Anders Grorud i England

Anders Grorud har fredag kveld hjulpet til med tilrigging av baner
Publisert: 16. mars 2007 av Anders Bergane

Anders Grorud er som kjent i England for å spille turnering i helga. Bordfotball.no følger Anders Grorud på sin tur til Milton Keynes i England der han skal spille International Open. Artikkelen oppdateres fortløpende (sist: kl 23:00, søn) gjennom helgen, så sjekk innom artikkelen innimellom.

Ingen kamp på Anders G
Det ble likevel ingen Newcastle kamp på Anders Grorud idag. Like greit, foteller Anders G ettersom de tapte 0-2. Anders G er nå på et flyplass hotell som ligger 10 minutter unna Stansted. Med andre ord langt nærmere enn det flyplass hotellet Anders Bergane ordnet i høst da de var i Cardiff. Det "flyplasshotellet" lå 35 minutter unna. Anders G forteller at Anders Buhl-Hansen har sovnet på hotellrommet mens Anders G ser på 24 på Sky One. Forøvrig var det spanske Murcia som vant lagturneringen over greske Olympiacos. En annen gledelig nyhet er at det ser ut til at mange utlendinger vil ta turen til Norge til sommeren. Anders G har nemlig drevet med reklame for årets NGPIO!
 
Nytt lag på Anders Grorud
Anders Grorud har idag brukt sin ledige tid til å handle seg et nytt lag. Astrobase C6. Han melder om at det blir knus i neste helgs G-Sport cup. Laget ble kjøpt av grekeren Vasilis Manoululis. Anders G forteller også at det var Valverde fra Spania som vant hele turneringen. Akkurat slik bordfotball ekspert Anders Bergane antydet i sist utgave av ukeboka. Anders Grorud er nå på vei til London der han vil se Charlton - Newcastle.
 

 
Anders Grorud tapte i åttendelsfinalen
Anders Grorud tapte 1-3 mot Kaspar Bennett i England. Det stod 1-1 til det var fem minutter igjen av kampen, men en tabbe i forsvar ga 1-2 og da måtte Grorud opp med alt i angrep. 1-3 kom helt på slutten. Dermed er Grorud ute av turneringen.
 
Grorud vant mot belgiern
Anders Grorud slo Pierre de Leeuw i 16-delsfinalen og er klar for 8-delsfinalen. Anders lå under 0-1 ved pause men satte inn 3 kjappa i andre omgang og kontrollerte til slutt inn til 3-2 seier. I åttendelsfinalen venter engelske Kaspar Bennett. En god engelsk spiller som har vunnet et par FISTF turneringer det siste halve året. Men likevel en spiller A Grorud burde ha mulighet mot. Bordfotball.no krysser fingrene!
 
Grorud er gruppevinner
Anders Grorud slo Vasilis Kadinopoulos 3-2 i gruppefinalen og vant dermed gruppa. I 16-delsfinalen venter belgiske Pierre de Leeuw som Anders G burde ha gode muligheter mot. Det fortelles også om en meget god kiosk der borte med godt utvalg.
 
Grei start på gruppa
Anders Grorud har vunnet sine 3 kamper lett med 3-0 (Simon Bryan), 6-0 (Kevin Mason) og 5-0 (Mark Reid). Nå venter den antatt beste, grekeren Vasilis Kadinopoulos. Turneringen er sterkt forsinket pga mangel på mikrofon. Det er rimelig kaotisk til tider, forteller Anders. Kevin Mason er en spiller fra Jamaica som Anders G betegner som, en hyggelig fyr som kanskje kommer til Norge for NGPIO i juni.
 
Turneringsstart
Anders Grorud er klar til turnering idag. Klokken er 08:30 i Milton Keynes og en time til start. Anders Grorud er fornøyd med gruppen sin men sannsynligheten for å møte Massimo Cremona tidlig er visstnok stor.
 
Anders Grorud har sovet på en forferdelig luftmadrass i natt og er svært usikker på formen. Været i England er overskyet, liten bris og 12 grader. Våren har kommet og det spirer og gror overalt (hva nå Anders G legger i det ;-)
 

 
Gruppetrekningen
Anders Grorud har havnet i gruppe med:
 
1. Anders Grorud
2. Mark Reid
3. Simon Bryan
4. Vasilis Kadinopoulos
5. Kevin Mason
 
En gruppe som i utgangspunktet skal være grei skuring for Anders G hvis han spiller brukbart. Anders G forteller over sms at de akkurat har satt opp 32 baner og at han er meget sliten. Vår president forteller også om en mulig spennende nyhet for oss i Norge. Men dette vil han komme tilbake til.
 
Fredag kl 18:00
Anders Grorud sitter nå i en leiebil fra London Stansted airport sammen med danske Anders Buhl-Hansen på vei til Leicester. Der vil de hente Jeremy Bradley før de kjører ned igjen til Milton Keynes like nord for London. Egentlig var planen at Jeremy Bradley skulle hente Anders og Anders på Stansted men en ødelagt bil har ført til at Anders G først må opp til Leicester for å hente Jeremy.
 
Akkuratt nå sitter Anders Grorud i trafikkork på vei til Leicester. Venstrekjøring og venstregiring går strålende.
 
Ifølge Anders G skal han og Anders Buhl og Jeremy ete middag med Marcus Tilgner i aften.
 
Desverre finnes det noen dårlige nyheter også.. Danske Rasmus Lund skulle egentlig vært med denne helgen, men tok feil av hvilken helg det var. Dermed kan ikke TFC Vikings stille lag søndag og turen går derfor til London for å se Charlton - Newcastle isteden.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (7)

Vis/skjul alle tråder
Jeremy - lagt inn 21.Mar 07 14:27:01 #1
Up the Arsenal!  
Vis/skjul tråd
andy - lagt inn 18.Mar 07 18:15:12 #2
jeg vil tro charlton - newcastle (2-0) var en fin kamp for a grorud.  
Vis/skjul tråd
andy - lagt inn 17.Mar 07 20:47:35 #3
tottenham kampen vil likevel gi glede.. husk på bordfotball.no får man vite alt  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 17.Mar 07 17:28:05 #4
Hilser alle fra Midelton, Irland! Daarlig med subbuteo her Heldigvis flommer det over av de edlere drikker  
Vis/skjul tråd
Lars t - lagt inn 17.Mar 07 17:17:28 #5
Takk skal du ha! prøver og holde meg unna alt for og se kampen i opptak senere. Bordfotball.no er et trygt sted og være tenkte jeg, men neida. Håper du vinner på oddsen så kan du handle inn vørterøl til neste helgs galla.  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 17.Mar 07 16:46:59 #6
du følger vel spent med Lars T? jeg har forøvrig tottenham på oddsen idag. og de har akkuratt scoret. det er prisverdig.  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 17.Mar 07 10:58:38 #7
mms er kjekt å ha! bildene er ikke brukbare for noe annet enn PC og web, men der duger de. Jeg legger inn et tips på at grorud kommer til kvartfinalen idag  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023