Ukeboka: onsdag 14. februar

Publisert: 13. feb. 2007 av Anders Bergane

Idag hører vi om at bordfotball + rock = krutt. Vi serverer også noen gode linker til resultat arkiv. Dessuten kan ukeboka medele om sykdom i troppen som reiser til Danmark neste helg og at en meget god italiener har meldt seg på til Odense GP.

God italiener til Danmark
Det har blitt påmeldt to nye italienere til Odense GP neste helg. Saverio Bari er påmeldt, en meget god italiener som kom på 5. plass under World Masters i november ifjor. Han får også med seg Giacomo Monica fra samme klubb. Dermed er kvaliteten enda litt bedre i Danmark.
 
Odense Bloggen er på plass
Trykker du på meny punktet "Blogg" så finner du årets utgave av "Odense Blogg 2007". Her vil du finne mye nyheter både før under og etter turneringen. Det vil også iår, som ifjor bli blogget fra Odense. Husk å sjekk denne jevnlig! Det vil ikke bli lagt ut noe hint om at det skjer oppdateringer der sånn ellers rundt på siden.
 
Er du nyskjerrig på resultater?
Lurer du på resultater fra utlandet eller vil lete frem gamle norske bragder? Da kan siden til Wolfgang Haas FISTF resultater 1993-2007 være et fint utgangspunkt. Her finner du alle resultater fra internasjonale turneringer fra 1993 til 2007. Linken ligger også ute på link siden her på sidene. Husk at på link sidene finnes det også mye nyttige linker. Lurer du på en adresse så finnes den sannsynligvis der.
 
Christian Schulze rocker!
Det kom endel spillere for øre under søndagens Telemark Open at Christian Schulze faktisk spiller bass i et AC/DC tribute band. Sjekk ut hjemmesiden www.highvoltage.no. Der ligger det endel bilder og noen lydklipp. Dette låter bra! Christian Schulze forteller at bandet tar endel tusen for å spille, men NBFF er ikke uefne til å leie bandet under årets NM Galla!
 
Trond Pedersen er syk
Trond Pedersen har pådratt seg en lei influensa og har ikke fått trent som han skulle de siste dagene. Det er uvisst om det skylles det dårlige spillet og fallet til 7. plass på rankingen men Trond satser likevel på å være klar til Danmark neste helg der han vil gjøre jobben sin på TFC Vikings C.
 
Gode tider for NBFF hva økonomi angår
NBFF har nå blitt gjeldfrie etter bane oppussingen av de 12 banene. Likevel sitter forbundet med endel penger igjen som kommer godt med utover året. Kragerø har også fått klarsignal til å kunne lage sine egne baner med økonomisk støtte fra NBFF.
 
Folk savner fast lokale
Junioren Mathias Kastet har meldt om at han vil stille under årets NM 21. april. Mathias savner også et fast sted å spille utenom turneringene. Mathias Kastet er som kjent svært opptatt med trompet spilling i helger og kunne godt tenkt seg å spille i uka. Et forslag måtte kanskje være å spille for eksempel annenhver onsdag kl 18:00 på det fine konferanse rommet til Bokbinderiet Johnsen på Kjørbekk i Skien. Et sted som er varmt og koselig og ikke altfor langt å kjøre slik som til Tveten. En bane eller to kunne gjort nytten. Det er nemlig "lettere" for eventuelle nye mennesker å komme seg til et bedriftområde eller hjem til en totalt vilt fremmed person (les: anders bergane, der spillingen nå har foregått). Men faste treningsopplegg har vært prøvd før, det er kanskje tvilsomt om det er noe forandring på det nå..
 
Finn Johnsen reiser ikke til Odense
Finn Johnsen reiser ikke til Odense som først planlagt. Finn Johnsen fra Skien hadde lenge planer om å bli med gutta til Odense som en slags motivator men velger å bli hjemme. Finn Johnsen har tidligere en 0-0 kamp å se tilbake på mot Lasse Honore i Odense i 2003. Ser man på resultatlinken, Odense 2003 og i gruppe 10 ser man at han kun ble kalt "Finn Finn" i glansdagene. Artister bruker som kjent kunstnernavn..
 
Bordfotball i Togo
Bordfotballen har kommet til Afrika nå! I en litt primitiv utgave spillere en gjeng i Togo.
FISTF syntes så synd på de at de sendte ned to sett med spillerpakker. Sjekk ut debatten om saken her: FISTF Forum

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
Konta kinte - lagt inn 15.Feb 07 21:50:28 #1
vann-bordfotball ? kan vi trekke paraleler til synkronsvømming ? har ikke dagens president en fortid som synkronsvømmer ? brrrrr  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 15.Feb 07 21:22:51 #2
Så sannelig. Det spørs om vi ikke blir nerdingt av nysgjerrige som har sett banene på første side. Får håpe de ikke tror vi driver med vann-bordfotball da!!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 15.Feb 07 13:43:32 #3
Er det noen som har sett på forsiden i TA idag? Der er vi jaggu representert med banene våre gitt!  
Vis/skjul tråd
manamana - lagt inn 14.Feb 07 20:15:32 #4
Trond lider av "langt nede på rankingen" syndromet. Se bare hvordan Anders B hadde det i fjor høst! Vi får håpe han karrer seg oppover etterhvert.  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023