Ukeboka: tirsdag 31. oktober

Publisert: 31. okt. 2006 av Anders Bergane

Endelig er vi på plass med litt nyheter igjen. Det har ikke skjedd altfor mye i bordfotball Norge. Men en sak har vært på alles lepper den siste tiden.

TFC Vikings fratatt sine ranking poeng i Wales
Det internasjonale forbundet FISTF har vedtatt at TFC Vikings ikke får noen poeng for barrage kampen de spilte i Wales. Regelen om at man kun har lov til å stille med 2 utlendinger per kamp visste ingen nordmenn om. Det betyr at det Vikings gjorde i barrage kampen mot SC Bruxelles, der de stilte med 3 nordmenn og 2 dansker er ulovlig, siden det er en dansk registrert klubb.
 
Dette setter selvfølgelig de norske spillerne i en vanskelig situasjon. Det betyr at man fremover nå er avhengig å ha med dansker på turneringer for i det hele tatt ha mulighet til å stille lag.
 
Jon Henning Bergane har vært i kontakt med president Vincent Coppenolle i FISTF for å få klarhet i regler og for å se på muligheten for å annulere spillerovergangen til de tre norske som var i aksjon i Wales, hvis dette skulle være ønskelig for de 3. Eneste spiller som kan gå tilbake til Porsgrunn TFC uten problemer er Anders Bergane, siden han ikke spilte en eneste kamp i Wales.
Svaret fra presidenten i FISTF er ventet innen noen dager.
 
Trond Pedersen har fått "dreisen" på det igjen
Trond Pedersen har lenge vært langt nede etter elendig spill den siste tiden. Nå viser det seg imidlertid at Anders Berganes oppussing av Tronds spillere har fungert. Sist helg flikket Trond noen flikk og det hele virket lovende. Dermed er Trond Pedersen klar for spill under årets Norwegian Masters.
 
Norwegian Masters
Norwegian Masters om halvannen uke nærmer seg. Svein Arne Brekke er den eneste som endelig ikke har bekreftet at han kommer, men alt tyder på at han kommer. Anders Bergane har fått trent litt med Frode Sveinungsen den siste tiden. Men hvordan det er rundt om ellers i Norge er uvisst. Det vil følgelig bli meget spennende å se lørdag 11. november.
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Terje - lagt inn 10.Nov 06 13:59:11 #1
Ikke så veldig spennende kanskje (og off-topic) men kbfk har blitt oppdatert, de siste treningskampene + et par glemte NM-medaljer har blitt lagt inn.. T.  
Vis/skjul tråd
Svein Arne Brekke - lagt inn 31.Oct 06 17:14:11 #2
Jeg blir med jeg. Herved er det bekreftet...  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 31.Oct 06 11:36:50 #3
Det er feil det som står her. De som har spilt har ingen sjanse til å melde overgang. Det var de som ikke har spilt i det hele tatt som eventuelt kan melde overgang! Har ikke fått noe svar enda.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023