Storsatsing med nye spillere

Anders Bergane med de nye spillerne
Publisert: 14. aug. 2006 av Anders Bergane

Som tidligere nevnt på Bordfotball.no har Anders Bergane og Lars Tore Myge skaffet seg nye spillere fra Italia. Etter noen dager med trening, er fasiten klar fra de to: Kjempe spillere!

Lars Tore Myge har som kjent vunnet Silda Jazz Cup i helgen med de nye spillerne. Det var neppe tilfeldig mener Lars Tore selv. "De er utrolig stabile og presise i alle flikk, noe som gjør det mye lettere å få til et jevnt spill hver eneste gang, selv om dagsformen ikke er helt topp." "Forsvarsflikk er de suverene på og skuddene sitter veldig bra, skryter Lars Tore Myge."
 
Anders Bergane er også meget fornøyd. "De har en meget god touch og skyter veldig bra etter at passende skuddteknikk er trent inn." "Dessuten var de stabile og veldig lett å få spillerne til å gå i de vinkler man ville, med tanke på vendinger osv."
"Dette blir bra, sier Anders."
 
Det ryktes at Lars Tore Myge kommer over om 14 dager for å bli med på Handelstevne trenings leir. En treningsleir som er et ledd i storsatningen frem mot Wales i oktober. Det betyr mye god trening for Anders og Lars Tore. 
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023