Ukeboka: fredag 12. januar

Publisert: 12. jan. 2007 av Anders Bergane

Ukeboka bestemte seg plutselig å komme tilbake igjen. Hvor lenge den blir her nå, er det absolutt ingen som vet. Det er endel nytt og spennende i bordfotballen om dagen. Dette skal du få innblikk i hvis du leser hele ukeboka. God fornøyelse og god helg!

Treningssamling neste helg?
Anders Bergane har invitert spillere til en liten treningssamling helgen 19.- 21. januar eller 26.- 28. januar. Mye tyder på at det blir 19.- 21. januar. Da setter Lars Tore Myge seg bak rattet og durer over fjellet for å få sårt trengt matchtrening mot norgeseliten. Det er også ventet at Anders Grorud og Fredrik Rawicki vil bli med på dette. Er andre interesserte? Si ifra på e-post eller mobil til Anders Bergane.
 
Masse nytt på sidene nå
Det har de siste to ukene skjedd utrolig mye på sidene her. Alt på hele siden er oppdatert og gjennomgått en oppfriskning. Det siste er nå vår FAQ (Ofte stilte spørsmål), en super guide for nybegynnere. Ellers har vi fått et supert nytt påmeldingssystem som Jon Henning Bergane har mekket sammen.
 
FISTF sa ja!
FISTF har godkjent vår søknad om internasjonal turnering til sommeren. Dermed blir det 23. og 24. juni. Vi kommer de nærmeste dagene til å publisere websiden rundt omkring slik at folk får vite om denne turneringen også i utlandet. Sjekk NGPIO 2007 for den oppdaterte siden.
 
Stadig trening for Fredrik Rawicki og Anders Grorud
Ukeboka har snappet opp at det stadig trenes mellom Anders Grorud og Fredrik Rawicki. Men noen resultater har vi aldri fått se!?
 
Danmark nærmer seg
Det går mot Odense GP 2007 og mange har allerede bestemt seg for å bli med. Ennå teller noen på knappene (les: Fredrik Rawicki). Svein Arne Brekke har man kontaktet men ingen svar å få enda. La oss håpe at alle blir med! Det kan forøvrig se ut til at Trond Pedersen, Anders Bergane og Anders Grorud velger morgenflyet fra Torp. De andre er mer usikkert, men det kan se ut til at NBFF sender avgårde en pulje klokken 15.40 også.
 
Telemark Open 2007
Telemark Open har allerede fått 8 deltagere og det ventes fler. Det er ventet å bli en kjempe turnering med godt over 10 deltagere. Spennende denne gangen blir utvilsomt shoot-out konkurransen som er helt ny i Norge. Alle spillerne havner i en utslags turnering der man utfører vanlig shoot out. Vinneren blir bordfotballens svar på Tor Arne Hetland. (Rikitgnok er Tor Arne god i alle skigrener nå, ikke bare sprint)
 
Kontigent er sendt ut
Kontigent for 2007 er nå sendt ut til alle medlemmer. Det oppfordres til lynkjapp betaling!
 
Selge utstyr?
Har du utstyr på lur som du vil kvitte deg med? Legg det ut på shoppen vår. Den trenger nye artikler. Gamle bomulls baner for eks.. Ubrukelig for proffer, men perfekt for nybegynnere.
 
God Helg!
 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
anders b - lagt inn 14.Jan 07 19:39:57 #1
og jeg sper på med anders Bergane - anders grorud 1-3 ikveld.. offisielt comeback for anders b  
Vis/skjul tråd
Aggen - lagt inn 12.Jan 07 14:08:25 #2
Dette var imponerende saker. Er nesten like rørt som da Odd tok NM gull i 2000. Godt at Anders B. har funnet formen igjen! PS: Resultater fra Grog-Rawi fra onsdag er som følger: 4-2, 2-0, 6-2. God helg!!!!  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 12.Jan 07 13:43:06 #3
Ja, dere gutta har stått på skikkelig! Resultatet deretter= KJEMPEBRA!!!  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 12.Jan 07 11:25:14 #4
Flott jobba bender! fint og ha ukeboka tilbake igjen.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023