Ukeboka: onsdag 17. januar

Publisert: 14. jan. 2007 av Anders Bergane

Det snakkes både om comeback og kontigenter i dagens ukebok, men aller viktigst; til helgen blir det som tidligere nevnt treningsleir i Skien. Alle som kan krype og gå oppfordres til å være i Skien en av helgedagene slik at de får verdifull trening.

Anders Bergane med comeback
Anders Bergane gjorde søndag et ikke uventet comeback på banen. Det hele lå igrunn i kortene. Anders Bergane tapte 1-3 mot Anders Grorud, men ser svært lyst på fremtiden. Med to turneringer neste måned et det nok å trene imot, sier Anders Bergane. Og med nytt treningsopplegg med treningsdagbok ser det kanskje lysere ut for Anders enn det gjorde etter Skien Masters ifjor.
 
Diverse gale nordmenn på profil på Odense GPs hjemmeside
Både Anders Bergane, Lars Tore Myge og Anders Grorud har fått sin egen profil på Odense GPs hjemmeside. Leser man nøye etter kan man fort miste fokus da det skrives endel om alkohol konsum. Når man i tillegg kan lese at Lars Tore Myge tror Kattekvinde vinner GP iår da må man lure på om det har vært promille inne i bildet under profil skrivingen også. Gledelig er det likevel at Marcus Tilgner har tro på at en TFC Vikings spiller vinner og at Jesper Staal-Nielsen har tro på Jon Henning Bergane som vinner.
Odense GPs hjemmeside
 
Påmindelse til de som ikke har betalt kontigent!
Til alle som ikke har betalt kontigent, bes de gjøre det snarest. Har du ikke mottat kontigent faktura, så send en mail til info@bordfotball.no eller sjekk under "innmelding" her på siden. Vi gjør oppmerksom på en liten feil i mailen fra Martin Eikeland. Junior går for 100 kr isteden for 200 kr.
 
Lars Tore Myge kommer over fjellet
Lars Tore Myge kommer fredag over fjellet fra Haugesund for å spille, spille, konsumere og atter spille. Lars Tore Myge vil bli her hele helgen. Det betyr med andre ord gode muligheter for de som trenger litt trening mot en av landets spillere.
 
Programmet som følger:
Fredag: Spilling hos Anders Bergane fra kl 20:00 ut i de små nattetimer
Lørdag: Spilling hos Anders Grorud
Lørdag kveld: Galla?
Søndag: Spilling hos Anders Bergane fra kl 17:00 ut i de små nattetimer (02.00 - 03.00)
 
Vi prøver også å få til noe dugnad på våre baner i løpet av helga. Lørdag kl 11-12 ???
Trond Pedersen, Anders Grorud, Jon Henning Bergane, Lars Tore Myge og Anders Bergane er klar for flikking. Er du også? kontakt Anders Bergane eller Anders Grorud.
 
Første utlending påmeldt til NGPIO
Marcus Tilgner er som første utlending påmeldt til sommerens Norwegian GP/IO. Dermed ser det ut til at turnerings oppsettet er i boks for turneringen. Det er nemlig Marcus som har styrt dette de siste to årene! I tillegg er også 7 nordmenn påmeldt.
 
Avgjørelse på Danmark i helgen
I helgen ventes det at det blir avgjort hvem som reiser og hvordan det skjer til Odense neste måned. Har du lyst til å være med så vil mye bli bestemt denne helgen mht. hotell, leiebil, tog, fly etc. Gi lyd fra deg om du vil bli med! Ellers risikere du å måtte ordne alt selv!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
Smyge - lagt inn 19.Jan 07 12:00:08 #1
En seriøs Myge forteller at han aldri følger med på TV-serier av den grunn at han ikke liker å være slave av klokken. Det ser mørkt ut for å holde tidsskjemaet i turneringene fremover med andre ord.  
Vis/skjul tråd
Martin - lagt inn 18.Jan 07 13:55:51 #2
Hei.

Skulle gjerne vært med, men er opptatt denne helgen. Regner med at det blir flere fra Kragerø med utover våren, men vi har ikke eget lokale før slutten av mars. Det vil derfor ta litt tid før det vil skje så mye herfra. Da bør det bli bra etterhvert. Jobber forøvrig med sponsorer.

Hjemmesiden har forøvrig blitt knallbra!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 18.Jan 07 13:34:03 #3
Satser på noen timer på lørdag, er jo kamp 13:45 så blir etter det da. Må trene hvis jeg skal leve opp til Jespers forventninger skjønner jeg
Anders G: Trenger et sett med sorte mål, har du disse hjemme eller ligger de på skolen. Anders B har de som egentlig er mine.  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 17.Jan 07 22:43:58 #4
Kamper onsdag kveld: A-Grorud - F.Rawicki 3-0 og 4-2  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023