Åpent brev til bordfotball-Norge

Publisert: 30. nov. 2006 av bordfotball.no

Redaksjonen har fått inn et leserbrev fra en spiller. Les igjennom og kommenter.

Det har i de siste dager gått en diskusjon her på siden angående framtiden for bordfotballen i Norge. I de siste uker og måneder har flere spillere ytrert at de legger opp eller tar pauser fra bordfotballen. Dette er selvfølgelig kjedelig og trist men på mange måter kanskje forståelig?
Etter flere innspill fra Terje Ellefsen fra Kragerø tar jeg meg den frihet å sette opp en liten liste og små ting som kan gjøres for å revitalisere sporten vår litt.
 
1. Turneringsform, det er jo en kjennsgjerning at vi er ytterst få som spiller aktivt i Norge idag, og turneringene er stort sett gitt på forhånd når det gjelder semifinale plassene. For oss som er blant disse så er det egentlig ikke så spennende å spille før disse semifinalene. Vi har jo kjørt seeding på første plassene i gruppa. Hva om vi dropper dette? Trekker vilt, da ville vi kanskje få toppa grupper og plutselig hadde vi kanskje nye fjes i semifinalene. Litt mer utforutsigbart og skikkert skikkelig motiverende for spillere som eventuelt klarer å karre seg til en semifinale. Vi ville med dette ihvertfall fått litt mer variasjon når det gjelder motstandere i gruppene. Og da får vi sikkert oppleve flere av Tronds kommentarer om bleier i gruppa til Anders B når Trond er slått ut i gruppe med meg, AG og LTM ;-)
 
2. Ikke så mange turneringer i året.
Mitt forslag til turneringer:
Sept: Skien Master, første turnering etter sesongstart, kan evt. flyttes hvis VM etc kræsjer.
Nov.: Telemark Open
Jan : Kragrø?
Feb: Drar vi stort sett til Odense
Apr: NM (evt. i Kragerø?)
Jun/Jul: GP/IO
Alle turneringer er likeverdig, dvs like mange rankingpoeng osv. Ser ikke noe poeng i å skille på dette, vi er de samme som stiller stort sett hver gang. NM er i seg selv en prestisje å vinne, så den vil automatisk få litt mer status, men ser ikke noe poeng å skille poenmessig. Dette er de offisielle NBFF turneringene, så kan man evt. legge inn det jeg kaller treningsturneringer, som stort sett går hjemme hos noen, og er f.eks Romjuls cup og Påskeegg cup. Dette er da turneringer uten rankingpoeng og uten noe særlig styr med tanke på opplegg, premier osv. Litt færre tureringer gir litt mer fokus på de få vi spiller og litt mindre jobb. Det må da vel være bra??!?
 
3. Premier, vet ikke hva andre synes, men jeg er lei av blikkpokaler :) Har nevnt gavekort før og det synes jeg er mye bedre enn pokaler. I NM bør vi har pokal for den turneringen betyr litt mer enn de andre. Nygebynnere synes skikkert det er litt stas og ihvertfall få et lite deltaker bevis så det kan vi jo prøve og opprettholde. Dette bør ikke koste så mye og synes vi kan prøve å holde deltaker avgiften nede på 100 kr, evt 150 for NM da hvis vi skal ha litt fine pokaler der. Så kom Terje med en god ide om rett og slett trekke en premie blant deltakerne. Det vil si at man kan ha tapt alle sine kamper og spilt skikkelig ræva men kan reise hjem med et gavekort på 200 fra en sportsbutikk e.l. Noe utstyr kan vi kanskje også prøve å få delt ut. Et lite ekstra spenningsmoment som sikkert vil bli satt pris på. Trenden i turneringene i det siste har jo vært at vi stort sett har spilt gjennom kampene i rasende tempo, med få eller ingen pauser for å komme oss hjem til "gallaen" Virker i mange tilfeller som om gallaen er det viktigste for noen :) Greit å være hjemme sånn tidlig på kvelden, men kanskje vi kunne begynne litt tidligere på dagen da. f.eks 0930 eller 1000 (noen må bare huske å vekke Lars Tore :))
 
