Resultater fra dag 1 i Wales

Kasper Bennett vant dagens turnering. Her i aksjon mot Lars Tore Myge under sommerens Norwegian GP
Publisert: 14. okt. 2006 av Jon Henning Bergane

Da har vi fått inn litt mer info fra dagnes GP turnering i Wales.

Som sagt tidligere så gikk både Grorud og Myge videre fra gruppespillet. Myge havnet på 2. plass i sin gruppe etter å ha spilt 3-3 mot engelsk Kasper Bennett. Bennett vant gruppen på bedre målforskjell. Anders Grorud vant sin gruppe etter å ha vunnet sine kamper mot relativt ukjente engelskmenn.

Grorud gikk dermed direkte til 16-dels finale hvor han måtte si takk for seg etter å ha tapt på shootout mot Kasper Bennett. Stillingen ved fulltid var 2-2. Myge måtte spille barrage og vant denne 2-1 mot en eller annen Voutan fra Belgia/Frankrike. I 16-dels finale måtte han gi tapt 0-1 for Papakonstantinou fra Hellas.
 
Nordmennenes banemenn spilte faktisk noe overaskende finale i Wales! Og Kasper Bennett vant hele turneringen etter en 1-0 seier i finalen mot Papakonstatinou. Bennett hadde da slått Cremona 2-1 i semifinalen, mens Papakonstatinou slo Lenz fra Østerrike 2-1 i sin semifinale. En relativt overraskende seier der altså. Og både Grorud og Myge spilte altså uavgjort mot dagens vinner.
 
Anders Bergane ble slått ut av sin gruppe etter 0-3 mot Malia og 1-1 mot grekeren Aggelinas. Aggelinas spilte også uavgjort mot Malia og dermed ble det siste plass på Bergane i sin gruppe. Brekke ble slått ut av sin gruppe på målforskjell. Brekke hadde Coucke og en engelskmann i sin gruppe.
 
For de som ble slått ut av gruppespillet var det en egen turnering. Her gikk faktisk Brekke helt til topps! Meget bra. Han slo blant annet Bergane i kvartfinalen på shotoout. Brekke vant med dette 8 halvlitere med øl!!! Dette lover dårlig for søndagens lagturnering Brekke :)
 
Som en liten kurisoitet så kan det nevnes at det var leid inn to strippere/glamourmodeller som spankulerte rundt relativt lettkledd! :) Vi gleder oss til å se bildene av Brekke fra vinnerpodiet flankert av disse jentene.
 
Rapportene forteller ellers om en meget god turnering!
 
Mer imorra!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (11)

Vis/skjul alle tråder
Terje - lagt inn 20.Oct 06 17:23:15 #1
Supert, Thomas! Bare å si ifra hvis du finner noen baner og/eller vil spille litt! Bare å ringe/sms/maile meg, Chr, Martin eller Svein så kanskje vi kan ha en liten intern juleturnering eller noe. T.  
Vis/skjul tråd
Thomas Knudsen - lagt inn 19.Oct 06 22:28:26 #2
Banene ja. Lurer på om det er et par baner på loftet hjemme i Kragerø. Kan sjekke ut det neste gang jeg er hjemme. Men det er nok ikke før jul trur jeg. Men det hadde vært gøy å spille litt igjen.
 
Vis/skjul tråd
Svein Arne - lagt inn 18.Oct 06 12:38:49 #3
Bare en liten rettelse. Jeg spilte ikke mot en engelskmann i gruppespillet, men mot Murciana fra Spania. Tapte 4-0 mot han og spilte 2-2 mot Coucke fra Belgia.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 16.Oct 06 22:51:02 #4
Dette lyder bra! Moro om dere får dratt igang noe i Kragerø igjen da  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 16.Oct 06 22:21:04 #5
Hei Thomas, vet du noe om hvor banene til Kragerø BFK er for tiden? Chr mente at du har minst en av dem? Vi hadde jo 3-4 stykker ihvertfall rundt 94-95. Har snakket med både Martin og Chr og begge er udelt positive til å starte opp igjen med regelmessig spill og et fast sted å være, men vi mangler baner. Jeg har ikke bodd i Kragerø på noen år men nå er jeg tilbake og kan endelig prøve å dra igang noe her. Vi har jo spilt litt sånn av og til jeg og Svein men noe seriespill osv har det ikke vært på flere år. Så vi får se da, om interessen er stor nok.. Vet at Birger, Kenneth og Frode alle er interesserte i å spille, ihvertfall litt..  
Vis/skjul tråd
Thomas Knudsen - lagt inn 16.Oct 06 21:07:20 #6
Meget bra gutter!
Kom over denne flotte siden deres for et par dager siden. Kjenner det kribbler litt i fingrene igjen ja
Hilsen ifra Stavanger.

 
Vis/skjul tråd
fredrikR - lagt inn 16.Oct 06 17:16:37 #7
Kjedelig å drekke bort lagturneringa da.... sånn kan det gå når Galla'n blir tilført nye dimensjoner i det store utland....  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 16.Oct 06 08:52:00 #8
Fått litt info fra lagturneringen. Vikings gikk ut i barrage runde mot Brussels. De gikk videre fra gruppen etter å ha spilt uavgjort mot et gresk lag (med 3 spillere) og tapt mot et engelsk lag. Bergane og Myge hadde spilt inn flere episoder av Jazzhjørna i hotellbaren på natten så de dukket ikke opp før kl 1300 på søndag og dermed var Myge kun med i barrage kampen.  
Vis/skjul tråd
fredrikR - lagt inn 15.Oct 06 14:00:31 #9
Dette beviser jo bare at det faktisk er mulig! Samtidig som det også viser den flotte bredden og allsidigheten ved sporten vår! Her skal det trenes!!! Merkelig at flere ikke har fått opp øynene for subbuteo her i Norge..  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 14.Oct 06 22:18:50 #10
Må si jeg blei overrasket at det var Kasper Bennett som vant. Slo jo han 3-1 i sommer. Det er håp ser det ut som! Men det er klart man skal spille jevnt over meget bra i mange kamper for å vinne en turnering som dette. Mange bra spillere med.  
Vis/skjul tråd
fredrikR - lagt inn 14.Oct 06 22:08:06 #11
Virkelig morsomt å se at gutta gjør det bra der ute!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023