Baner blir sponset

Publisert: 12. feb. 2007 av Anders Bergane

NBFF har inngått avtaler med flere firmaer om sponsing på våre nye baner. NBFF har også besluttet å selge reklame plass på banene våre for 1000 kroner for en sesong. G-Sport og Ulf Solbakken er våre samarbeidspartnere sålangt.

NBFF har inngått en avtale med G-Sport som betyr at NBFF er sikret flere premier fra G-Sports vareutvalg til turneringene fremover. G-Sport har fått en egen reklame spot her på sidene samtidig som de får en egen G-Sport Arena. En av banene har blitt bekledd med G-sport logoer og vil etterhvert få navnet G-Sport Arena på banen i tillegg til enda fler logoer langs gjerdene.
 
Ulf Solbakken vil også få sin egen bane. Hva navnet blir her er ennå uvisst. Ulf Solbakken er entreprenør firmaet som har sponset NBFF med materiale til banene. Derfor får firmaet en egen bane som takk.
 
Det jobbes også med å få fler aktører på banen, deriblant NYT (avd Skien) der president i NBFF, Anders Grorud sitter som daglig leder.
 
NBFF ser også heller ingen problem med å skaffe fler sponsorer, for eksempel type butikker som Meny, Spar etc. 1000 kroner er lite penger for en stor bedrift, men svært mye for oss.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Tora Berger - lagt inn 26.Feb 07 18:46:56 #1
Jeg vil gjerne sponse og få en bane oppkalt etter meg selv. Tora Berger Arena klinger godt!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 12.Feb 07 21:29:44 #2
Skal få laminert de til Ulf Solbakken, ang navnet så stemmer jeg for Ulf Stadion  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 12.Feb 07 21:07:49 #3
g-sport arena er og blir min favoritt bane. det var der jeg danset meg mellom innledende spill og kvartfinale..  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023