4. Shoot-out turnering. I pausen på hovedturneringen har vi en shoot-out turnering. Kjapt og enkelt og gjennomføre og spenning fra A til Å :) Kjører rein cup og fri trekning. Her er det slett ikke gitt at de "3 beste" vinner og kanskje vi får reine "shoot-out spillere" etterhvert?? ;-) Premie til vinner selvfølgelig. Gir flere spillere mulighet til å vinne noe og fin avveksling til de vanlige kampene. Under NM kan vi da også kåre NM mester i shoot-out. Hjem og tren skudd alle mann! :-)
 
5. Vi må få igang Kragerø! Har mailet med Terje og vet at det er ting på gang der! Tror at om vi får ihvertfall et sted til som vi kan veksle på å spille så kommer det til å bety utrolig mye. For det første så får vi antakeligvis flere spillere fra Kragerø som deltakere. Kan ikke vente at alle i Kragerø tar turen til Skien for å spille hver turnering. Vi må akseptere at folk har forskjellig ambisjonsnivå og selv om f.eks Svein Arne trofast dukker opp på alle turneringer så er det ikke sikkert alle andre vil gjøre det. Det er jo slett ikke sikkert at alle i Skien tar turen til Kragerø for den saks skyld. Men ihvertfall, nye impulser, avlastning for Anders G her oppe i Skien, bare positivt i mine øyne :-)
 
6. Til slutt så håper jeg inderlig Anders G fortsetter som primus motor her i Skien, men har også et stort ønske om at Martin Eikeland kanskje kan ta på seg litt ansvar når det gjelder å dra igang ting. Hvis Anders G fortsatt står på sitt om å trekke seg som president så går min stemme som ny president til Martin Eikeland, og jeg vet at flere er med meg på den.
 
Hva sier du Martin? Tar du utfordringen? :-)
 
Jon Henning Bergane
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (36)

