Bordfotballens svar på La Manga

Publisert: 05. feb. 2007 av Bordfotball.no

Drømmesituasjonen for en hver bordfotball spiller må være å ha perfekte treningsforhold året rundt. Det har Skiens Anders Bergane fått til ved hjelp av enkle grep.

Det nærmer seg svært viktige turneringer for norges eliten i bordfotball. Anders Bergane har tatt hensyn til dette og har laget sitt eget mini La Manga paradis. Ved hjelp av putepapp fra Bokbinderiet Johnsen har Anders Bergane fått til et drømmested hva trening anngår.
 
Aldri mer ødelagt rygg pga bøying etter baller, forteller Anders. Bordfotball.no er imidlertid kjapt på med å spørre om det virkelig er nødvendig med høye papp plater siden det er meningen at ballene skal gå i mål og ikke 10 cm over. Jeg drømmer om å ta vekk platene en gang med tiden, svarer Anders svært betenkt.
 
Det nærmer seg Telemark Open der det er svært viktig å få nok poeng til å kunne kapre 4. plass på rankingen, noe som gir billett til TFC Vikings B lag i Odense GP. Spiller jeg ræva kan jeg risikere å havne på 7. plass på rankingen etter turneringen og dermed spille for TFC Vikings D og det frister lite.
 
Derfor er trening hver dag svært viktig. Og derfor står skiensgutten flere timer hver dag de siste dagene før Telemark Open.
 
Både Trond Pedersen og Fredrik Rawicki har vært bedre enn meg det siste halve året så jeg har litt å jobbe med, sier Anders. Jeg hadde lenge 4. plassen på rankingen men etter at Fredrik har spilt svært godt det siste året og etter at også Trond har vært bedre enn meg har jeg falt ned til 6. plass.
Anders velger å tro at det er mye tilfeldigheter siden alle deres oppgjør har vært jevne.
 
Det blir spennende å se søndag hvem som trekker det lengste strået av de tre, men jeg tror jeg vil gjøre det bra og overraske de andre, avslutter Anders Bergane som samtidig skryter av oppdateringene av sidene om dagen. Publisitet og jevnlige nyheter er viktig!
 
 
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (5)

Vis/skjul alle tråder
Trond - lagt inn 07.Feb 07 09:16:49 #1
Imponerende Anders. Ikke glem at med Svein på fjerde kan du havne helt ned på en 7. plass...
Gøy at det er så lite som skiller mellom de "nest beste" i Norge.  
Vis/skjul tråd
anders b - lagt inn 06.Feb 07 01:17:32 #2
der var det mye spennende!  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 06.Feb 07 00:15:37 #3
Denne siden kan være meget nyttig for de som vil plukke opp treningstips og andre godbiter. http://subbuteo.iougs.com/practicing.shtml  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 06.Feb 07 00:06:32 #4
Det er flott skumgummi slik at mine flotte pensjonist naboer i første etasje ikke skal høre kling klang hver gang jeg scorer om natta  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 06.Feb 07 00:05:01 #5
Genialt! Men hva er det du har putta inni målet ?  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023