Ukeboka: fredag 6. oktober

Publisert: 06. okt. 2006 av Bordfotball.no

Ukeboka denne dagen inneholder en rekke godbiter. Alt fra venstrekjøring, fredag den 13, øl, NM i Kragerø, plus vørterøl-drikkende vestlendinger.

Reiseglade Wales deltagere prøver seg på venstrekjøring
Etter at det viste seg at toget fra London til Cardiff ble altfor dyrt, har nå de fire TFC Vikings spillerne bestemt seg for å bruke leiebil isteden. Det var ifølge Anders Bergane, svinbillig. Anders Grorud er mannen som har tatt på seg å kjøre rundt på "øyene". Bordfotball.no gleder seg til å høre om resultatet. Venstrekjøring i England og fredag den 13. håper vi er en god kombinasjon. Men at Anders Bergane fyller 25 år samme fredag burde veie opp for problemene.
 
Wales er ikke nok..
Anders Bergane nøyer seg ikke med en utenlandstur. Anders B er allerede igang med å sjekke ut Manchester (20.01), Odense (25.02), Amsterdam (31.03) Glasgow (28.04) og sist men ikke minst Skien (20.05). Norwegian Grand Prix and International Open med andre ord. Dette gir en herlig mix og sammensetning med en turnering i måneden:
 
Manchester 20.01
Odense       25.02
Amsterdam  31.03
Glasgow      28.04
Skien           20.05
 
Anders Bergane har allerede sjekket de aller fleste reiseruter og alt er nærmest klart. Det åpnet seg en ny dør da vi oppdaget leiebil konseptet. Er dette noe nytt som har kommet, undrer Anders B.
 
Øl, øl og mere øl
At det finnes øltørste spillere i NBFF har det lenge versert liten tvil om. Nå har imidlertid en av spillerne tatt på seg ansvaret å brygge eget NBFF øl. Anders Bergane har gått til innkjøp av boken "Moderne Hjemmebrygging". Anders B regner med å sette igang allerede i helgen hvis han får tak i alt han trenger. Anders B lover at under gallaen under Telemark Open vil det bli servert utgaver som; Galla Bayer, NBFF's Julebrygg, Sinnatagg Pilsner og en rekke andre Anders B ikke tørr å nevne. Bordfotball.no gleder seg allerede.
 
Kragerø BFK
Mange trodde kanskje at Kragerø BFK var et avsluttet kapitel. Men ifølge deres hjemmeside er det full aktivitet. http://www.raumsonde.net/kbfk/ er stedet. Men bemerkelsesverdig nok har ikke webmaster fått med seg at Kragerøs formann, Svein Arne Brekke har skiftet klubb til TFC Vikings. Enten så har webmaster helt glemt det eller rett og slett fortrengt det i sin skuffelse..
 
Martin Eikeland i full sving
Mange trodde kanskje at det kun var Svein Arne Brekke og Christian Schulze som var de eneste som spilte i Kragerø. Men den gang ei. NBFF fikk for noen dager siden e-post fra Kragerøs Martin Eikeland, og han forteller om stor vilje til å dra igang noe igjen. Det foreligger planer om å starte regelmessig spilling på Helle skole med blant annet sine sønner. Martin Eikeland nevnte også muligheten til å arrangere et kjempe NM neste år i Kragerø. Vi gleder oss allerede!
 
NM på engelsk nyhetsside
Årets Norgesmesterskap ble tidligere i uken nevnt på en engelsk bordfotball side. http://www.eflicker.net
 
Trening i helgen
Anders Bergane skal i helgen få trent skikkelig godt til Wales. Derfor har han invitert Svein Arne Brekke over fra Oslo for å få litt god matching. Lars Tore Myge og Anders Grorud, som er de to andre i reisefølge har desverre ikke mulighet for å spille denne helgen. Men derimot Fredrik Rawicki kan være klar for litt spill, selv om han ikke reiser til Wales.
 
