Ukeboka: tirsdag 18. september

Publisert: 19. sep. 2006 av Anders Bergane

Bordfotball.no snapper opp ideen fra en rekke andre nettsteder/nyhetssider og starter opp ukeboka. Her vil smått og stort legges ut for at folk skal få en viss oversikt om hva som skjer i bordfotball Norge når ikke de vanlige nyhetsartiklene er å oppdrive. Ukeboka vil komme tirsdag og fredag kveld.

NM snart..
Det er nå kun litt over en uke til Norgesmesterskapet. Lørdag 30. september er datoen. NBFF har fått skrapet sammen 11 deltagere, noe NBFF er rimelig godt fornøyd med. NBFF har vært i kontakt med Martin Eikeland og prøvd å få fatt i andre fra Kragerø. Martin Eikeland var desverre opptatt denne helgen, men ønsker å prøve igjen en helg han er tilgjengelig.
Fredrik Rawicki har en nybegynner på gang som burde kunne matche Jan-Thomas Moen som er påmeldt rekrutt. Jan-Thomas er et Jon Henning Bergane produkt.
 
Hvor NM vil bli er ennå ikke helt bestemt. Vår alles president, Anders Grorud har pratet om sitt stol lager i Skien, mens Anders Bergane vil foretrekke Tveten ungdomsskole fordi det sannsynligvis vil bli 12-13 deltagere.
 
Det som er sikkert er at NM blir meget bra med galla på kvelden og det hele.
 
 
Anders Bergane mangler bane
Etter at Jon Henning Bergane tok banen sin hjem til sitt hus har Anders Bergane ikke fått trent som han ønsker frem mot NM. Anders har nemlig lånt bane av sin eldre bror i flere år. Anders har nå gått til innkjøp av splitter ny bane fra England som ventes innen 3-4 dager.
 
 
Bordfotball spiller i hardt vær?
Sakset fra Telemarksavisa:
 
Mista lappen på bursdagen

VINJE: En 33 år gammel mann fra Haugesund som fylte 33 år lørdag fikk en liten nedtur på bursdagen da lappen hans forsvant i 134 km/t på E134 på Haukeliseter.

http://www.ta.no/nyheter/vest-telemark/article2297208.ece

Ukeboka vet ennå ikke om dette er Haugesunds store bordfotball sønn, Lars T,  men akter å finne det ut...
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (8)

Vis/skjul alle tråder
Anders B - lagt inn 19.Sep 06 22:07:06 #1
ja har tenkt på det lenge.. skal få gjort noe.. men det er mer kjedelig.. det er mer gøy å pusse opp i stua enn å rydde på loftet.. dagens ordtak  
Vis/skjul tråd
Fredrik R - lagt inn 19.Sep 06 21:25:21 #2
Flott idè Anders! Men hva med å en gang ta en skikkelig opprensing av siden? Det er så mye dødt og noe halvferdig rundt forbi....  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 19.Sep 06 19:15:40 #3
stoff er det nok av. alltids noe småting. kanskje ikke alltid bordfotball relatert. private småting om spillerne osv.. fredags kvelden blir bra.. det er jo også litt stoff fra fistf. mailen til vincent osv.. fra fistf forumet.. småting som ikke er nødvendig å lage en hel sak av osv..  
Vis/skjul tråd
Banemesteren - lagt inn 19.Sep 06 18:43:22 #4
Ryktene om oppdaterte baner under NM kan nå bekreftes, banene som brukes av seniorspillerne er i henhold til NBFf`s nye forskrifter påmontert kagge og tappekran.  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 19.Sep 06 18:39:31 #5
Dette var frisk satsing, kjenner jeg redaktører rett så vil det ikke mangle stoff til oppdateringer på fredagskvelden iallefall.  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 19.Sep 06 18:37:06 #6
Kan avkrefte at den overnevnte artikkel inkluderer meg, har dessverre vært 33 år lengre en siden sist lørdag og har vel til gode og oppleve at kassebilden jeg bruker som transportmiddel til og fra bordfotballens mekka kan oppnå 134 km/t.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 19.Sep 06 14:20:45 #7
Blir banene oppgradert til NM eller?  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 19.Sep 06 14:19:41 #8
Ukeboka ja Hadde vel blitt litt optimimstisk med dagboka. Men hvor du skal få stoff fra er jo en gåte da men. Kan forøvrig nevne at banen det er snakk om er montert på ny plate, med sammenleggbare bein fra IKEA. Har også vært i bruk en gang. Banen skal etterhvert også males og listes ordentlig. Så gjenstår det å se om det blir tid til litt trening mellom økter med flislegging, planering og såing av grass....  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023