Vis/skjul alle tråder
free slot online - lagt inn 23.Apr 08 04:10:40 #1
http://cgyxcrg.dreamstation.com/map.html |http://cgyxcrg.dreamstation.com/2map.html
http://cgyxcrg.dreamstation.com/3map.html |http://cgyxcrg.dreamstation.com/4map.html
http://cgyxcrg.dreamstation.com/5map.html  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 02.Dec 06 17:51:28 #2
Innlegg er nå kopiert til forumet, bruk dette videre. Se i selve teksten for å finne ut hvem som er forfatteren.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 02.Dec 06 17:42:14 #3
Greit å flytte diskusjonen, men man må registere seg for å bruke forumet, men det klarer vel kanskje de fleste?  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 02.Dec 06 12:32:58 #4
fra og med nå synes jeg vvi overflytter denne diskusjonen til forumet.. oppretter en ny tråd der jeg.. lettere å lese og holde oversikt der.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 02.Dec 06 09:00:46 #5
Jøss, skjedd mye her i løpet av natta! Rekker ikke å kommentere så mye nå, må reise for å rekke TM snart Men hvis ikke vi tar diskusjonen idag så tenkte jeg at vi evt. kunne tatt en tur ned til dere i Kragerø engang før jul kanskje, eller romjula? Hvis dere har fått igang lokalet da, så kunne vi tatt en prat og noen kamper da?  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 02.Dec 06 01:20:38 #6
Tillegg: Klubben har baner men de har "forsvunnet", trolig er noen av dem på loftet hos foreldrene til TK (som nå bor i Stavanger). Chr jobber med dem, og diverse navn har vi fordelt ut, vi holder på med en ringerunde som startet for vel 1 1/2 mnd siden.. Det som også er så enormt bra med Martin er at han virkelig får ting gjort, før man vet ordet av det så har han skaffet støtte fra kommunen, ordnet vaffelutsalg og kjørt alle banene fra a til b, skrevet reklameplakater OG laget turneringsoppsett.. Også er han en leder og har autoritet men gjennom den han er og det han gjør ikke ved å være autoritær, han er samtidig "en av gutta" og blir veldig godt likt av alle. T.  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 02.Dec 06 00:57:27 #7
Vi har ikke lagt noen konkrete planer for turneringer ennå, så det er vel litt for tidlig å gå ut og "spikre" noe, vi har diverse tanker og planer, men først må vi vel få igang klubbspillet. Da vil vi se hvor mange av dem på blokka som reellt er med og dermed igjen litt hvor offensive vi kan være i forhold til arrangementer. Bl.a. har klubben pr idag ingen baner, mesterdetektiv Chr har blitt satt på saken. Vi kjøper vel ingenting før det er avklart og i mellomtiden må klubben låne våre private baner.. Jeg føler at jeg er nogenlunde oppdatert etter å ha spilt litt treningskamper mot Brekke de siste årene, så jeg og vi er vel brukbart oppdatert angående utstyr og regler og slikt. Og å sette opp serieoppsett osv er jo et hjul som man ikke trenger å finne opp på nytt. Men ting som må læres er det jo alltid. Bra vi har Brekke med i klubben, han har jo reist verden rundt og har masse bra innspill og ting å komme med.. For min del er ikke ambisjonene hva de engang var, jeg kommer trolig hovedsakelig til å være en klubbspiller med lokalt engasjement som tar seg en tur på en og annen turnering men langt ifra alle. Det sosiale og kanskje kunne bidra til økt bredde motiverer mer for min del. Er glad i spillet men om jeg vinner 2-0 eller taper 0-2 er ikke så nøye lenger.. T.  
Vis/skjul tråd
Frode E - lagt inn 02.Dec 06 00:51:53 #8
Kjempegøy at den gamle sirkushesten er på vei tilbake i manesjen! Har fulgt med fra sidelinjen, men kommer nok til å engasjere meg mere jeg også med Martin, Christian, Terje osv. tilbake! Skal ringe Ove, Per Simen, Kenneth og Sigbjørn å fortelle at det skjer noe igjen! Skulle forøvrig gjerne tatt en tur til Skien i morgen men må dessverre til Oslo å jobbe denne helgen..

