TFC Vikings en realitet imorgen

Publisert: 14. aug. 2006 av Bordfotball.no

Imorgen er den nye toppklubben mellom danskene/Lega Liga Odense og nordmennene/Porsgrunn TFC en realitet. Etter intense forhandlinger ikveld kom de to partene endelig til enighet.

Overgangspapirer blir imorgen sendt til det internasjonale forbundet FISTF som sørger for at TFC Vikings blir en realitet. Det var lenge prat om TFC Scandiavian, men enkelte mente at dette ble altfor traust og kjedelig. Dermed ble TFC Vikings foreslått. Noe som burde passe nordmenn meget godt. Bordfotball.no venter i spenning på logoen som naturlig nok vil inneholde bordfotball figur med Viking hjelm. Det som konkret vil skje er at Lega Liga Odense bytter navn til TFC Vikings. Dette gjøres for at den nye klubben skal kunne beholde alle sine ranking poeng som Lega Liga har opparbeidet.
 
Det er ennå ikke klart hvem av de norske spillerne som vil gå over i den nye klubben. Men etter det bordfotball.no erfarer er det sannsynligvis snakk om de aller fleste av toppspillerne i Norge. NBFF vil ta en runde med alle aktuelle spillere i løpet av morgendagen for å få en klarhet i hvem som blir med over. Det som derimot er klart er at Porsgrunn TFC fortsatt vil bestå for de som ville bli igjen der. Når det gjelder danskene så blir alle med i TFC Vikings, av den enkle grunn at TFC Vikings i bunn og grunn er Lega Liga Odense.
 
Enkelte betingelser er diskutert mellom de to partene. Og endel punkter har blitt notert for rett og slett unngå problemer under turneringer osv.
 
I utgangspunktet vil det være 2 danske og 2 norske på hvert lag. Jonas Bentzen og Jesper Staal Nielsen vil velge ut sine 2 og Anders Grorud og Anders Bergane velger ut sine 2 norske spillere. Den 5 spiller og reserve på laget vil bli tatt ut etter enighet mellom de 4 kapteinene. Det verserer også enighet om at når en spiller føler at formen er svært dårlig og at han heller kan overlate plassen til en annen, er det fullt mulig å spille med for eks 3 dansker og 1 nordmann.
 
Skulle man være 8-9 spillere fra TFC Vikings på en turnering så spiller man med A og B lag. Er det viktige kamper som for eks finale skal man ikke utelukke at man kanskje også blir enige om å toppe laget skikkelig uavhengig av danske/norske sammensetninger.
 
Uansett byr alle disse utfordringene neppe på noe problem, dansker og nordmenn er ikke kjent som noen kranglefanter.
 
Første illdåp for klubben blir i Wales i oktober. NBFF ønsker lykke til.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
Anders B - lagt inn 15.Aug 06 10:52:46 #1
det anbefalles at alle som idag er med i Porsgrunn TFC tenker nøye gjennom om de vil gå over til en annen klubb..Har du planer en gang i fremtiden å spille i utlandet er en overgang nesten et must, siden Porsgrunn TFC neppe kommer til å bli fulltallige nok i utlandet med det første.. Er du for eks junior spiller så er kanskje ikke en overgang til Vikings så viktig siden det å spille seg inn på et senior lag for en junior blir som regel vrient.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023