NM i avisene

Følg med i avisene de nærmeste dagene. Under NM i helga var både Varden og PD tilstede og på Mandag (i PD) og tirsdag (i Varden) vil reportasjer fra norgesmesterskapet komme.

Publisert: 10. okt. 2004 

Bergane og Lunde er Norgesmestre

Jon Henning Bergane vant NM finalen i Open/senior mot Anders Grorud med 2-0. Mens Håkon Lunde slo Krister Jørgensen 1-0 i NM finalen i junior. Det ble et perfekt arrangement. Trykk på link for resultater.

Publisert: 09. okt. 2004 

Widar Johannessen er i live!

Den tidligere bordfotball-spilleren har vært som sunket i jorden siden 1997. Fra han begynte å spille i 1994 opplevde han en enorm fremgang frem til hans mystiske forsvinning. Men hå har han altså dukket opp igjen.

Publisert: 06. okt. 2004 

Grenlandsligaen er igang

Grenlandsligaen har nå holdt på en tre ukers tid. Neste onsdag settes også ligaen for Junior igang her i Skien.

Publisert: 19. sep. 2004 

Last ned invitasjon for Norgesmesterskap

Lørdag 9. oktober arrangerer NBFF bordfotball Norgesmesterskap i Skien. Sukessen fra Skien Masters i vår skal fortsette og vi regner med at årets store begivenhet blir tidenes beste turnering i Norge. Last ned invitasjon her...

Publisert: 19. sep. 2004 

Norgesmesterskap 2004

Etter flere forflyttninger av årets NM har vi nå for aller siste gang landet på lørdag 9. oktober som en passende dag for en slik stor begivenhet.

Publisert: 13. sep. 2004 

Rankingliste for Open er oppdatert

Endelig har en oppdatert ranking kommet

Publisert: 13. sep. 2004 

Anders Bergane tok sin beste plassering noensinne

Anders Bergane hadde en gylden mulighet til å kapre en etterlengtet 2. plass i Elite Cup ettersom Anders Grorud og Lars Tore Myge hadde andre prioriteringer i helgen. Det klarte jr Bergane.

Publisert: 11. sep. 2004 

Jon Henning Bergane vant Elitecupen

Det ble ikke overaskende Jon Henning Bergane som vant elitecupen idag. Uten Anders Grorud og Lars Tore Myge på deltakerlisten var det ingen som kunne forhindre Bergane seier i sesongens første cup.

Publisert: 11. sep. 2004 

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2017