Ukeboka: fredag 22. september

Publisert: 21. sep. 2006 av Anders Bergane

Helgen er her og det betyr muligheter for trening for de som har bane. Desverre finnes det spillere som har satt seg i en knipe på utstyrsfronten..

Som tidligere nevnt er Anders Bergane helt ute å kjøre med sin oppkjøring til NM. Etter at hans eldre bror, Jon Henning reiste avgårde med banen til Anders har det visstnok spolert hele oppkjørings progammet til Anders. Anders frykter at hele pall ambisjonen kan ryke. Men Anders har likevel et håp om at postvesenet finner vei til postkassa før helgen med den splitter nye banen fra England, slik at treningen kan gjenopptas.
 
Norges ivrigste?
Fredrik Rawicki seiler opp som den aller aller ivrigste spilleren om dagen. Setninger lagt igjen på siden her som; "Jeg er 105% klar!!!!"  og  "Dette ser bra ut!! dette må bare bli tidenes NM!! " vitner om en enorm interesse. La oss håpe han kan overføre dette til banen under årets NM.
 
Kragerøs gullgutt satser
Kragerøs gullgutt nummer 1, Svein Arne Brekke satser også stort om dagen. Med ambisjoner for NM og ambisjoner om å trekke med seg noen gamle Kragerø gutter til å begynne å spille igjen begynner det å se bra ut. Svein Arne Brekke har også tatt enda et steg og meldt seg på Wales 14. og 15. oktober for å bli med Lars Tore Myge, Anders Bergane og Anders Grorud for å spise kirsebær med de virkelig store..
 
NM oppdatering
Vi minner om deltageravgift for NM som er på 130 kroner for voksne og 70 kroner for barn.
Vi har også nytt spillested. Det nye stedet er Trykkerigården i Skien, rett ved togstasjonen i nordre del av Skien. NM vil bli avholdt på baksiden av dette bygget!
Kart: http://kart.gulesider.no/kart/map.c?id=c_Z001M08V
 
NBFF har også vært på en real runde for å snappe opp gamle spillere til NM. Desverre har ikke NBFF fått napp. Både Kragerø og Oslo har vært i søkelyset, men lite har skjedd.
 
Hørt fra vestlandet
At vår alles Lars Tore Myge er en ivrig skribent på forumet er noe alle vet. Men som regel er det på Galla-forumet han holder seg og som regel under godt skjulte alias. Men at bordfotball-Norge sist helg gikk glipp av et enormt innlegg er det få som vet. Lars Tore hadde nemlig sittet og skrivd på et innlegg i 2 timer natt til søndag, da han ved en feil klarte å trykke feil og alt ble slettet.. Om bordfotball.no skal være glad for at det ikke kom noe ut fra den kanten eller om vi gikk glipp av noe stort er desverre uvisst.
 
Lars Tore Myge vurderer også sterkt å ankomme Skien allerede fredag neste uke, mot den vanlige lørdags ankomsten. Dette for å trene hos Anders Bergane fredag kveld.
 
Og sist men ikke minst..
Husk treningscupen hos Anders Bergane søndag klokka 17:00. Her kan det bli mye nyttig trening forran NM. Anders Bergane stiller som vanlig med Mr. Lee Nudler og sitronvann.
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023