Den store helgen nærmer seg

Frode Sveinungsen mot Adrian Curtis under fjorårets turnering.
Publisert: 25. juni 2006 av Anders Bergane

Det er nå kun to uker til den største begivenheten i løpet av et norsk bordfotball år. Nemlig Norwegian Grand Prix and International Open. Det er andre året vi arrangerer disse to turneringene. Vi gleder oss.

Ifjor var vi 30 spillere i Skien. Per idag ligger vi ann til 25 spillere. Selv om det er godt håp om å runde 30 spillere i år også. To tyskere her rimelig sikre hvis Tysklands fotball landslag for eksempel går ut i kvartfinalen mot Argentina til fredag. Hvis det viser seg at Tyskland går hele veien til finalen er det usikkert om vi får besøk av de to tyskerne.
 
Det er også muligheter for at våre venner i Danmark sender enda en bil til Skien i tillegg til den ene som kommer. Er vi heldige kommer også verdenstoer og nummer 2 i VM nå nylig, Massimo Cremona til Skien helgen 8. og 9. juli. Dette er desverre meget usikkert. Det hadde vært en fin bonus å få en av verdens beste spillere hit i tillegg til at han også er tittelforsvarer fra ifjor.
 
Vi har iår spillere fra 5 nasjonaliteter, noe som er helt ok for en såpass liten turnering som NGPIO i realiteten er. Skal man i år nevne noen favoritter så må vi nok se til Belgia. Alle de fire Belgierne er her for første gang. Turneringens storfavoritt er helt klart Olivier Père som kom helt til kvartfinale i VM i Dortmund for 1 ukes tid siden. Skal vi trekke frem noen norske spillere til å kapre tittelen så kan vi jo nevne Lars Tore Myge som slo nettopp Olivier Père i 2004 i Danmark.
 
Alt i alt kan dette bli en kjempefin turnering slik som ifjor. Spillehallen blir iår som ifjor Kleiva skolen i Skien. Det er gratis leie som frister arrangørene.
 
Det vil lønne seg å sjekke sidene her fremover de neste ukene. Mye nyttig info vil komme.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023