Norwegian GP/IO 2006

David Fraikin fra Belgia vant begge dagene.
Publisert: 10. juli 2006 av Anders Bergane

Norges Bordfotball Forbund gjorde det igjen! To nye kjempe turneringer ble arrangert denne helgen. Med 24 spillere fra 5 forskjellige land ble det ikke uventet en kjempe helg.

Norges Bordfotball Forbund med Anders Bergane og Anders Grorud i spissen gjorde i helgen en kjempejobb med å arrangere Norwegian GP/IO. Forbredelsene startet i realiteten for mange måneder siden, men det var første torsdag det hele startet. Spillehallen på Bratsbergkleiva barneskole i Skien ble rigget til med 8 baner og et x antall bord for kiosk, pauseavdeling, sekreteriat etc. Kiosk varer ble kjøpt inn, premier bestilt og baner gjort klart for spill.
 
Alt var under full kontroll da de første deltagerne kom fredag morgen. Kaspar Bennett og Steve Hawkins kom tidlig fredag ettermiddag og innkvarterte hos NBFFs Anders Bergane. Anders Grorud hadde utrolige 9 utlendinger (dansker og tyskere) boende hjemme i hagen eller i huset. De resterende Belgiere bodde på hotell i Skien by.
 
At været skulle snu denne helgen var helt perfekt for arrangørene. Etter et par uker med intens varme slo det hele om på lørdag. Det var sol, men ikke så varmt at det ødela for spilleforholdene. Søndag var det også noen regndrypp å skimte på ettermiddagen.
 
Arrangementet som sådan gikk helt perfekt. Mye takket være tyske Marcus Tilgner som stod for dataprogrammene som holder orden på hele turneringen mht. grupper, trekning, sluttspill, dommere osv. Kiosken gikk i pluss, noe som betyr at NBFF totalt sett gikk ca. 1200-1300 i overskudd. Endel av disse pengene vil bli brukt til å handle inn nye mål. Overskuddet kom som en lettelse for arrangørene etter et brakunderskudd ifjor.
 
Turneringens mest spesielle tilbud var likevel Anders Groruds masasje stoler som ble satt opp og flittig brukt av spillerne mellom rundene inne i det som fikk tilnavnet "Relaxation Lounge".
 
For endel av spillerne var kanskje Galla middagen på Lekter'n i Skien helgens høydepunkt. Hvertfall kunne det se sånn ut på lommeboka. Enkelte av spillerne var ikke i seng før klokken fem om morgenen. Gledelig klar over at første runde søndag startet 10:30.
 
NBFF har allerede fått gode tilbakemeldiger anngående turneringene og mange lovnader om tilbakekomst også neste år. Allerede nå har forbundet diskutert mulig ny dato neste år. Grunnet varmen i juli vil 19. mai og 20. mai være hete kandidater for neste år.
 
Takk for i år!

NGPIO 06 | 49 bilder

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (6)

Vis/skjul alle tråder
Anders B - lagt inn 11.Jul 06 22:36:38 #1
2 på tveten. resten på kleiva tror jeg  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 11.Jul 06 22:35:46 #2
NBFF vil vurdere straff for deg fredrik  
Vis/skjul tråd
fredrik r - lagt inn 11.Jul 06 22:08:27 #3
Hyggelig at dere gikk i pluss!! Tenker dere blir enda mere fornøyde når jeg sier at dere skal få 200kr av meg i deltager avgift, som jeg har glemt å betale...  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 11.Jul 06 13:26:36 #4
like greit og kjøpe nye plater tror jeg, koster ikke allverden. banene er jo stort sett greie selv om en eller to ruller veldig. hvor kommer banene til å stå nå forresten?  
Vis/skjul tråd
Anders b - lagt inn 11.Jul 06 12:59:04 #5
ja noen av platene har slått seg skjeive. de burde kanskje vært stiva opp men da blir de veldig tunge og tar større plass  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 11.Jul 06 08:50:49 #6
Synes turneringen gikk kjempebra. Bra jobba av Anders & Anders! Eneste lille minus jeg kan finne var at noen av platene under banene var litt skjeive.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023