Lars Tore Myge = Marit Bjørgen?

Publisert: 27. feb. 2006 av Anders Bergane

Alt var lovende for finalemannen i Odense for to år siden. Mye trening og godt spill gjorde at selvtilliten var på topp. Formen skulle stige utover turneringen. Det gjorde den ikke.

Lars Tore Myge ble desverre bordfotballens svar på Marit Bjørgen. Store forventninger, men innfridde ikke i det hele tatt. Ble det for lite trening? Ble det for lite styrkedrikk? Neste gang blir det andre boller, lover Lars Tore.
 
Gruppespillet på lørdag burde normalt være overkommelig. Lars Tore spilte jevnt med Delphine Dieudonne (verdens desidert beste kvinnelige spiller). Holdt lenge 1-1, men tapte uheldig 1-2 når det var 30 sekunder igjen på tidsuret. Dette skulle vise seg å bli en gjennomgangs melodi for hele helgen. Lars Tore ledet nemlig også 1-0 over Anders Buhl-Hansen i den avgjørende kampen for å komme videre fra gruppa, men tapte også her 1-2. Det tapende målet kom 1 minutt før slutt. Dermed var det rett ut av den individuelle turneringen.
 
På søndagen spilte Lars Tore Myge enda bedre faktisk. Men 0-0 mot Rene Schulz viser at skuddene ikke sitter. Med seier i den kampen ville Porsgrunn TFC etter all sannsynlighet vært i semifinale. I kvartfinalen mot Devils Austria hadde Myge god kontroll mot Manfred Pawlica fra Østerrike. Mange sjanser men ingen uttelling. Utrolig nok så scoret Pawlica også i denne kampen 30 sekunder før slutt og vant 1-0.
 
Tilfeldig eller uflaks? Problemer med å fullføre kampene i god stil? Nei, det er nok bare skuddene til Lars Tore Myge som ikke sitter som de skal.
 
Skal vi tro ryktene så trenes det nå intenst på skudd i Haugesund om dagen...

← Tilbake


Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023