Glimrende debut på shoot-out turnering

Anders Grorud var utrolig overrasket over hvor gøy shoot-out turnering egentlig var.
Publisert: 11. feb. 2007 av Anders Bergane

Tidenes første shoot-out turnering i Norge ble en suksess av de sjeldne. 1/8 dels, kvartfinaler, semifinaler og finale ble utført i pausen mellom gruppespillet og sluttspillet i hovedturneringen.

Det var Terje Ellefsen for en liten tid tilbake som kom med den glimrende ideen om shoot-out konkurranse. Det skulle vise seg å være en artig pauseunderholdning i selve hovedturneringen og det hele ble meget spennende for spillerne.
 
Det har vært endel prat på forhånd på om hvem som kunne ha mulighet til å komme langt i en slik mini turnering. De aller fleste var enige om at de som spilte i semifinale i Open turneringen ville man også se i shoot-out turneringen. Det skulle vise seg å bli riktig..
 
Resultater shoot-out turnering
 
Anders Grorud ble vinner av det hele etter å ha slått ut Lars Tore Myge, Håkon Lunde, Anders Bergane og Terje Ellefsen i finalen. Noen var kanskje litt overrasket over at Terje Ellefsen kom til finalen etter å ha slått ut blant annet Brekke og JH Bergane, men Terje kom til kort i finalen mot Grorud. Der gjorde Grorud som i finalen i Open turneringen og vant 2-1.
 
Dette var helt klart noe som kommer til å fortsette siden dette ofte er muligheten for de som ikke vanligvis spiller i finaler. Vi nevner at Håkon Lunde slo ut Fredrik Rawicki og ikke minst Terje sin sterke prestasjon. Vi henviser til "Rankingliste" for å se ranking for shoot-out.
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023