Ang. presidentvalget (en voldsom tittel foressten) så kjenner ikke jeg de andre kandidatene. Dermed blir valget mitt enkelt, nemlig Martin!  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 02.Dec 06 00:33:40 #9
For og sette ting litt i perspektiv: http://www.nocmalta.org/page.asp?p=15151&l=1 den maltiske bordfotball championen som er en personlig venn av Anders B, de har blandt annet hatt en romantisk sightsing sammen sommeren 2005, er blitt nominert til årets idrettsutøver på malta. Tenk dere Anders B som årets idrettsutøver 2008 med Tora Bergen på en god 2.plass  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 02.Dec 06 00:28:40 #10
Hvis du skal en svipptur til Skien for å diskutere og se noen kamper Martin så ringe gjerne meg også. Må passe Figo og Yoko i helgen men kan være borte noen timer, det skal gå bra. mvh Terje  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 02.Dec 06 00:25:04 #11
Hvordan ser dere for dere "satsingen" i kragerø Terje/Martin ? kansje en turnering i januar eventuellt tidlig februar som en prøve på NM ? Vi reiser jo til danmark siste helga i februar, noe også kragerøgutta burde sjekke ut, bordfotballen har utvikla seg en del siden siste dere var ute, måtte vært en fin erfaring og ikke minst innspirasjon og ta med seg videre. Synd ikke noen av dere kunne komme i morgen.  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 02.Dec 06 00:20:26 #12
Det har blitt gjort utrolig mye bra, men det finnes fortsatt utfordringer og uforløst potensiale, alt i alt et glimrende utgangspunkt for en spennende og positiv fremtid/utvikling for sporten, spesielt tatt i betraktning at nå flere av oss er tilbake og/eller engasjerer seg mer. mvh, T.  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 02.Dec 06 00:13:13 #13
Anders B er en fornuftig fyr med mange konstruktive innspill, tror martin mente at ranking kun i nm betydde seeding, rankinglista må vi for all del beholde, 4-5 "store" turneringer i året er veien og gå, disse må være seriøse slik at eventuelle nybegynnere vil sitte igjen med posetive erfaringer, nå må det sies at de turneringene vi har hatt de siste årene har vært velorganiserte, men vi må være åpne for nye tanker. Det martin lufter rundt eksponering og eventuelle sponsormidler vil være gull for oss. Skal vi holde på med dette her så er det viktig at vi får noe tilbake og nyrekrutering og et nytt miljø i kragerø vil nok gi de fleste ekstra go. Ser vi på de store landene i bordfotball så ligger vi laaaangt etter,men jeg ser ikke noen grunn til at vi i norge ikke skal kunne på sikt strekke oss etter den bredden de har både sportslig og økonimisk, her må alle konstruktive tanker samles, vi har såpass erfaring etterhvert at vi iallefall ikke må la småkrangling komme i veien for utviklingen!  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 02.Dec 06 00:10:58 #14
Masse bra forslag som har kommet opp. Er enig i en hel del, men 2x15 er liksom "standarden" liksom 2x45 er det i vanlig fotball. Synes og at ofte 2x15 kan bli litt uspennende men vi må nesten forholde oss til fistf sine regler på akkurat det punktet.. Treningskamper er noe annet, der er 2x10 ofte å foretrekke, særlig når noen venter og vi bare har ett bord som sist helg. Min mening veldig generelt er at fokuset bør flyttes fra resultater til bredde, miljø og etikette. Sporten har et kjempepotensiale, i mange andre land er sporten "stor" så hvorfor ikke og i Norge? Her har vi mange kalde vinterkvelder som er perfekt for bordfotball, noe ikke feks Italia har. Bra at vi bare kommer med alle mulige ideer, om en ide kanskje ikke tar helt av så kan den allikevel være roten til en ny ide osv osv, kjempebra med en skikkelig diskusjon. Supert at du engasjerer deg igjen Martin (og AB og hele gjengen) det ønsker jeg og å gjøre, dog hovedsakelig lokalt ihvertfall i første omgang. Takker og AG for 12 år med fantastisk innsats, håper du fortsatt kan være med å bidra AG, vi trenger sånne rivjern som deg. mvh, T.  
Vis/skjul tråd
Martin E - lagt inn 02.Dec 06 00:10:33 #15
Svar til deg Anders...

10 x 10 minutter var kanskje litt drøyt... snek seg inn en liten skriveleif. Skjønner argumentet med 2 x 15, hvis man skal være med internasjonalt. Fremtidens turneringer bør vel da kanskje begynne i 10.30 tiden, slik at man kunne bli ferdig rundt kl. 16.00. Når det gjelder ranking, eller seeding, må man jo ha med det. Det hadde likevel vært ok å ha en turnering med litt prestisje i som ble ren trekning. Vi bør vel variere litt...

Snakkes.

