Fredrik Rawicki gikk videre fra gruppespillet

Publisert: 15. juli 2006 av Anders Bergane

Fredrik Rawicki havnet i gruppe med Nathan Dupont og James Collier. Fredrik gikk videre fra gruppen, men da ble det stopp.

Rawicki tapte ikke overraskende 1-4 mot Dupont som til slutt kom til kvartfinalen. Men slo Collier 6-0 og havnet dermed i mellomrunden, eller barrage runden som det kalles. Her ble det et knepent og surt 1-2 tap mot Matt Lampitt fra England. Lampitt er nummer 126 på verdensrankingen. Fredrik tar dermed endel viktige poeng som kommer godt med på verdensrankingen, samtidig som han får en fin revansje fra forrige helg da han ikke gikk videre verken lørdag eller søndag.
 
Fredrik skryter av mange og gode baner og rapporterer at han vil ta mange bilder som etterhvert kommer ut på bordfotball.no.
 
Massimiliano Nastasi fra Italia vant det hele etter å ha slått Jean-Guillaume Einsle i finalen. Nastasi hadde da slått ut Nathan Dupont, som Fredrik var i gruppe med, i kvartfinalen og Olivier Pere i semifinalen. Begge to fra Belgia.
 
Franskmannen Jean-Guillaume Einsle slo ut verdensener Massimo Cremona i kvartfinalen og en av to verdens beste kvinnelige spillere Delphine Dieudonne i semifinalen. Cremona fra Malta og Dieudonne fra Belgia.
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (2)

Vis/skjul alle tråder
Anders B - lagt inn 16.Jul 06 12:32:41 #1
har sendt en sms men ikke fått noe svar enda.. det er mye mulig trege sms forhold over til england. fikk seint svar igår også..  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 15.Jul 06 21:19:09 #2
Må vel ferdig nå vel??  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023