Ukeboka: onsdag 21. mars

Publisert: 21. mars 2007 av Anders Bergane

Det er relativt rolig på nyhetsfronten i bordfotball Norge om dagen. Litt er det likevel, som alltid. Man har muligens blant annet to nye baner på vei fra England til NBFF. Og så er det jo snart G-sport promo cup og etterhvert også NM.

San Siro baner til NBFF
Anders Grorud har vært i kontakt med engelskmannen Nicky Chappell og fått til en avtale der San Siro Stadia sponser NBFF med to baner. Avtalen ble gjort under IO turneringen der borte i helgen. Banene kommer med pitch og med mål og er sånn sett komplett. NBFF får disse banene gratis men eneste problemet er at NBFF må betale fraktkostnader selv. Noe som fort kan bli dyrt siden de er laget i metall. Likevel er dette noe NBFF vil prøve å få ordnet. Banenes verdi er tilsammen på over 5000 kroner så det sier seg selv at dette må ordnes.
Sjekk ut hva spillerne sier om banene: San Siro Stadia

 
G-Sport promo cup er rett rundt hjørnet
Førstkommende lørdag spilles G-Sport promo cup på G-Sport på Down Town handlesenter i Porsgrunn. Oppmøte er klokken 11:00 og vi regner med å være ferdig kl 16:00. Det vil kun spilles i en klasse, og kampene vil gå over 2x10 minutter. Det må medregnes lengere pauser for å ta seg av interesserte publikummere, og her må alle ta i et tak for å promotere sporten vår. Det er ikke noen bindende påmelding, bare å møte opp kl 11:00. Premier til alle!
 
Lars Tore Myge, Trond Pedersen, Anders Bergane og Anders Grorud kommer alle. Martin Eikeland og Svein Arne Brekke kommer kanskje. Vi håper fler også kan komme!

 
Treningshelg i Skien
Fredag til søndag kommende helg er det en stor treningssamling hos Anders Bergane i Skien. Lars Tore Myge, Anders Bergane, Anders Grorud og Fredrik Rawicki er blant spillerne som vil spille denne helga. Fredag ettermiddag braker det løs hos Anders B og det blir spill utover hele kvelden. Lørdag er det som kjent turnering på G-Sport. På lørdagskvelden blir det enda mer spilling hos Anders B før det hele kuliminerer i en galla i forbindelse med Norge - Bosnia på TV2. Søndag litt utpå ettermiddagen er det igjen store muligheter for spilling hos Anders B.
 
Hvis det er flere enn de nevnte som vil flikke denne helgen, for eks Kragerø, så er dette en eventyrlig mulighet til å teste flikkefingeren. Ta i såfall kontakt!
 
 
NGPIO ser lovende ut
Sommerens NGPIO har allerede fått 13 påmeldinger. Enda så har mange av de "faste" ikke meldt seg på. Dessuten har vi som har vært i utlandet og spilt fått god respons på den reklamen som vi har delt ut. Vår president fikk i helgen delt ut masse reklame i Milton Keynes og responsen skal ha vært overveldene. Det betyr at vi til sommeren burde slå alle tidligere rekorder hva antall deltagere angår.
 
 
NM nærmer seg stadig
Det nærmer seg påske og det er vår i været. Likevel er det et høydepunkt som skaper mer glede i mange sjeler, nemlig NM 14. april. Foreløpig har det kun kommet 11 påmeldinger, men NBFF satser på langt fler da det fortsatt er 3,5 uke igjen til turneringen. NBFF har foreløpig ikke startet noe planlegging annet enn at spillestedet blir på Tveten. NBFF forsikrer likevel om at alt er under kontroll!
 
God midtuke!
 
 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (7)

Vis/skjul alle tråder
Jon H - lagt inn 23.Mar 07 07:57:57 #1
For en utrolig interessant debatt da!! Jeg tror jeg melder pass jeg, men ellers takk.....  
Vis/skjul tråd
Jørn Andre - lagt inn 22.Mar 07 20:30:33 #2
Det er godt å høre at med ved hjelp av nye teknikker kan avsløre folk som tilsynelatende ikke gjør noe galt!

men hvorfor skriver jeg kommentarer på denne sida egentlig?

-har jeg lite å gjøre?
-er jeg en kinesisk gåtemaker?
-eller er jeg en massemorder, og dette er bare en syk lek?


LA DEBATTEN GÅ!!!  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 22.Mar 07 14:54:55 #3
Til deg som utgir deg for å være Jørn Andre, og da tenker jeg ikke på deg "hæstpeis"-Jørn Andre, IP adresser logges og to og to blir fire  
Vis/skjul tråd
Jørn Andre - lagt inn 22.Mar 07 14:19:19 #4
Øyh!? hvorfor ikke... Og til den andre her som utgir seg for å være meg: "gå og sug dæ, din hæstpeis"  
Vis/skjul tråd
Jørn Andre - lagt inn 21.Mar 07 21:51:47 #5
Ok  
Vis/skjul tråd
Anders b - lagt inn 21.Mar 07 16:02:23 #6
det blir galla hos trond med landskamp, bordfotball, poker, foosball og dart kl 2000 lørdag. Jørn Andre du er ikke invitert  
Vis/skjul tråd
Jørn Andre - lagt inn 21.Mar 07 15:18:29 #7
Takk...
God midtuke til dere alle!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023