Ukeboka: mandag 5. februar

Publisert: 05. feb. 2007 av Anders Bergane

Etter helgens innsats er NBFFs nye baner snart ferdige. Det er bra siden det nærmer seg TO med stormskritt. Vi tar også en titt på Norges Foosballforbund denne dagen.

Baner snart klare!
Søndag ettermiddag var Trond Pedersen, Anders Bergane og Anders Grorud ute på Tveten for å pusse og sparkle de resterende banene. Det betyr at det kun gjenstår maling og lakking på de 8 siste banene. Malingen vil bli gjort på tirsdag kl 16:00 på Tveten. Møt opp hvis du kan hjelpe til. Onsdag vil banene bli kjørt til Skien på Bokbinderiet Johnsen der turneringen skal spilles. Fredag eller lørdag vil de 8 banene bli lakket slik at alle 12 banene er helt ferdig til søndagens Telemark Open. Dette er noe vi virkelig trengte! Nå har vi kvalitet på banene og alle er like, sier Anders Grorud. Spesielt med tanke på NGPIO der kvalitet er vikitg.
 
Telemark Open med 13 deltagere
Det ser høyst 99% sikkert ut at det blir 13 deltagere under årets Telemark Open. Det vil altså si at vi får 4 grupper der de to beste går til kvartfinale. De resterende fem vil havne i b-sluttspill. Det vil bli plasseringskamper hele veien slik at man får så mange kamper som mulig. Det er viktig å spille bra selv om man går ut i en kvartfinale, det skiller nemlig mange poeng fa en 5. plass til en 8. plass. Torsdag kommer en liten pre-reportasje om TO med info om turneringen og siste nytt på det sportslige.

NBFF savner årskontigent
NBFF mangler fortsatt kontigent fra enkelte. Vi håper at dette kommer inn under TO for de som ikke har betalt!
 
NBFF med bedre økonomi
Etter at NBFF innførte årskontigent har forbundet fått litt mer penger å rutte med. Det betyr i praksis at det er mulig å gjennomføre prosjekter som bane oppussing og kjøp av like mål til alle baner. Det betyr også at vi kan bruke penger på profilering og innkjøp av utstyr som går til videresalg til nybegynnere. Med andre ord, NBFF har nå litt mer handlefrihet.
 
Regler snart på norsk
Snart er det mulig å lese regler på norsk her på sidene. Det jobbes med å få oversatt de mest elementære reglene til norsk slik at nybegynnere har en lettere oppgave med å forstå reglene. Regler på norsk kommer ut neste uke.
 
Norges Foosballforbund
Ofte blir vi i bordfotball miljøet blandet sammen med foosball når folk tror de skjønner hva vi driver med når vi forteller om sporten vår. "Friends" spillet har faktisk et eget forbund i Norge. Sjekk ut www.foosball.no
 
Norwegian GPIO med en ny utlending
Sommerens storturnering i Skien har fått en ny påmelding. Norgesvennen Jeremy Bradley kommer til Norge siste helga i juni og har etter ryktene allerede bestil flybillett. Dermed er det allerede påmeldt to utlendinger il NGPIO. Marcus Tilgner fra Tyskland var første mann ut.
 
Ikke skremmende deltagelse i Danmark
I alle år har Odense GP vært fullstappet av gode Belgiere. Men dette året ser det ut til at det bare er seks virkelig gode spillere. Massimo Cremona, Eric Verhagen, Joseph Mifsud, Robert Lenz, Manfred Pawlica og Lazaros Papakonstantinou må alle regnes som gode spillere. Men uten Olivier Pere, David Fraikin, Laurent Goor og David Ruelle blir det helt klart lettere for nordmennene å komme langt i turneringen. Turneringen spilles som kjent siste helgen i februar og sju nordmenn skal delta i denne eliteturneringen.
 
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 05.Feb 07 12:17:16 #1
Blir bra og få banene ferdig! Kan hjelpe til imorra, men må hjemom først så det blir nok ikke før kl. 1700 tenker jeg.

Sjekk forøvrig bildealbumene nå, har lagt inn en kuul navigeringssak der  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023