Norwegian Grand Prix and International Open

Premiebordet fra ifjor
Publisert: 28. feb. 2006 av Anders Bergane

Etter den enorme suksessen ifjor prøver i iår igjen med en enda bedre turnering. 8. og 9. juli er datoene er iår for den offisielle FISTF turneringen som teller på verdensrankingen.

For de som måtte lure, er disse turneringene de samme som har bitt spilt i Odense sist helg. Den eneste forskjell er at vi har to individuelle turneringer og ikke en individuell og en lagturnering.
 
I Odense sist helg viste det seg at mange kunne være interessert i en slik turnering. Ifjor var vi noe over 30 spillere totalt. I år vil man kunne regne med kanskje 40 til 50 spillere skal vi tro forhånds interessen.
 
Fjorårets vinner og verdens toer, Massimo Cremona har allerede bekreftet sin ankomst for turneringen. Man må også regne med spillere fra Tyskland, Danmark, England og Belgia. Sannsynligvis mange fler.
 
I skrivende stund er ikke planleggingen kommet skikkelig igang enda. Det vil skje relativt kjapt. Denne gangen vil Skien Videregående Skole bli forsøkt brukt som spillehall. Det vil selvfølgelig bli kiosk og galla på kvelden som ifjor. Andre ting som storskjerm osv vil selvsagt bli høyaktuelt. Etter all sannsynlighet vil VM finalen i ordentlig fotball bli vist på storskjerm etter turneringen søndag.
 
For mer info sjekk Norwegian Grand Prix linken til høyre.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023