Ukeboka: tirsdag 1. mai

Publisert: 01. mai 2007 av Anders Bergane

Det er arbeidernes dag idag men ukeboka bruker heller tiden på å spre nyheter enn å gå i tog. Det snakkes om en spilledag i Kragerø og vi tar fram noen litt spesielle bilder fra bordfotball-spillere sett fra andre situasjoner enn akkurat bordfotballbanen.

Spilling i Kragerø søndag 20. mai
Martin Eikeland har invitert til spilling i Kragerø søndag 20. mai. Stedet er Hellehuset i Kragerø. Det er også mulig med 19. mai hvis det skulle passe bedre. Men utgangspunktet er søndag 20. mai. Foreløpig har ikke Kragerø noen baner bortsett fra de private banene. Det er disse som sannsynligvis vil bli brukt denne helgen. Martin Eikeland nevner også at hvis noen har tid og anledning en dag til å snekre sammen noen baner er de hjertelig velkomne til det. Ta da kontakt med Martin.
 
Bordfotball video er snart ferdig!
I Forbindelse med spilledagen i Kragerø så vil det bli satt opp storskjerm der visning av den nye bordfotball videoen vil bli vist. Det vil sannsynligvis også bli salg av denne dvd'n.
 
Spilling i Skien :-)
Det snakkes stadig varmt om spilling i Skien her på sidene. Men det er ikke alltid det blir noe av. Det skyldes selvfølgelig mange ting, men enkelte grunner går desverre igjen.. Om det skjer noe spilling ellers rundt om i Skien er litt uklart, men ukeboka satser på at det da vil bli spredt resultater på forumet. Anders Bergane forteller ukeboka at han vil ligge lavt i terrenget anngående lovnader om spilling. Det skjer mye om dagen, så jeg venter heller på en invitasjon om spilling så får jeg prøve å bli med da, avslutter Anders.
 
Bilder av rariteter
Ukeboka har ikke allverdens stoff å spre denne uken så derfor frister vi med en bildeserier av merkelige personer i merkelige situasjoner.

<%Title%> | <%Count%> bilder
[#
<%Text%>
#]

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023