Stemningsrapport fra Egypt

Deler av norgeseliten er i disse dager paa paaskeferie i Egypt. Her foleger en liten oppdatering paa hvordan ferien har gaatt saa langt.

Publisert: 15. april 2006 

Anders Grorud dro i land Påske Egg triumfen

Anders Grorud vant idag årets utgave av Påske Egg Cup. Anders G slo Jon Henning Bergane 1-0 i finalen og tok med dette sin 3. Påske Egg Cup seier. Nivået ellers på cupen var godt. Et comeback på banen fikk vi også oppleve.

Publisert: 09. april 2006 5

Påske Egg Cup 2006 (OBS, forandringer)

Imorgen søndag 9. april spilles Påske Egg Cup på Tveten Ungdomsskole. (OBS, nytt spillested) Samme sted der NM og Telemark Open ble spilt. Det hele starter klokken 12:00

Publisert: 08. april 2006 6

Fredrik Rawicki gjør comeback

Tidligere storspiller Fredrik Rawicki tok selv kontakt med redaksjonen og fortalte om at han ønsker å gjøre retur til bordfotballbanen. Dermed ser det ut til at norgeseliten blir en attraksjon rikere. Allerede førstkommende søndag blir han med i årets Påske Egg Cup.

Publisert: 03. april 2006 

Påske-Egg Cup 2006

Neste søndag (9. april) braker den så etterhvert tradisjonsrike Påske-Egg Cup igang. Påske-Egg Cup har etterhvert blitt en av de gode gamle traverne i bordfotballen i Norge.

Publisert: 01. april 2006 1

Vellykket på G-Sport Promo

Det ble en svært vellykket lørdag på G-Sport på handlesenteret Down Town i Porsgrunn. Mange kom for å se.

Publisert: 01. april 2006 2

Tveten Natt Cup

Den etterhvert årlige natt turneringen på Tveten ungdomskole har akkurat funnet sted. I forbindelse med at 9. klasse på Tveten ungdomskole arrangerer natt cup i innebandy, ble det også spilt bordfotball.

Publisert: 24. mars 2006 1

Ny retningslinjer for ranking

Etter en del klager fra mange spillere, velger nå rankingsjefen i Norge å gå ut med forklaringer av regler, samt noen nye retningslinjer.

Publisert: 21. mars 2006 3

Nervepirrende i Elite Cup Falkum

De fleste hadde nok regnet med at Anders Grorud skulle vinne Elite Cup Falkum ganske enkelt. Det gjorde han også. Med et spill som tidvis var meget godt. Men kampen om 2. plassen i cupen skulle vise seg å bli tidenes kamp mellom Anders Bergane og Trond Pedersen.

Publisert: 20. mars 2006 2

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2017