende fakta fra kampene.

Publisert: 02. sep. 2006  6 kommentarer

9 spillere meldte overgang til TFC Vikings

9 norske bordfotball spillere meldte ikveld overgang til TFC Vikings fra Porsgrunn TFC. Det har lenge vært oppe i media at en rekke Porsgrunn TFC spillere ville skifte klubb. Ikveld ble det altså en realitet kun få timer før overgangsvinduet stenger ved midnatt.

Publisert: 31. aug. 2006  

Bordfotballstand under Handelsstevnet

Vi har ordnet oss plass i Storhallen på Stevneplassen i Skien under årets Handelsstevne. Her blir det muligheter for kjøp av utstyr til gode priser. Det er også en bane tilgjengelig for dem som måtte ønske seg en kamp eller to. Vi åpner opp onsdag 30 august kl.18.00.

Publisert: 27. aug. 2006  4 kommentarer

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019