Norwegian GP/IO 2007 - preview

Publisert: 20. juni 2007 av Anders Bergane

Det nærmer seg med stormskritt den store helgen. En ting er sikkert, dette blir den beste turneringen i Norge noensinne. Med 32 deltagere ligger dette ann til å bli en kjempeturnering på Skien videregående skole. Bordfotball.no gir alle en liten preview her på siden.

Det vil bli 32 deltagere under årets NGPIO. 31 i Open i tillegg til Knut Sagafos som kun stiller i veteran. En del av disse som spiller i Open spiller også i Veteran (6 stk) og i U19 (4 stk). Vi kan skilte med spillere fra hele 9 nasjoner. Alt fra Malta og Italia i sør til Finland og England i nordlige strøk.
 
Det hele braker løs lørdag morgen kl 09:00. Første runde starter presis klokken 09:30 og ventes å være ferdig ca. kl 17:00. I løpet av dagen vil Marcus Tilgner sinn eminente turneringsmanager program lose oss gjennom kamp etter kamp. Denne dagen er det Grand Prix.
 
På kvelden, klokken 20:00, arrangeres den suksessrike galla middagen på Lekteren i Skien. Der blir det tid for litt sosialt og kanskje litt avslapning. Kvelden avsluttes på Neon nightclub. Det gjelder å komme tidsnok i seng for del to av turneringen (IO) starter 09:00 også søndag.
 
Søndagen ventes å være ferdig klokken 17:00. Da tar mange av spillerne for å se bunnoppgjøret mellom Odd og Sandefjord på Skagerrak Arena.
 
Det meste er i rute!
Det aller meste er i rute når det gjelder organiseringen. Det er klart i forhold til overnattingsgjester, henting på togstasjon etc. Alle baner er fraktet til Skien VGS. Og siste finpuss og oppsett vil bli gjort fredag kl 17:00. De som har mulighet kan møte opp da for å hjelpe til.
 
Mange spillere, men få gode?
Årets turnering har som sagt 32 spillere, men ikke altfor mange knall gode spillere. Av favorittene skiller selvsagt to seg ut. Det er nummer 1 på verdensrankingen Eric Verhagen (Ned) og nummer 2 Massimo Cremona (Mal). Sannsynligheten for en finale mellom disse to begge dager er overhengende. Likevel kan spillere som Nathan Dupont (Bel), Gianluca Galeazzi (Ita), Lars Tore Myge (Nor), Anders Grorud (Nor) og Jon Henning Bergane (Nor) gjøre det meget bra.
 
Vi anbefaller alle som ønsker å se bordfotball på verdensnivå møte opp på Skien Videregående lørdag kl 09:30!

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)

Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2022