Feriemodus i bordfotballen

Publisert: 31. juli 2006 av Anders Bergane

Selv om Tippeligaen i fotball ruller for fulle mugger så er det nå pause i bordfotball Norge. Ferien til de fleste toppspillerne i Norge brukes til avslapping.

Det har nå vært stille i bordfotball Norge i et par uker og det ventes at det vil fortsette slik et par uker til. Silda Jazz Cup står for tur 13. august i Haugesund som vel blir å regne som en liten oppvarming til høstens viktige turneringer. Antall deltagere der er ennå usikkert. De eneste sikre er Lars Tore Myge og Anders Grorud. Anders Bergane har tidligere vært meget interessert men velger trolig å bli hjemme grunnet økonomiske og sportslige grunner. "Med dårlige økonomiske tider for min private bordfotball kasse, samt at det blir liten sportslig gevinst borte i Haugesund så velger jeg trolig å bli hjemme, sier Anders."
 
Den eneste aktiviteten i sommervarmen på bordfotball fronten, er Anders Berganes daglige post sjekk for å se om hans og Lars Tores nye Profibase spillere har kommet fra Italia. De ventes i posten rett rundt hjørnet og da blir det ifølge ryktene mye inntrening med nye spillere for Lars Tore Myge og Anders Bergane.
 
Fortsatt god sommer!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023