Mvh

Martin  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 01.Dec 06 23:59:40 #16
når jeg snakker om at det går bra i bordfotball norge for tiden så er det viktig å tenke på at jeg pleier å skille på før og etter 2002.. -90 tallet var en epoke og fra 2002 så begynte vi liksom på nytt. så når jeg sier at det aldri har vært bedre.... så mener jeg da etter vi begynte "på nytt"..  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 01.Dec 06 23:56:17 #17
for å nevne litt om en annen ting som har blitt snakket om, nemlig det at vi stagnerer litt. så vil jeg ikke si meg 100% enig.. det er klart de fleste turneringer de siste åra har vært like. Men egentlig skjer det rimelig mye nå som det ikke har gjort på noen år. For 3-4 år siden ville en internasjonal turnering vært helt utenkelig. men nå har vi arrangert 2 stk med stor suksess. Vi har aldri spilt så mye som vi har gjort i år, med tanke på "treningssamlinger", småcuper osv. Det har aldri skjedd så mye på hjemmesiden som i år. vi har 57 000 hits på siden vår hittil i år som knuser alle tidligere rekorder. Vi har reist endel i utlandet de siste åra. Aldri før har interessen for å reise til utlandet vært så stor blant 4-5 av spillerne. vi har etablert en skandinavisk toppklubb (noe som ble en fiasko, grunnet andre ting en det sportslige). men det var i beste mening den ble etablert, sev om den ikke fungerte som vi hadde tenkt oss. Vi har også de senere år hatt 2 gode forsøk der Anders G har hatt mange mange rekrutter på både Kleiva og Tveten skolen. problemet er at en person klarer ikke å følge opp aleine alle disse rekruttene, derfor er vi kun 2 igjen.. Vi har prøvd å etablere noe salg av utstyr (jeg er stadig inne på tanken av å starte en norsk bordfotball nettbutikk). Det ville kanskje vært det aller aller viktigste med hensyn til rekruttering. uten noe å tilby så kommer vi ingen vei.. ingen 16 åring gidder å sitte med paypal og sende verdibrev til england. Anders G har hatt noen pakker for salg, men vi har manglet et sted å legge dem ut for salg. Jon H arbeider for tiden med en shop her på siden som de fleste sikkert har sett. kanskje kommer det snart. Poenget ligger i at vi i NBFF må opparbeide oss litt kapital slik at vi har mulighet til å bestille endel ustyr og satse litt. jeg som privat person har ikke økonomisk mulighet til å bestille 30 lag og 10 baner uten at jeg har fått forskuddsbetaling.. og forskuddsbetaling klinger ikke godt i øra til en kjøper...  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 01.Dec 06 23:44:21 #18
ja mye gode poenger her.. det er klart vi har diskutert ganske mye hvordan vi skal kapre nye spillere. men noe sponsor og reklamering har aldri vært det helt store temaet selv om vi har skjønt at det er veien å gå. Hva mener du med ikke ranking, unntatt under nm? tenker du på seeding i henhold til rankingen? i tilfellet er jeg enig. men hvis du tenker på å ta bort rankinglista for norge er jeg fullstendig uenig. den gjør det hele litt spennende og givende å spille. når det gjelder 2x10 (ikke 10x10 som du skrev det ville blitt lange dager det ) så må jeg si at jeg er uenig der også. mange av oss er i utlandet hvert år og satser litt seriøst på å komme på et godt nivå. så og spille 2x10 i norge og 2x15 i utlandet ville ført oss på feil vei når vi skulle til utalndet å spille.. den biologiske klokka vår begynner å tulle og stresset melder seg før det burde. det er vanskelig å forholde seg til forskjellige tider.. eneste grunnen til at vi aldri er ferdige før 1700 er igrunn fordi vi begynner kl 1200.. hadde vi hatt første runde kl 1000 hadde problemet aldri dukket opp.. så synes det er en bedre ting. Men bortsett fra dette så synes jeg det du nevner er fornuftige ting som er verdt å jobbe for. er kanskje redd flaaten og sagafos er "tapt". de har vi prøvd å få med i mange mange år nå  
Vis/skjul tråd
Martin E - lagt inn 01.Dec 06 23:17:03 #19
Tror tiden er moden til å sette seg ned og diskutere hva som skal til for at nye spillere skal komme for å spille bordfotball. Det er jo rimelig mye annet som skjer i fritiden for de fleste.

Skal vi få spredt bordfotballen rundt i landet, som jo må være et mål i seg selv, må vi ut i aviser og ukeblader. med info. Det må jobbes med sponsorer for å få en solid økonomi, slik at turneringene får økt status. Dvs. solide premier, ordentlige lokaler, tilrettelegge overnattinger ved behov. Vi bør ha toppen 4 store turneringer, med NM som det store høydepunktet. Treningsturneringer kan man jo ha som mange man orker av! Bør gå bort i fra ranking, bortsett fra NM, for å gjøre turneringene mer spennende.

