Anders Bergane slår tilbake i serien

Anders Bergane har fått en svak start i årets serie med bare ett poeng på 4 kamper. På onsdag snudde det endelig.

Publisert: 20. okt. 2004 

Webmaster uten internett

Det skulle kommet endel oppdateringer på rankingern og andre diverse ting i helgen, men webmaster er for tiden uten internett tilgang. Vi håper alt er i orden i løpet av få dager.

Publisert: 17. okt. 2004 

Krister Jørgensen fortsatt best i Norge på rankingen

Selv om Håkon Lunde kapret norgesmester tittelen er det fortsatt Krister Jørgensen som leder den offisielle norges rankingen forran Håkon Lunde. Trykk på link for komplett liste.

Publisert: 11. okt. 2004 

Norges-mesterskapet i tekst og bilder

Norgesmesterskapet i Skien på lørdag ble ikke uventet en stor suksess. Etter at Skien Masters ble arrangert med bravur i mai var det duket for en like flott turnering lørdag 9. oktober. For første gang på åtte år ble det kåret en Norgesmester i fler enn en klasse.

Publisert: 10. okt. 2004 

NM i avisene

Følg med i avisene de nærmeste dagene. Under NM i helga var både Varden og PD tilstede og på Mandag (i PD) og tirsdag (i Varden) vil reportasjer fra norgesmesterskapet komme.

Publisert: 10. okt. 2004 

Bergane og Lunde er Norgesmestre

Jon Henning Bergane vant NM finalen i Open/senior mot Anders Grorud med 2-0. Mens Håkon Lunde slo Krister Jørgensen 1-0 i NM finalen i junior. Det ble et perfekt arrangement. Trykk på link for resultater.

Publisert: 09. okt. 2004 

Widar Johannessen er i live!

Den tidligere bordfotball-spilleren har vært som sunket i jorden siden 1997. Fra han begynte å spille i 1994 opplevde han en enorm fremgang frem til hans mystiske forsvinning. Men hå har han altså dukket opp igjen.

Publisert: 06. okt. 2004 

Grenlandsligaen er igang

Grenlandsligaen har nå holdt på en tre ukers tid. Neste onsdag settes også ligaen for Junior igang her i Skien.

Publisert: 19. sep. 2004 

Last ned invitasjon for Norgesmesterskap

Lørdag 9. oktober arrangerer NBFF bordfotball Norgesmesterskap i Skien. Sukessen fra Skien Masters i vår skal fortsette og vi regner med at årets store begivenhet blir tidenes beste turnering i Norge. Last ned invitasjon her...

Publisert: 19. sep. 2004 

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.26
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2018