Ukeboka: torsdag 1. februar

Publisert: 01. feb. 2007 av Anders Bergane

I denne utgaven av ukeboka ser vi på blogger til gamle bordfotball stjerner og ser litt frem mot neste helgs begivenhet, Telemark Open. NBFF leter også etter dugnadsånden i miljøet. Søndag trenger man nemlig folk på Tveten Ungdomsskole.

Hjorth'en med egen blogg
Den tidligere bordfotball spiller Arne Hjorth Johansen fra Skien har sin egen blogg på ute på nett der han legger ut om litt av hvert. Han skriver faktisk om bordfotball stadig vekk og har link til bordfotball.no. Gå inn på www.hjorthen.org og søk på bordfotball og/eller subbuteo så får du frem en 5-6 saker der bordfotball er nevnt. Det virker nesten som han prøver å lure det inn for en hver pris!
 
Lars Tore Myge med seriespill forslag
Lars Tore Myge foreslår en mer permanent seriespill ordning i Skien etter suksessen forrige helg. Dette er foreslått før og har ikke blitt noe av de gangene. Desverre viser det seg at kun et fåtall spillere (2-3) er interessert i et sånt type seriespill. Anders Bergane foreslår isteden for eksempel en uoffisiell treningstabell for skiens treningssamlingene der snitt poeng per kamp teller. Der alle treningsresultater fra alle cuper legges sammen.
 
Baner skal pusses opp igjen
Søndag 4. februar kl 13:00 trenger NBFF folk til Tveten i Porsgrunn for å pusse de resterende banenen til NBFF. Det er viktig å få fler baner klar til neste søndags Telemark Open i Skien. Kontakt Anders Grorud for mer info hvis du kan være med.
 
Telemark Open med mange deltagere
Det ser ut til at Telemark Open får mange deltagere neste søndag. Det er per nå påmeldt 12 spillere. Men ifølge ryktene skal Christian Schulze være klar. Mulig klar skal også to kamerater av Arne Eikeland være. Det svirrer også rykter om at Knut Sagafos og Audun Flaaten kan være mulige deltagere. Det betyr hvertfall at 15 spillere er sannsynlig til årets TO.
 
Nyhetsside om bordfotball
For de som synes FISTF.com er ubrukelig på nyheter (noe den er) så kan bordfotball.no friste med en god side: subbuteonews.com
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 01.Feb 07 21:18:06 #1
....og selvfølgelig får vi besøk på søndag så da kan jeg ikke på dugnad denne dagen.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 01.Feb 07 21:14:18 #2
Schulze er med!

Men det at Knut og Audun skulle dukke opp er vel like (lite) sannsynlig som at omtalte Hjorten og Gaute Helstrup skulle spille finalen i årets TM


Ang. premier og slikt så bør vi ta dette internt, men synes det har vært litt for dårlig respsons på mailene som er sendt. Men dette kan vi jo ta en prat om på TM.  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 01.Feb 07 19:58:10 #3
vi trenger også en plan på premier og økonomi for neste helgs turnering. vi trenger noen som kan ordne med premier. vi trenger kanskje ikke kiosk? hvem har oversikt for penger. har martin fått oversikt over penger. hvor mye skal brukes? jeg foreslår at president sammen med eikeland enten påtar seg ansvar eller fordeler ansvar. jeg vil ikke blande meg så mye inn i det. jeg skulle kanskje ikke bruke kommentarfeltet til sånne ting, men nå blir det hvertfall lest.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023