Ukeboka: onsdag 25. april

Publisert: 25. april 2007 av Anders Bergane

I denne utgaven av ukeboka tar vi for oss litt spillerfigur transfernytt og vi tar en liten rapport fra G-Sport promo cup som ble spilt i helgen. Vi ser også litt på sommerens høydepunkt, NGPIO, som ser ut til å bli meget bra.

G-Sport promo cup, en suksess?
Sist lørdag ble G-Sport promo cup arrangert på G-Sport, Down Town i Porsgrunn. Fem deltagere var på plass. Anders Grorud, Anders Bergane, Martin Eikeland, Fredrik Rawicki og Frode Sveinungsen. Det ble satt opp to bord og spilling ble gjennomført hele dagen fra 11:00 til 14:30.
 
Det var i perioder mange som stod og fulgte med. Og endel spurte spørsmål, men desverre ikke den helt store etterspørselen. Webansvarlig for bordfotball.no opplyser også at det ikke har skjedd store forandringene på hits på sidene her. Noe av grunnen var kanskje at ikke mange nok fikk med seg info lapper med web adressen.
 
Etter artikkelen vi hadde i 4-4-2 i påsken har det heller ikke kommet merkant flere treff på bordfotball.no sidene. Det viser seg å være en vanskelig rekrutterings prosess. Noe vi egentlig visste fra før.
 
Anders Bergane som var med på G-Sport cupen mener at det eneste som kanskje hjelper litt, er å ha ferdige komplette sett i en eske til salgs under promo cup osv. Det hjelper heller ikke at vi selger to lag i en plastpose og en sammenkrølla duk. Det ser for amatørmessig ut. Vi må ha et ferdig pakka sett som vi har ferdig til salgs. Da er det kanskje muligheter, forteller Anders B. Følger man den gode guiden på sidene her så er det null problem å bestille seg utstyr fra england. Men folk orker rett og slett ikke lese gjennom noe sånt for å få bestilt, avslutter Anders.
 
NGPIO, tidenes beste?
Det er temmelig nøyaktig to måneder til Norwegian Grand Prix and International Open i Skien går av stabelen. Det har allerede kommet 16 påmeldinger til Open klassen, noe som må sies å være bra så tidlig. Enda så er det 5-6 nordmenn som ikke har meldt seg på. I tillegg regnes det med 5-6 dansker og kanskje endel engelskmenn. Noe som kan tyde på en bra turnering. Tidenes første finne har også meldt seg på. 
 
Man må også huske på at websidene til NGPIO har aldri vært så tidlig ute på nett som iår. Før har vi lagt ut sidene i april, og det har vært i april, mai, juni det store trykket har kommet hva deltagerpåmeldinger angår. Noe som betyr at det kan ventes en rekke påmeldinger fremover, forsikrer en av de turneringsansvarlige, Anders Bergane.
 
Det er også rimelig sikkert at turneringen vil avholdes i gymsalen på Skien Videregående Skole i Skien. Anders Grorud har ordnet en liten avtale med Knut Sagafos, som er lærer på skolen, om låsing av gymsalen.
 
Trening i Skien
Frode Sveinungsen og Anders Bergane spilte igår fire kamper for å få årets veddemål til å være gyldig. Anders Bergane vant alle kampene; 5-0, 7-0, 4-2 og 4-2. Anders Bergane var ikke truet i noen av kampene.
 
Spilling denne uka?
Det snakkes om noe spilling denne uka blant Anders G, Fredrik og Anders B. Når vites ikke. Anders B kan ikke onsdag og usikkert også torsdag. Hva som skjer i helgen er usikkert. Men vi oppfordrer til å for eks legge ut en kommentar om saken her på siden.
 
Spillerfigurnytt
Terje Ellefsen har lagt ut en liten transfernytt sak på Kragerø BFK bloggen. Kragerø BFK
Bordfotball.no har tatt seg en liten frihet til å supplere med manglende info:
 
Watford (tribase). Fra Myge til Ellefsen. Salgssum: hemmelig.
Røde/hvite "Bodo-spillere". Fra Grorud til Brekke. Salgssum: ukjent.
Brasil (Profibase). Fra Profibase til Ellefsen. Salgssum: hemmelig.
2 keepere. Fra M. Eikeland til Ellefsen. Salgssum: ingen (tilbake fra utlån).
2 keepere + et lag (PTF Sureshot). Fra Grorud til M. Eikeland. Salgssum: hemmelig.
Lag bytte. (Profi C3 tri til myge og 2 stk profi lag til Anders)Fra A. Bergane til Myge og motsatt.
Werder Bremen. Fra Ellefsen til Yoko. Salgssum: free transfer.
Gult lag (Bodo helstøpt base C5). Fra Grorud til Sagafos. Salgssum: ukjent.

 

G-Sport Promo Cup (april 07) | 8 bilder

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (7)

Vis/skjul alle tråder
Lars t - lagt inn 25.Apr 07 22:38:34 #1
Reagerer på at aggen er ledig fredag og lørdag, pannekakekos utgår denne helga eller.... ?  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 25.Apr 07 22:08:09 #2
Jeg er ledig fredag og lørdag kveld også. Sign me up!!  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 25.Apr 07 21:17:20 #3
Ja, da snakker vi den tradisjonelle 1800-22/2300...Hehe  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 25.Apr 07 20:31:12 #4
snakker vi da den tradisjonelle 1800 - 2200 spilling mens fruen er på jobb? jeg er litt usikker foreløpig når jeg kan. det kommer litt ann på jobbing av overtid som skal gjøres i helgen. men jeg kommer tilbake til det så fort jeg vet!  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 25.Apr 07 18:08:52 #5
Klar for spilling fre, lør og søndag..  
Vis/skjul tråd
Terje - lagt inn 25.Apr 07 16:54:25 #6
Lars: Fikk laget på lørdag, fungerer meget bra. Har malt om spillefigurene til Watford. Ekstra pluss også for elegant innpakning! T.  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 25.Apr 07 12:05:33 #7
Enig i at det er vanskelig å få noe ut av det når du ikke har noe ordentlig å selge.

Kuult med Skien videregående da! Bringer tilbake gode minner fra starten av 90'tallet det

Flere "transfers": Jon H's blå sportsfigur lag: Lagt opp  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023