Jeg mener også at kampene bør kun spilles i 10 x 10 min, bortsett fra NM. Da trenger det ikke bli så lange dager.

Det bør lages en dvd, med regler og info. Evt. kan man lage dette på hjemmesiden.

Det hadde vært artig å jobbe seriøst med å få gamlegutta med bla. Flaaten, Sagafoss og Johnsen til NM, og selvfølgelig nye fjes også. Er det mulig?

For min del er søndag den beste turneringsdagen. Hvor lenge holdet TM på i morgen? Mulig jeg kan komme en tur opp rundt kl. 16.30

Mvh

Martin Eikeland  
Vis/skjul tråd
FlyFrode med F - lagt inn 01.Dec 06 10:52:13 #20
Jeg liker alle nye ideer, og søndagsturnering er absolutt en fordel for min del også... ettersom jeg jobber på posten 3 av 4 lørdager så også imorgen, men skal prøve å rekke noen kamper
Shoot-out konkurranse også, glimrende ide, og ikke minst fri trekning.. Jeg har også fått litt mer fart på bordfotball interessen etter at jeg fikk meg egen bane, og hvis det trengs hjelp til noe i fremtiden, så ønsker jeg mer enn gjerne å hjelpe til om jeg har muligheten til det Vi bør legge vekt på å øke spillegleden fremover, og videreføre dette til nye spillere/medlemmer.. Rekruttering må til!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 01.Dec 06 08:58:45 #21
Dette høres bra ut Martin, og det ser jo ut som om du ikke er fremmed for et presidentverv om jeg tolker deg rett Tror et møte kan være lurt, synd du ikke kommer til TM, så kunne vi tatt det da. Og et NM i Kragerø hadde vært kjempebra. Tror helt sikkert du får den hjelpen du etterlyser!  
Vis/skjul tråd
Martin Eikeland - lagt inn 30.Nov 06 23:30:59 #22
Heisann.

Mye spennende lesning her. Ser at noen ønsker meg som ny president...takker for tilliten!
Jeg har som nevnt i et annet innlegg lyst til å engasjere meg i bordfotball igjen. Har hatt bøtta full med trener og lederengasjement i Helle IF og Telemark fotballkrets de siste 10 årene, og har derfor nedprioritert bordfotball. Har allikevel savnet miljøet. For meg virker det som det har gått litt i stampe i det siste, og det må vi gjøre noe med.

Har sett at det har vært ganske krasse diskusjoner mellom enkelte i forumet. Det er viktig med takhøyde, men er kanskje ikke bestandig like heldig å skrive et innlegg når man i øyeblikket er veldig frustert. Tror det er greit å holde slike ting internt, da det kan virke mot sin hensikt i forhold til å få med nye medlemmer. La oss legge negative ting bak oss, ta et møte og lage en strategi for å bordfotball på kartet.

Jeg er klar for å lage et h.. bra NM i Kragerø hvis det er nok interesse, og jeg får den hjelpen jeg trenger i april!

Synes forøvrig at de som står bak denne hjemmesiden har gjort en kjempejobb.

