Lars Tore Myge skadet før TO

Publisert: 02. des. 2006 av Anders Bergane

Lars Tore Myge klarte igår å skade seg på en NM pokal i bordfotball, noe som gjør at han ikke stiller under dagens Telemark Open.

Det hele var igrunn ganske så tragikomisk når det til slutt ble en bordfotball pokal som skulle sørge for at Lars Tore ikke kunne stille idag.
 
Jeg skulle ned for å henge opp noe tøy til tørk, men da jeg skulle gå over en stor eske med bordfotballpokaler klarte jeg å tråkke oppe i esken, forteller Lars Tore Myge på telefon.
 
Det ble så stort kutt at tåa nærmest hang og dinglet. Dermed ble det sykehus besøk med sying og stivkrampe sprøyte.
 
Jeg hadde tenkt å kjøre idag tidlig til Skien, men beinet var overhode ikke bra. Derfor blir jeg hjemme.
 
Anders Bergane lurte også på å bli med på shoot out konkurransen idag, men en helv.... tannpine gjør at han også blir hjemme.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (9)

Vis/skjul alle tråder
Lars t - lagt inn 08.Dec 06 17:23:25 #1
Det er lag og indv. på alle de (litt usikker på glasgow) her er link til amsterdam turneringa http://www.nsvb.com/amsterdam.htm , denne ble kåret til årets turnering på fistf touren sist sesong. sjekka litt rundt fly og det ser ut til og klaffe bra med torp-stansted- amsterdam  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 08.Dec 06 12:59:00 #2
Odense er bankers. Hadde for min del så kunne jeg godt tenkt meg en turnering til også, hvem er ikke godt å si? Er jo litt avhengig av de andre samt danskene. Er det indv. og lag på alle turneringene?  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 08.Dec 06 11:39:43 #3
Odense blir de vel uansett, så er jo amsterdam og glasgow fristende syns jeg, grorud skal vistnok til milton keynes og det skal vel sikkert noen dansker også. Problemet er vel bare at det koster penger og reise.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 08.Dec 06 10:02:26 #4
Tror da forumet virker? Fikk lagt inn akkurat ihvertfall. Mange turneringer her, hvem er mest aktuelle da? Hvis du skal være realist liksom.... Vi må jo tenke litt på dette når vi evt. setter opp kalender for turneringene framover.  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 08.Dec 06 02:08:17 #5
Jon, er det noe galt med forumet, prøvde og legge inn den saken ovenfo der, men fikk beskjed om at innlegget var "sendt to hell"........  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 08.Dec 06 02:06:25 #6
Når vi snart skal vaske gulvet og pynte tre, må vi ikke glemme at nyåret er høysesong for "ambesiøse" bordfotballspillere. Turneringsfrekvensen er høy fra januar og utover, her er en liste over aktuelle utenlands turneringer for de som søker utfordringer utenfor bokbenderier og mørke sjenkesteder i grenlandsområdet. :

Manchester GP 20/21 januar, stor turnering med billig overfart fra torp om mann bestiller tidlig.

Odense 24/25 februar, et must for alle som vil smake pandapølser og happyhour på arkaden (sprotsligge utfordringer er også mulig)

Mons 3/4 mars, kansje den største turneringa på fistf kalenderen, har vi noe der og gjøre ?

Milton Keynes 17/18 mars, like utenfor London, J. Bradley`s turneringer, A. Grorud vår avtroppende president er allerede klar for denne turneringen, han vil fra nå av fokusere på prestasjonene på den grønne duk samt jobben som lagersjef, sekretær, sjøfør, renholdsansvarlig, disponent og diktator for NYT avd. Skien. Dette er også en turnering som kan besøkes for en billig penge, kvaliteten på deltakerne er også meget høy selv om det er en IO turnering, sportsligge utfordringer med andre ord.

Amsterdam månedsskifftet mars april, ble kåret til årets turnering på fistf kalenderen i fjor, mange gode spillere og spennende utrodringer for de som fokuserer på galla. NB. bokbendere må ha med verge!

Glasgow 28/29 april, direkte fly fra torp. mange av de beste kommer nok der også, brekke, fredrik, Jon b og undertegnede har erfaring herfra og kan annbefale overnatting hos G. Dand, fasilitetene ved siste besøk var upåklaglig......eller......

Kansje Jesper kan gi en tilbakemelding på vilke turneringer de danske vikingene vil fokusere på slik at vi kan stille lag.
 
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 02.Dec 06 17:53:11 #7
Nei, Martin ringte rundt 4 tida og kunne komme, men det var ble det litt for seint for de fleste. Vi prøver heller å ta en tur ned til Kragerø en gang før jul kanskje for å ta et møte da og evt. krone ny president  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 02.Dec 06 17:10:44 #8
Det er fult mulig, nm pokalen fra 2002 har skarpe kanter, resultat 4 sting. Ble det diskutert noe rundt hva vi gjør fremover ?  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 02.Dec 06 16:43:00 #9
Erre mulig?? Det ble ikke noe shoot-out konkurranse idag, ble litt dårlig tid til det. Men vi eksperimenterte med ingen seeding og vi endte opp med en gruppe beståande av AG, JHB, TP og SAB Dette medførte blant annet at FlyFrode spilte sin første semifinale noensinne. AG vant turneringen etter 2-1 mot JHB i finalen  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023