Verdens største turnering er igang

Verdens største bordfotball turnering spilles idag og imorgen i Mons, Belgia. Ingen norske deltar, men vi vil likevel holde dere oppdaterte.

Publisert: 04. mars 2006  

Hva bruker de beste?

Mange har kanskje stilt seg spørsmålet før; Hva slags spillere bruker de beste spillerne i verden? Er det C3 eller C5, eller noe helt annet? I Norge spiller de fleste med C5 men hva gjør de beste i utlandet? Bordfotbal.no har gjort en liten research.

Publisert: 04. mars 2006  4 kommentarer

D.E.V.I.L.S. Austria fratatt poeng

D.E.V.I.L.S. Austria fra Østerrike vant som kjent lagturneringen i Odense sist helg. Nå har de mistet poengene for seieren. FISTF, det internasjonale bordfotball forbundet har nemlig funnet ulovligheter i spillesammensetningen til D.E.V.I.L.S. Austria.

Publisert: 04. mars 2006  

Elite Cup på Down Town

Vi har besluttet å legge årets elite cup til Down Town kjøpesenter i Porsgrunn. Gjennom et samarbeid med G-sport har vi fått til denne ordningen. Dermed vil vi kunne vise frem bordfotball til handleglade telemarkinger. Den vil avholdes enten lørdag 18/3 eller lørdag 25/3.

Publisert: 01. mars 2006  

Birthday Cup

Til søndagen får Anders Grorud besøk av Norgesvennen Jeremy Bradley. Samtidig samme helg feirer Anders Grorud sin bursdag. Da blir det en liten anledning til å spille litt bordfotball.

Publisert: 28. feb. 2006  

Norwegian Grand Prix and International Open

Etter den enorme suksessen ifjor prøver i iår igjen med en enda bedre turnering. 8. og 9. juli er datoene er iår for den offisielle FISTF turneringen som teller på verdensrankingen.

Publisert: 28. feb. 2006  0 kommentarer

Ny verdensranking

Ny verdensranking har kommet ut. På den nye rankingen har poengene fra Odense Grand Prix kommet med. Lars Tore Myge faller dramatisk.

Publisert: 28. feb. 2006  1 kommentarer

Odense 2006 i tekst, fakta og bilder

De fire Porsgrunn TFC spillerne har kommet hjem og alt er tilbake til normalen for proff gutta. Turen ble som for Norge i OL, skuffende.

Publisert: 27. feb. 2006  3 kommentarer

Lars Tore Myge = Marit Bjørgen?

Alt var lovende for finalemannen i Odense for to år siden. Mye trening og godt spill gjorde at selvtilliten var på topp. Formen skulle stige utover turneringen. Det gjorde den ikke.

Publisert: 27. feb. 2006  

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.3
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2019