Mvh

Martin Eikeland
 
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 30.Nov 06 22:59:43 #23
Uansett så er ikke er president valg noe vi må foreta nå. Etter TM er det en stund til neste turnering, med mindre det blir noe i Kragerø på nyåret? Folk må kanskje få litt tid til å tenke seg om før de eventuelt vil stille som kandidat osv osv..  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 30.Nov 06 22:56:27 #24
Synes ikke det at han har vært borte fra bordfotballen betyr så mye. Det han har gått glipp av kan vi vel hjelpe han med? Han har jo tross alt arrangert en god del tureringer deriblant kanskje de beste NM som er arrangert i 94 og 95.  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 30.Nov 06 22:10:28 #25
Syns den shoot-out turneringa var et godt forslag, blir den lansert allerede lørdag ? Jeg stemmer for det iallefall  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 30.Nov 06 22:08:28 #26
Greit nok og velge ny president men det som er viktig her er at det blir en fornuftig arbeidsfordeling slik at ikke noen få personer gjør alt, som igjen vil føre til at en går lei hele greia. Nå blir det vel kansje en stund til neste turnering og med de nye banene på plass så burde det vel ligge til rette for at en bytter litt på oppgavene rundt en turnering, prøver vi oss med søndagsturneringer så har en liksom lørdagen til og gjøre klart, blir kansje litt mindre pes da....  
Vis/skjul tråd
ag - lagt inn 30.Nov 06 22:02:59 #27
Mange kloke innlegg her. Jeg står fremdeles på mitt, og vil være på sidelinjen fremover. Det er på tide at andre vier mer av sin tid for arrangementer, og ikke de samme personene gang på gang. Men det må skje via handling og ikke bare ord. Synes det er noe underlig at vi skal lansere Martin Eikeland som ny drivkraft etter at han har vært borte fra bordfotballen i så mange år. Men det er da min mening.

 
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 30.Nov 06 19:36:45 #28
neida, bra forslag det! Søndagsturnering er jo tre ting på en gang: flere deltagere, reduserte gallautgifter på lørdagen, vi slipper og høre maset til Trond P for han er vel i kirken på søndager.... eller ?  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 30.Nov 06 19:28:50 #29
søndagsturneringer......skeptisk  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 30.Nov 06 19:20:47 #30
Bra forslag Svein Arne! Dette er absolutte noe som bør prøves, vi har jo ihvertfall en kar oppe i Seljord som sliter med å stille på lørdager, for meg kan lørdager også by på problemer med barnevakt etc. Når vi er så få så må vi prøve å tilpasse oss som best mulig. Eneste utfordringen som jeg ser det da blir å få opp Lars Tore fra senga en søndagsmorgen  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 30.Nov 06 18:49:32 #31
Enig med Lars, mye spennende lesing.... Søndag som turnerings dag er ikke et dumt forslag! Håper det kommer noe konstruktivt ut av dette og at vi vitner bordfotballen's revolusjon i Norge! Veldig glad for å se at det rører seg i Kragerø Anders & Anders har gjort en kjempe jobb! All honør til de!  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 30.Nov 06 18:35:14 #32
Mange gode forslag! Shoot-out turnering vil bli en hit, her kan alle hevde seg. Støtter også forslaget om fri trekkning av grupper, skjønner veldig godt at de fleste går lei når det de siste 12-13åra har vært veeeeldig liten variasjon i hvem som hevder seg i toppen. 5-6 offesielle turneringer i året høres vel også bra ut, arbeidet med disse bør vel også fordeles slik at alle blir fornøyd :-/ , nå når de nye banene er klare og vi kansje kutter ut pokaler så bør vel dette være grei skurring. Hadde vært kjempegøy om kragerøgutta kunne dratt igang noe igjen!  
Vis/skjul tråd
Svein Arne - lagt inn 30.Nov 06 17:06:14 #33
I helgen kom vi inn på at for noen passer nok søndag bedre som turneringsdag. Noen jobber innimellom på lørdager eller har bedre tid på søndager. For de som er avhengig av offentlig transport er mulighetene også større for dette på søndager...
Stemmer også for Martin som president.  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 30.Nov 06 12:56:43 #34
Stemmer på Martin jeg også. T.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 30.Nov 06 12:36:55 #35
Et annet punkt som jeg glemte (som også kom fra Terje forøvrig), var muligheten for å "verve" spillere, dvs får du en ny spiller til å bli med så slipper både du og den nye rekrutten å betale deltakeravgift i den turneringen. Kanskje det kunne være en slags motivasjon for alle å prøve å rekruttere nye spillere??  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 30.Nov 06 12:20:40 #36
Og Martin ikke bli skremt av ordet president! Det høres veldig fancy ut, men i praksis så betyr det ikke mer enn å være en pådriver og en som tar litt ansvar for arrangering av turneringer.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023