Klart for Norgesmesterskap 2006

Publisert: 28. sep. 2006 av Anders Bergane

NBFF er to dager unna av å gjennomføre et flott mesterskap. To av NBFFs medarbeidere har de siste dager hatt en stri tørn med å bli ferdig til helgen. OBS !!! Oppdatert info

Imorgen kveld vil det bli trening hos Anders Bergane for alle som skulle være interesserte. Dette starter klokken 2000. Alle er velkommen. Kontakt Anders Bergane for info.
 
Når det gjelder NM, så starter dette klokken 10:30 presis. Første runde er allerede 11:15. Junior finalen vil bli spilt enten før eller etter selve hovedturneringen. Men de to juniorene anbefalles å møte klokken 10:30 da deres kamp kan bli spilt klokken 10:45.
 
Det hele ventes å være ferdig klokken 16:30 tiden. Da vil tidenes største premiesermoni finne sted. Med seierspall, champagne spruting og nasjonalsang fra trompeten til Mathias Kastet.
 
På kvelden, ca. klokken 20:00 vil det bli en liten fest med muligheter for en bytur i Skien etterpå. Dette vil etter all sannsynlighet bli hos Trond Pedersen. Alle er velkomne. Mer info om dette under lørdagens turnering.
 
Komplett oppsett er nå også 100% ferdig. Det er noen endringer, så sjekk linkene under for nøyaktig tidsskjema.
 
Oppsett for turneringen: 
media/grupper_nm.jpg
media/sluttspill_nm.jpg 
 
Vi gjør oppmerksom på at det på bildene er satt opp navn på spillere. Men dette er kun for å illustrere bedre. Dette vil bli trukket lørdag formiddag like før turneringen. Nytt for denne turneringen er at det vil bli seeding på alle nivåer.. Det vil si at de som er plassert på 1. plass i gruppene, som vist på bildene, ikke kan havne i samme gruppe. Det samme gjelder for de som er plassert på 2. , 3. og 4. nivå. Seedingen følger rankingen.
 
 
I tillegg nevner vi at det koster kr 130 for å delta på NM. 70 for junior. Dette betales på kampdagen. Vi minner også om nytt spillested: Tveten ungdomsskole i Porsgrunn.
Kart:
http://kart.gulesider.no/kart/map.c?id=c_Z0H51G68
 
 
Velkommen og lykke til!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023