Lars Tore Myge har blitt glemsk
Etter sist helgs trening klarte Lars Tore Myge kunststykket å glemme igjen sin blå genserjakke hos Anders Bergane. Det er ennå usikkert om det var de to vørter-øl'ene Lars Tore måtte ty til på Texaco da han gikk tom for sin tradisjonelle Lundetangen, eller om det var noe helt annet som va grunnen.

God Helg til alle bordfotball frelste!
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (15)

Vis/skjul alle tråder
Sinnataggen - lagt inn 07.Oct 06 04:02:30 #1
Er det greit at jeg bare står og hopper opp og ned full av sinne?, jeg er så sinna at jeg orker ikke støvsuge stua mi mer en 2 ganger til dagen.  
Vis/skjul tråd
Rullekongen - lagt inn 07.Oct 06 04:00:44 #2
Kattekostymer? jeg er mer komfortabel i min bende uniform!  
Vis/skjul tråd
Irene - lagt inn 07.Oct 06 03:58:14 #3
Jeg forslår at vi som blir tråkket på forener oss, kler oss i kattakostymer og avlegger dvd jon et besøk!  
Vis/skjul tråd
Rullekongen - lagt inn 07.Oct 06 03:54:40 #4
I kveld synger vi samme melodi, dette føles som overtramp, om jeg ikke kan holde på mine longislands så skal jeg frarøves mine rettigheter som inndivid... er det melodien her ? rullekongen ruller videre mot nye rulleskudd!  
Vis/skjul tråd
Sinnataggen - lagt inn 07.Oct 06 03:46:33 #5
Hør Hør!!! Irene. Det samme går for meg, fairplayvinnende sinnatagger med humørsvingninger skal også vernes av copyright forskrifter.  
Vis/skjul tråd
Irene Reppen - lagt inn 07.Oct 06 03:42:16 #6
Vil bare presisere at jeg har copyright på kattekvinne konseptet, skal denne jon (snakker vi dvd jon?) drive og lansere mail adr. i mitt navn så får han ta følgene!!!  
Vis/skjul tråd
Irene Reppen - lagt inn 07.Oct 06 03:40:42 #7
Vil bare presisere at jeg har copyright på kattekvinne konseptet, skal denne jon (snakker vi dvd jon?) drive og lansere mail adr. i mitt navn så får han ta følgene!!!  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 07.Oct 06 03:26:22 #8
spennende reiserute benderboy, om mulig så vil jeg innkludere Major turneringen i Bologna 25/26.05. Regner med at benderiet der du jobber er tungt inne som sponsor.....  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 06.Oct 06 11:52:02 #9
Nei, den kjenner jeg ikke til?  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 06.Oct 06 10:58:49 #10
De adressene er vel opplagte tenker jeg hva med spymcdonalds@bordfotball.no, er den opptettet ?  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 06.Oct 06 10:09:26 #11
Anders B: Opprettet prinsen@bordfotball.no igår, kontakt meg for oppsett. Andre tilgjengenlige adresser er: kattekvinne@bordfotball.no, sinnataggen@bordfotball.no, gallaklipp@bordfotball.no og rulleskudd@bordfotball.no. Ta kontakt hvis interessert!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 06.Oct 06 09:34:28 #12
NM i Kragerø høres bra ut! Bare gode minner derfra!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 06.Oct 06 09:33:52 #13
Jeg håper noen tar med kamera for å filme litt actionscener fra venstrekjøringen! Jeg kan være klar for litt spilling på søndag ettermiddag, er det avtalt noe tidspunkt?  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 06.Oct 06 03:38:33 #14
den vørter ølen står urørt. det vil den bli lenge også! genseren skal jeg bruke i helgen..  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 06.Oct 06 01:07:26 #15
Hold bendefingrene unna ganserjakka mi og den siste vørter øl`en, den skal nytes under neste gallaklipp  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023