Ukeboka: mandag 12. mars

NM finalen for tre år siden. Blir det reprise med Jon H Bergane og Anders Grorud i finalen i år?
Publisert: 12. mars 2007 av Anders Bergane

Bordfotball er snart i et kjent norsk fotball magasin i tillegg til at det skal spilles G-sport promo cup om snaut en uke. Det skjer med andre ord mye i bordfotballen om dagen. Det arrangeres stadig også treningssamlinger. Mer om dette i ukeboka.

Anders Grorud reiser til MK Dons
Til helgen setter Anders Grorud kursen mot MK Dons nord for London for å spille international open. Bordfotball.no vil følge Anders med oppdateringer helgen igjennom. Anders G har ikke fått trent allverden den siste tiden men regner likevel med å bite fra seg i England. Hvordan motstanden er der borte er litt uvisst. I utgangspunktet ser det ut til at det ikke er med så altfor mange kjente spillere. Men med en haug grekere og italienere så er det ikke godt å vite. Bordfotball.no's turnerings ekspert Anders Bergane advarer sterkt mot spanjolene. De er meget gode!
 
NM blir på Tveten i Porsgrunn
Etter endel diskusjoner har styret i NBFF kommet frem til at Tveten ungdomsskole i Porsgrunn er spillested for NM. Tveten var også, som noen kanskje husker spillested under Telemark Open. Skjærgårdshallen var lenge høyaktuell men det ble avgjort at slike steder er bedre kanskje litt frem i tid.
 
11 spillere påmeldt til NM
Svein Arne Brekke og Arne Eikeland er siste som har påmeldt seg på til NM. NBFF satser selvsagt på flere. Det er ennå lenge igjen så det bør bli beste påmeldingsantall i Open kategorien siden 1995. Etter det bordfotball.no erfarer vil dette bli et mesterskap å minnes. Med fine premier og media dekning.
 
Telemark Open video klar snart
Ifølge Kragerø gutta skal den nye Telemark Open DVDen være klar i midten av mars. Noe som vil si om fire dager. Den skal ifølge kilder være grei nok. Vi gleder oss!
 
Fantastisk Kragerø blogg
Kragerø BFK har etablert en tøff blogg her: http://kbfk.blogspot.com/. Sidene er jevnlig oppdatert så følg med. Link er også lagt til i menyen under "Blogg" her på sidene.
 
Artikkel i 4-4-2
Vi i bordfotball.no har mekket sammen en liten artikkel og sendt noen bilder til fotball magasinet 4-4-2 som vil bli publisert i april utgaven av bladet. Bladet kommer ut ifølge bladets hjemmeside 4. april. Bordfotball.no håper dette vil gi mer blest om bordfotball. Vi holder dere oppdatert når det nærmer seg, slik at ingen går glipp av dette høydepunktet!
 
Spilling på tirsdag
Tirsdag blir det litt spilling hos Anders B i Skien. Alle er hjertlig velkomne. Det være seg Kragerø eller andre steder. Det hele begynner fra kl 18:30. Det var lenge snakk om en felles spilling med Kragerø denne dagen, men for Martin Eikeland var 20. mars en bedre dato, noe som kan bety at spilling et sted mellom Helle og Tveten vil skje også en uke senere. Kanskje det også skjer noe til helgen? Innspill ønskes!
 
Treningsleir 23. - 25. mars
Helgen 23. - 25. mars er det igjen klart for treningsleir i Skien. Nok en gang ser det ut til at det blir hos Anders Bergane. Lars Tore Myge kommer som vanlig over fjellet og man håper så mange som mulig kan spille noen av disse tre dagene. Husk: lørdag kveld kl 20:00 Bosnia - Norge i EM kvalik på TV2! Det lukter galla :-) Lørdag er det også, som sikkert mange har fått med seg, G-Sport promo cup på Down Town. Mange har allerede meldt sin ankomst eller mulige ankomst. Mer info kommer når det nærmer seg.
 
NBFF tar kontakt
NBFF har de siste dagene sendt ut over 10 e-poster til tidligere ivrige/interesserte "spillere" som har vist interesse for å kjøpe eller begynne å spille. Vi hadde en periode noen fra Mosjøen som spilte litt. NBFF ønsket derfor å sjekke ut hvordan det går rundt omkring. Mosjøen var faktisk så langt inne i prosessen at de spurte om hva som måtte til for å få arrangere en nasjonal turnering en gang. Det ble desverre aldri noe av dette. La oss håpe det skjer noe igjen. Ikke bare i Telemark!
 
Svar fra Oslo og Mosjøen:
Øyvind Hansen som tidligere spilte sammen med noen kamerater i Oslo har desverre flyttet fra hovedstaden og det har blitt minimalt med spilling. Men litt har det blitt. Øyvind forteller at de ifjor hadde faste spillekvelder og treninger men iår ser det ikke lyserer ut før etter sommerferien. Da vil de prøve å få igang noe spilling igjen. Vi har også veldig lyst å komme oss ut på en turnering for å se hvor langt bak vi ligger dere mere "etablerte" spillere,men som sagt per dags dato er framtiden litt uvisst, avslutter Øyvind. NBFF satser på at de blir å se snart på en turnering!
NBFF har også fått tak i en av Mosjøen gutta, her skjer det også lite om dagen, men de skulle gi lyd fra seg når det skjedde noe igjen.
 
Ha en fin uke!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
Jørn Andre - lagt inn 13.Mar 07 16:51:07 #1
ok  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023