Ny Scandinavisk topp-klubb på gang

Publisert: 13. juli 2006 av Bordfotball.no

Etter samtaler mellom Jesper Staal-Nielsen fra Lega Liga Odense og Anders Bergane fra Porsgrunn TFC igår kveld ryktes det at det er planer om en toppklubb på gang.

Etter mange år med flere reiseplaner på trappene som aldri har blitt noe av, har nå flere norske og danske spillere sett seg lei på at turneringsplaner alltid går i vasken.Grunnen til at det altfor sjelden blir utenlands turer er pga at man aldri får stilt med mange nok spillere til å spille i lagturneringene. Det er altid 1-2 som er klar for turneringen, men som kjent bør man være 4 for å spille lagturnering.
 
En eventuell ny stor klubb i Scandinavia ville ført til fler spillere som vil være reisevillige. Mangler man et par danske spillere vil man alltid ha 1-2 norske som vil være interessert. "Har man 6-7 gode spillere i stallen, vil man stort sett alltid finne 3-4 som er intressert i å reise, forklarer Anders Bergane."
 
"Dette er kun på tanke stadiet foreløpig, vi har ikke bestemt noenting. Bare lufter ideen ut til spillerne i Porsgrunn, fortsetter Anders." "Det som er sikkert er at vi ikke vil kvitte oss med Porsgrunn TFC. Den klubben må få leve videre for eventuelle nybegynnere osv."
 
Dermed er det altså snakk om opprettelse av en helt ny stor klubb? "Det kan du godt si. Scandinavian TFC er et navn som har blitt litt diskutert."
 
1. september går fristen ut for å melde overgang til ny klubb samt opprette en ny. Det betyr at det er ennå god tid.
 
Igår kunne man lese på bordfotball.no at Anders Grorud er den første som vurderer et bytte. Denne ideen virker kanskje mer attraktiv for Anders Grorud.
 
"Jeg synes i det minste det er en god idee, så får vi se hva som skjer, avslutter Anders Bergane."

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (9)

Vis/skjul alle tråder
Lars T - lagt inn 14.Jul 06 21:16:13 #1
Dette blir kanon Jesper! Lykke til i London!  
Vis/skjul tråd
Jesper Staal Nielsen - lagt inn 14.Jul 06 20:29:30 #2
Ja det er spandende tanke, jeg snakkede med Jonas om det i gaar og han synes ogsaa godt om ideen. Muligheden for et hold der kan blande sig i top 10 i verden er en mulighed. De spillere som rejser fra os er dem i siger samt Thomas Ore,Jonas Bentzen og de smaa  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 14.Jul 06 08:10:17 #3
Porsgrunn TFC må jo eksistere fortsatt, som en slags farmer klubb. Når unge/nye spillere blir gode nok kan de tas opp i A-stallen og spille utenlands  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 13.Jul 06 23:41:27 #4
de er vel enn 3-4 vel? buhl, jesper og kristian tror jeg.. kamilla også.? så er vi 1-2 noen ganger så er vi jo 4-5 på hver turnering.. men porsgrunn tfc burde vel eksistere enda. Jeg liker overskriften for meg: "Utenlandsproff vender hjem til moder klubben på tampen av karieren."  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 13.Jul 06 22:14:37 #5
Kunne vært spennende ja, skal ikke si at jeg kommer til å reise så veldig mye med det første, men etter at vi er etablert i hus så kan det jo hende. Og har man en klubb med flere habile spillere ville jeg ihvertfall fått med meg en Europa Cup for klubb-lag. Meget gode muligheter for god matcing der, da man spiller om alle plasser og får minst 7-8 kamper i løpet av turneringen.  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 13.Jul 06 20:45:48 #6
Hvor mange dansker er innteresert i og reise rundt da egentlig ? Bare Buhl og Jesper eller ?  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 13.Jul 06 20:11:02 #7
jeg har snakka med han om det. det var hans forslag faktisk.. jeg satt der bare i "sørlands-rusen" og var enig. men det er en fin idee ja.  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 13.Jul 06 20:01:48 #8
Veldig kreativt Bender! Blir nok mye mer aktuellt og reise rundt når mann blir sikra spilling begge dagene, spent på hva Jesper sier om dette....  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 13.Jul 06 19:15:36 #9
diskusjon ønskes!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023