Klubblansering: TFC Wildcats

Klubblogoen skal skremme motstanderene.
Publisert: 03. juli 2007 av Bordfotball.no

Anders Bergane presenterer idag den nye eliteklubben i Norge for pressen. Anders Bergane lanserer ikke bare klubbnavnet, men også hjemmeside, terminliste, spillere, klubbdrakter og klubbens ambisjoner. Pressemeldingen fra TFC Wildcats kan leses her.

Klubbformann i den nystartede TFC Wildcats klubben sier han har mye spennende å presentere og han er stolt over det han har fått til i løpet av et par uker. Enda er ikke alt på plass hva gjelder nye spillere, men i løpet av et par ukers tid er neste sesongs lag klart.
 
Foreløpig spillere er brødrene Bergane og Fredrik Rawicki. Trond Pedersen vil sannsynligvis også si ja til tilbudet han har fått. Andre spillere som har fått tilbud og som er i tenkeboksen er; Terje Ellefsen og Svein Arne Brekke. Anders Bergane forteller at han sannsynligvis må rette blikket utenlands hvis det viser seg at en eller flere spillere takker nei til tilbudet de har fått. Hvem han har i tankene utenlands vil han ikke kommentere.
 
Klubbens hjemmesider har blitt meget bra og inneholder alt av viktig info samt et nyttig diskusjonsforum.
 
Neste års spilleplan er foreløpig ikke helt klar men alternativene er klare. Av 12 mulige turneringer skal minst 8 reises på. Det vil si 5 norske (4 nasjonale og NGPIO) samt 3 utenlandske. De heteste her er Brussel, Issy og en av Storbritania turneringene. Hva vi velger må diskuteres internt i klubben før vi bestemmer oss, forteller Bergane.
 
Klubbens ambisjoner er klare, vi skal være den mest profesjonelle klubben i Norge/Norden og levere gode prestasjoner utenlands innen relativt kort tid. Vi skal ikke "jage" etter å spille og trene som noen guder, det kommer av seg selv, avslutter klubbformannen.
 
PS! Ikveld hadde klubben sin første klubbkveld hjemme hos Anders Bergane. Hva som ble diskutert og avklart der, kan vi bare lure på. Kanskje er leserne heldige og får litt info fra Wildcats' hjemmesider.
 
tfcwildcats.blogspot.com
 
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (18)

