Telemark Open arrangeres lørdag 2. desember

TM-06 er snart historie. Tør du bli igjen hjemme?
Publisert: 24. nov. 2006 av Bordfotball.no

Årets åpne i Telemark er altså rett rundt hjørnet! Les videre for tid og sted samt andre viktige punkt.

Sted: Bokbinderiet Johnsen, Skien
Tid: Lørdag 2. desember kl. 09.30 - ca. 17.00. (OBS! Ny tid)
Deltakeravgift: 150,- senior og 100,- junior.
 
 
 
 
Foreløpig påmeldte:
 
Anders Grorud
Trond Pedersen
Lars Pore Myge
Sondre Nordjordet
Jon H. Bergane
Fredrik Rawicki
Frode Sveinungsen
Håkon Lunde
Christan Schulze *
Svein Arne Brekke
Thomas Flaaten Fredriksen *
Jan-Thomas Moen
 
 
 
* Usikker, men kommer kanskje :-)

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (12)

Vis/skjul alle tråder
furu - lagt inn 01.Dec 06 14:26:17 #1
dette treet har fått sitt navn fra den gangen jeg datt ned fra en si heis og landa med et bein på hver side av treet. trenger jeg å si mer enn FU-RU?  
Vis/skjul tråd
Håkon - lagt inn 28.Nov 06 17:18:42 #2
tviler sterkt på egen deltagelse nå som jeg har fått høre at kastet ikke stiller.  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 28.Nov 06 15:04:11 #3
Supert! Jeg har ringt litt rundt til gamle/tidligere spillere de siste ukene/måneden, alle jeg har fått tak i har vært positive. Christian har også "fått" noen navn han skal kontakte, til dem han kjenner bedre enn meg. Lista er på ca. 15 navn totalt sett, men hvor mange som reelt kommer til å bli med er jo usikkert før vi får kommet igang. Det hjelper masse at vi har fått med Martin igjen som er vant til å styre ordentlige fotballklubber, drive med talentutvikling, millionbudsjetter osv osv, en skikkelig ressursperson for KBFK såvel som hele bordfotball-Norge! Tidligere har det vært vanskelig å dra igang noe i Kragerø når jeg selv har bodd i Krsand og Svein i Oslo, eller begge i Oslo osv, kun sporadiske treningskamper har det blitt for min del.. PS. KBFK siden har blitt oppdatert forresten. PPS. Jeg skal heller ikke være med på TM06. T.  
Vis/skjul tråd
Martin Eikeland - lagt inn 28.Nov 06 12:00:07 #4

Hei. Ser ut som jeg skal jobbe denne dagen, ellers ville jeg ha kommet til T.O. Uansett så kommer det nok til å dukke opp flere Kragerøfolk på turneringer fremover. Jeg har etter flere års pause lyst til å spille igjen, og har kontakt med flere av gamlegutta som var aktive på 90 tallet. Vi har et lokale som vi kommer til å ha faste spillekvelder på. Vi har dessutten snakket om å arrangere en uhøytidlig turnering i Kragerø om ikke så lenge. Personlig har jeg også tanker om å få til et skikkelig NM igjen, noe lignende som vi hadde i 94. Det var et veldig bra mesterskap, med rundt 35 deltagere. Foreslår at vi i Kragerø og Skien setter oss ned, og lager en strategi for å rekruttere nye spillere.Generelt må vi også være flinkere til å lage pr. rundt bordfotball.

Mvh

Martin Eikeland

Kragerø Bordfotballklubb  
Vis/skjul tråd
Svein Arne Brekke - lagt inn 26.Nov 06 23:41:20 #5
Jeg blir med jeg. Var i Kragerø i helga og spilt treningskamper mot Terje Ellefsen, Christian Schulze og Martin Eikeland. Satser på at flere fra Kragerø blir med på neste turnering.  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 26.Nov 06 01:34:44 #6
Topp 3 ja... Klart det hadde vært moro, men det er nok en god stund til det gitt  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 25.Nov 06 22:54:11 #7
Nye plater, er det snakk om nye baner også da eller? har vi pitcher til de da?
Sant det med premier Fredrik, kunne fint holdt med 50 kr, så vi ihvertfall hadde noe til de 3 beste f.eks. Du regner vel med å være i topp 3 snart du vel Fredrik?  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 24.Nov 06 19:48:55 #8
Sponsinga gjaldt oppgradering av eksisternede baner, dvs nye gjerder og avstivning... Plater kommer ikke innunder her.... Kunne kanskje likegodt droppe alle premier og ikke ha noen deltageravgift heretter? Noen er lei av pokaler og andre er lei av å betale for dem  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 24.Nov 06 15:21:06 #9
Trodde firmaet til Rawi sponset baneoppussingen jeg, men da er det jo greit.  
Vis/skjul tråd
Håkon - lagt inn 24.Nov 06 15:18:41 #10
jeg er med på TM!  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 24.Nov 06 15:04:28 #11
Vi trenger penger til de nye banene, derfor settes prisen opp. Må bli et spleiselag siden ikke forbundet har annet en lommerusk å rutte med. Hva premier angår er det vel ikke mange som synes pokaler er noe poeng lenger. Gavekort eller pengepremier er vel noe mer givende for de fleste seniorer. Juniorene er vel fortsatt gira på pokaler!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 24.Nov 06 11:28:53 #12
150,- for å være med?? Synes jeg var litt stivt, greit nok at man tar det for å være med i NM. Dessuten stemmer jeg for enten pengepremier eller gavekort i f.eks sportsbutikker som premie. Kan kanskje få sponsa noe? Tror flere begynner å bli lei av alle disse pokalene, gjør ihvertfall jeg

Og håper virkelig at vi kan spille på bokbinderiet, blir ikke det samme å spille hjemme hos noen synes jeg ihvertfall. Får liksom ikke den rette rammen.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023