Hele 16 norske spillere på WR

Publisert: 19. juli 2007 av Anders Bergane

Hele 16 norske spillere har funnet veien til verdensrankingen i juni utgaven. Derav fem nye spillere. Jon Henning Bergane ligger best ann blant de beste med en 54. plass, etter 1 finale, 2 semifinaler og 2 kvartfinaler på siste fem internasjonale turneringer.

Ellers på listen ser vi at Anders Grorud innehar andre plass blandt de norske med en 92. plass men vil trolig klatre litt på listen siden hans poeng fra London ikke er med på denne utgaven av WR.
 
Nedover på listen finner vi på tredje plass Lars Tore Myge. Etter han er det meget jevnt blandt rivalene Anders Bergane, Trond Pedersen, Fredrik Rawicki og Svein Arne Brekke.
 
Håkon Lunde innehar en 304. plass på listen og har hele åtte norske spillere bak seg. Det er meget godt til å være U19 spiller.
 
Lenger ned ser vi at Eikeland familien og Ellefsen har kommet inn på listen.
 
Gledelig er det også å se at comebacket til Knut Sagafos og Kjetil Fosse har satt merker i de offisielle resultatene.
 
Trykk på bildet og forstørr WR listen!
 
Ranking komplett

PS! Tony Sundal som lenge lå på rankingen uten å ha spilt en eneste kamp (fikk W.O. mot seg, men fikk poeng) er nå borte vekk! Det var nesten på tide :-)

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (4)

Vis/skjul alle tråder
Anne Scheie - lagt inn 20.Jul 07 01:33:41 #1
Plagiatklubben Wildcats identifiseres og lokaliseres mer under Skien kittens, deres leder karaktriseres av en kjent norsk kvinnelig skiskytter som en kitten.....  
Vis/skjul tråd
Wildkatten - lagt inn 20.Jul 07 00:45:53 #2
Stemmer det at TFC Wildcats skal skiffte navn til Skien Kittens ?  
Vis/skjul tråd
Billy Pilgrim - lagt inn 20.Jul 07 00:42:37 #3
Ta nu ikke for store ord i din mund! De burde meget heller fokuseret på astrocup, ryktene sier at de annonserer demselv som vinner allerede nu.....  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 19.Jul 07 22:42:56 #4
topp hundre på meg innen mine to neste utenlandsreiser! har bestilt Brussel og Issy nå. Prøvde på Glasgow men ikke billetter lagt ut enda..  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023