Turneringsoppsett for NM

Publisert: 21. sep. 2006 av Anders Bergane

NM nærmer seg med stormskritt. Kun ni dager igjen og NBFF legger derfor ut et utkast til turneringsoppsett for NM.

Det vil etter all sannsynligvis bli mange kamper denne dagen. Open klassen beegynner presis klokken 11:30 og finalen går 16:00. Noe som betyr et tett program. Sluttspillene begynner klokken 14:00.
 
Trykk på linkene under for å få store utgaver av oppsettet. Oppsettet er forøvrig laget i excel og dette programmet vil brukes under NM på storskjerm.
 
Vi gjør oppmerksom på at det på bildene er satt opp navn på spillere. Men dette er kun for å illustrere bedre. Dette vil bli trukket lørdag formiddag like før turneringen. Nytt for denne turneringen er at det vil bli seeding på alle nivåer.. Det vil si at de som er plassert på 1. plass i gruppene, som vist på bildene, ikke kan havne i samme gruppe. Det samme gjelder for de som er plassert på 2. og 3. nivå. Seedingen følger rankingen.
 
Dette er foreløpig bare et utkast. Flere spillere kan bli påmeldt. Da vil det se litt annerledes ut. Det er ennå ikke helt avklart om juniorene spiller tidlig på dagen sine to kamper. Det blir avgjort lørdag.
 
I tillegg nevner vi at det koster kr 130 for å delta på NM. 70 for junior. Dette betales på kampdagen. Vi minner også om nytt spillested: Trykkerigården i Skien.
Kart: http://kart.gulesider.no/kart/map.c?id=c_Z001M08V 
 
Oppsett for turneringen: 
media/grupper_nm.jpg
media/sluttspill_nm.jpg

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
fredrik r - lagt inn 21.Sep 06 18:37:51 #1
dette ser bra ut!! dette må bare bli tidenes NM!! plasserings kamper helt ok for min del, da det tross alt handler om å spille mest mulig!!  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Sep 06 12:36:53 #2
doktor katt? ta med deg noe ordentlige greier på gallaen iår.. ikke den fjollete øl'en du alltid har.. her må vi krydre opp gallaen med fres..  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Sep 06 12:34:44 #3
jeg ønsker også innspill på om folk synes det er greit at det blir plasseringskamper hele veien fra 1 til 12 . plass? mange kamper blir det.. og lite dømming i sluttspillet.. i finalen blir det dommer da.. men trenge vi virkelig det? er det ikke kamper som er interessant når vi møtes så sjelden??  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Sep 06 12:33:16 #4
doktor katt bes være presis! hvorfor kommer du ikke på fredag kveld?? viktig matching kunne vært gjennomført da!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023