Ukeboka: søndag 20. mai

Publisert: 20. mai 2007 av Anders Bergane

Endelig er det baller i luften på bordfotballfronten igjen. Etter en rolig periode etter NM har det skjedd ting i både Kragerø og Skien. Det er også kun seks uker igjen til NGPIO. Her har det også skjedd endel nytt siden sist.

Treningsmøte i Kragerø
Det var igår lørdag, et aldri så lite treningsmøte i Kragerø. Anders Bergane og Anders Grorud tok med seg to baner nedover for å få trent litt i Kragerøs nye spille lokaler. Martin Eikeland stod klar med boller, brus, sterk kaffe, en bane, samt en rekke Kragerø spillere. Gledelig var det også at to gamle spillere fra Kragerø dukket opp. Birger Håkolt og Fredrik Sørensen gjorde et aldri så lite comeback og det er å håpe at disse blir å finne på filtduken i tiden fremover.
 
De nye lokalene til Kragerø BFK på Helle klubbhus så meget bra ut og klubben fikk låne to baner fra Skiensspillerne. Disse to banene vil bli levert tilbake ved neste samling når også de to-tre nybestilte banene til Kragerø BFK er klare. Disse skal Fredrik Rawicki være igang med snart.
 
For de av dere som lurer på det sportslige denne dagen, kan vi henvise til Kragerø BFKs blogg. Her ligger alle resulteter. Det var likevel ingen overraskelse at Anders Grorud vant alle sine kamper. Resultater her
 
Etter spillingen tok Anders G og Anders B turen opp til Martin Eikeland for å studere den nye videoen som Kragerø gutta har laget. Den var meget bra, og vil sannsynligvis komme for salg her på siden i løpet av 1 til 2 uker. Bare coveret mangler..
 
Norwegian GP/IO
Det har skjedd mange ting vedrørende sommerens store "happening". Det har blant annet kommet en rekke nye påmeldinger den siste tiden. Blant annet Nathan Dupont som er en meget habil Belgier. Kaspar Bennett var også påmeldt, men kommer sannsynligvis ikke likevel. Eric Verhagen har bekreftet sin ankomst, mens Massimo Cremona fra Malta enda ikke har helt bekreftet sin ankomst. Anders Bergane er i mail kontakt og et svar vil komme i løpet av få dager.
 
I tillegg er det ventet en bil med finner og en bil med dansker. Noe som kan bety at vi runder 30 deltagere. Noe som vil si rekord. Det er også naturlig å tenke at 32 hadde vært et perfekt tall i forhold til grupper og sluttspill.
 
Anders Grorud har også fått ordnet en rekke ting i forhold til det sosiale rundt helgen i juni. Blant annet så er Lekteren Restaurant og Neon Bar booket i forhold til festligheter lørdag kveld. Søndag kveld er det Odd - Sandefjord på Skagerak Arena, og Anders Grorud er derfor i kontakt med direktør i Odd Grenland for muligheter til å få tak i noen gratisbilletter.
 
Som nevnt tidligere så er Skien Videregående Skole booket for spillested. Nytt nå er også at Anders Grorud vil stå for en privat finansiert kiosk. Aggen Catering vil stå for pølser og leskedrikk hele helgen igjennom.
 
Ny treningssamling
Det ble på lørdag i Kragerø snakket om en ny samling mellom de to bordfotballbyene Skien og Kragerø. Det ble allerede snakket om neste helg eller neste der igjen. Tveten ble da nevnt som et passe sted for spilling, siden det ligger nesten i midten av Skien/Kragerø. Mer info kommer..
 

 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (3)

Vis/skjul alle tråder
Bender - lagt inn 20.May 07 16:06:26 #1
jeg har formiddagen nå til uka.. fri neste mandag da.. pinse.. så jeg har fri fra fredag kl1600 til tirsdag kl1400. men blir kanskje litt nærme den helga. eventuelt 9.-10. juni da. da har jeg også ettermiddagen på mandag.  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 20.May 07 15:26:12 #2
Har hatt pause og ikke flikka en spiller siden NM. Mandag starter imidlertid oppkjøringen til NGPIO, regner med at 5 uker med hardkjør gjør susen, vil legge meg på 10-12 efektive treningstimer pr.uke i begynnelsen for ikke og brenne alt kruttet med en gang, så får vi ta det derfra. En treningssamling hadde nok vært ekstra motiverende, men tiden går fort og vi burde ta det en av de neste par tre ukene. Hvordan jobber bender fremover ?  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 20.May 07 14:43:19 #3
treningskvinden fra vestlandet? blir det treningssamling snart? har du ikke flikka på mange uker?  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023