Vis/skjul alle tråder
jenn sroger - lagt inn 06.Jul 07 09:34:35 #1
snartlanseres det en ny pråfisjonel klub med stjåletlogo vi skal være di mest særiøse av alle og hete tfc san syro og ha spånsorhvem som skal være med vil ikke formannen kommentere men målet er å slå trånogg rorujhb ab både pyskisk og fyskisk  
Vis/skjul tråd
lars j - lagt inn 06.Jul 07 08:38:52 #2
Jeg holder en knapp på WAP!  
Vis/skjul tråd
Jan Storbukås - lagt inn 05.Jul 07 16:13:43 #3
WAP er desverre særdeles vanskelige å få tak i.. det er kun et titalls lag tilgjengelige i Norge. men får du tak i et så blir du glad. SP er også meget bra!  
Vis/skjul tråd
Jørgen - lagt inn 05.Jul 07 16:08:03 #4
de aller aller fleste vil nok si WAP , selv holder jeg en knapp på SP !!  
Vis/skjul tråd
Bjarne - lagt inn 05.Jul 07 16:05:11 #5
HVa er best av Profibase , Astrobase og WAP ?  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 05.Jul 07 16:00:12 #6
der ser dere.. ikke rart han vestlendingen ikke får bli med i wildcats.. det finnes grenser hva man kan tåle av utenomsportslige ting  
Vis/skjul tråd
Spa og velvære - lagt inn 05.Jul 07 15:57:03 #7
det var såvel ikke en arrangert turnering med kampprogram og premier og oppsett. Vestlending kunne ikke bli med, dermed ingen tur..  
Vis/skjul tråd
Jørgen - lagt inn 05.Jul 07 15:50:02 #8
det var en treningssøndag i en naboby forleden han uteblev helt fra også den schlubberten  
Vis/skjul tråd
Mr. Hilton - lagt inn 05.Jul 07 15:37:58 #9
anes har møtt opp på alle norske turneringer selv med 3 i promille nå siste NGPIO søndag.. det var en glipp i Cardiff men det var ledelsen på Hilton Hotels sin feil! jeg påtar meg det..beklager anes  
Vis/skjul tråd
reidar og ronny - lagt inn 05.Jul 07 15:23:58 #10
når det gjelder å møte opp tidsnok på søndager så bør nok anes ligge lavt  
Vis/skjul tråd
Kjell - lagt inn 05.Jul 07 15:18:36 #11
Godt mulig at FlyFrode kan være aktuell for Lutefisk United, de har vel ingen spillere så langt..  
Vis/skjul tråd
Jens P - lagt inn 05.Jul 07 14:59:04 #12
Hvordan får jeg kjøpt WAP spillere, jeg har hørt at de er så bra?  
Vis/skjul tråd
Anes - lagt inn 05.Jul 07 14:22:20 #13
tror du Frode heller skal konsentrere deg om å komme tidsnok til de turneringene du melder deg på, isteden for å komme kl 12-13-14.. ? kanskje vente med påmeldingene til du vet du kan. ser du er kjapp på med astrocup-påmeldingen men hvis du absolutt vil diskutere klubbplaner så er jeg med her i norge så blir vi nok de samme som spiller uansett. på kryss og tvers av lag.. det kommer ikke til å bli så store skiller for å si det mildt. svein arne brekke har jo spilt for Vikings i år han, men tror han føler seg mer hjemme i Kragerø enn blant dansker. når det gjelder turer til utlandet kan jo hvem som helst reise på de. ingen nekter folk å bli med oss i wildcats på tur. priser på fly og hotell må man jo selv sjekke uansett om man er medlem av klubb eller ikke. dessuten så står jo wildcats forumet åpent for belæring og lystelse. lag bordfotball i Norge nasjonalt finnes ikke, og kommer sannsynligvis ikke til å finnes sted på mange år..  
Vis/skjul tråd
FlyFrode - lagt inn 05.Jul 07 00:28:19 #14
Lagspill er kanskje bra å innføre i fremtiden, spesielt mtp utenlandsturneringer og at man som lag kanskje blir motivert til å delta mer der ute i verden.. men jeg er redd for at man ved å lage lag av de få som spiller i norge, vil dele opp det lille miljøet som er, og at de som faller utenfor lagene kanskje også faller utenfor bordfotballen generelt..
F.eks, vil kanskje lagledere og meldemmer være opptatt av at sine folk blir motivert til å dra utenlands, og bli informert om ca kostnad og gode transportmuligheter, mens kun NBFF medlemmer blir mer overlatt til seg selv.. Dette er noe av det jeg frykter kan skje ved for stor fokus på lag..
Man splitter bordfotball norge kanskje??

Men samtidig tror jeg at lag kan være med på å lettere motivere seg, og føle en større lagånd når det krymper ned til færre folk..

Jeg bare håper ikke lagfokuset blir på bekostning av Bordfotballen i norge generelt..
 
Vis/skjul tråd
Svein Arne Brekke - lagt inn 04.Jul 07 12:01:55 #15
Ser veldig bra ut dette her! Får svar fra meg om ikke så lenge...  
Vis/skjul tråd
Anders b - lagt inn 04.Jul 07 01:47:33 #16
tigerdrakt vil gå på rundgang. i de første turneringene har vi leid inn Per Joar Hansen til å bære den ærefulle drakten.. danmark sier du? vikingskip-is pitcher? det passer ikke min flikke stil helt...  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 04.Jul 07 01:04:44 #17
Skal dere ikke til danmark?, burde jo ligge ann til finale mellom Wildcats og San Siro, billige billetter her http://www.finn.no/finn/travel/air/result?sid=3aqRfF3nd739767  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 04.Jul 07 00:54:57 #18
Meget imponerende arbeide med hjemmeside! Lurte på et par ting: Hvem vil ta seg av hotellbooking ved utenlandsreiser ? vil tigerdrakten som figurerer på wildcats forumet bli offisielt galla antrekk ? (i såfall bryter jeg kontrakten med san siro og stiller for wildcats)  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023