IO individuell og lag i desember?

Publisert: 20. juli 2007 av Anders Grorud

NBFF satser nå på arrangere nye internasjonale turneringer etter braksuksessen i sommer. Vi har mulighet til å arrangere nok en Internasjonal Open, både individuell- og lagkonkurranse, i tillegg til de turneringer vi allerede har hver sesong. Siste helg i november eller første i desember peker seg ut som aktuelle datoer.

Vi satser på å arrangere dette på en mye mer enkel måte enn hva var tilfelle under sommerens GPIO. Derfor ser vi på muligheten for å ha turneringen på et hotell i Sandefjord området.
 
Da slipper vi overnattende gjester, transport, kiosk, gallamiddag etc. Alt arrangeres på hotellet, og deltakerene behøver simpelthen ikke forlate bygningen.
 
Vi kan istedet begynne turneringen på lørdag formiddag, f.eks kl. 12.00 og spille utover ettermiddagen/kvelden. Søndag starter vi tidlig slik at hele arrangementet er ferdig til rundt 16.00.
 
Utenlandsdeltakere kan ankomme på lørdag morgen og dra hjem søndag ettermiddag, hvis avgangene passer.
 
Oppriggingen av bord etc. skjer på lørdag morgen og vi pakker sammen etter turneringen er ferdig på søndag.
 
Desember er likevel en så guffen måned at man ikke trenger legge opp til mer enn dette.
 
Vi vil ta en avgjørelse på hvilken helg det blir i neste uke. Hvor turneringen skal spilles tar vi på et seinere tidspunkt. Men det er helt klart at en hotellturnering i nærheten av Torp kan være svært interessant.
 
Legg gjerne inn en kommentar på hvilken helg som passer og på tanker omkring spillsted.
 

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (20)

Vis/skjul alle tråder
Martin - lagt inn 27.Jul 07 01:17:47 #1
Hei.
Foreslår at vi kun satser på 1 IO, og at det blir juli neste år.La oss forberede dette godt, så kan vi lage et kanonarrangement i 2008.  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 25.Jul 07 23:12:53 #2
Først burde vi vel få neste års GP/IO på terminlista, så må noen i styret skjære igjen diskusjonen og si at enten arrangerer vi el ikke IO denne høsten... Så sette igang planlegging Dette klarer vi!!  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 24.Jul 07 20:07:36 #3
status: Trond er ikke helt klar for en helg til i året med IO. Jon H er ikke helt klar før jul. Anders G og Fredrik er gira. _Jeg også forsåvidt. hvis vi får til en god løsning med hotellet og økonomi ikke blir altfor galt. men det regner jeg med er kriteriene for alle andre også..  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 23.Jul 07 16:51:25 #4
hvilket hotel det er på spiller vel ingen rolle.ikke det som er hovedsaken. men det å tro at dette blir en lett match hva gjelder arrangering er vel å tro HELT feil. tror det omtrent blir samme jobben som med GP. Vi slipper kiosk det er vel den eneste forskjellen. den hadde jo Aggen Catering og uansett ikke noe ekstra jobb for NBFF i sommer. Ellers så slipper vi jo å innkvartere folk hjemme privat. ellers blir det vel det samme og bære og rigge til. Men jeg er klar jeg. men jobb blir det uannset. kommer ikke marcus har vi en stor jobb.. Det regelvirrvarret som hersker når grupper skal trekkes osv med oppsett osv er ikke bare bare. det jeg frykter er at ettersom tiden går og vi nærmer oss turneringen så kommer det forslag om ditt og datt. Galla og ekstra greier, liten "enkel" kiosk osv.. Fordi det koster jo ikke så mye ekstra å få det til sier noen.. Dermed er vi der vi er hver sommer på GP. Og for å få til det tror jeg vi trenger fler enn meg grorud og fredrik.. Men som sagt jeg er klar.. Men jobb blir det uansett  
Vis/skjul tråd
Jon H - lagt inn 23.Jul 07 13:05:00 #5
Det er jo helt umulig å si hvilken helg som passer i desember nå juli da men!! Desember er jo som nenvt booket med både julebord og juleshopping. Hvis man ikke er lei av å arrangere turneringer så værsågod. Det krever jo litt jobb fordet om vi er på et hotell, vi holdt jo på en hel kveld før GP/IO og sikkert endel som hadde blit gjort på forhånd også. Hva hvis ikke Marcus Tilgner kommer? Turneringsoppsett og slik må lages. Jeg kan ikke love at jeg kan være med på å arrangere dette, men som sagt er folk som er ivrige så er det jo bare å kjøre på...  
Vis/skjul tråd
jØrn-bjØrn - lagt inn 23.Jul 07 12:14:59 #6
samma for meg!!jeg møter opp uansett når og hvor bordfjottball blir spilt!!!!  
Vis/skjul tråd
aggen - lagt inn 22.Jul 07 23:46:49 #7
det er rica sandefjord hotell, vi snakker om fjotten. 7 km i buss fra fyplassen har nok ingen blitt skadet av  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 22.Jul 07 22:52:33 #8
vi har hatt cuper med 10-12 spillere på tveten og den kan ikke være mer enn 60 kvadrat? så kanskje mulig..  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 22.Jul 07 22:50:23 #9
de har konferanse rom på 110 kavdrat. Litt lite??  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 22.Jul 07 22:47:46 #10
det eneste hotellet som ligger ved torp er dette: http://www.sandefjordmotorhotel.no/ det ligger ved Fokserød ved den bensin stasjonen du kjører av ved E18 når du skal til Torp. 3 km fra flyplassen..  
Vis/skjul tråd
Martin - lagt inn 22.Jul 07 11:39:01 #11
Tror Januar eller Februar passer best for meg..  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Jul 07 21:04:41 #12
ja det er klart hvis du prioriterer sånn så er det jo greit bordfotball er bare fyll det og!  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 21.Jul 07 20:45:55 #13
Jo, første eller andre helga i desember, pleier jeg å være på julebord.. men det er snakk om prioriteringer Julebord er bare fyll og mat stort sett  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Jul 07 20:20:39 #14
det er jo en tid med lite turneringer før jul. lite på kalenderen, så kanskje en cup med gode og lette ankomst muligheter er ting som hjelper på det. men for nærme jul så tror jeg ingen kommer.. da har ikke folk tid. Det hjelper dessuten lite med å ha god oppslutning hvis det viser seg at, Trond, jon h, meg ikke kan.. fredrik pleier ikke du alltid å være en helg på julebord før jul da? men derfor så bør vi sjekke litt med alle først.  
Vis/skjul tråd
FredrikR - lagt inn 21.Jul 07 16:28:23 #15
Jeg er klar... Spiller ingen rolle for min del når det blir, men skal jeg velge, så tror jeg vi får best oppslutning føre jul, dvs tidlig i desember el føre..  
Vis/skjul tråd
anders b - lagt inn 21.Jul 07 13:45:30 #16
ja synes det er bedre.. enten januar eller tidlig i november. november er kanskje for tett på allerede. desember er en travel måned..  
Vis/skjul tråd
Lars T - lagt inn 21.Jul 07 13:08:55 #17
kansje det passer bedre i januar/februar.....  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Jul 07 12:55:32 #18
jeg er sannsynligvis klar for en IO. Men spørsmål rundt helgene er; "Hvor mange av oss er på julebord denne aktuelle helgen?" kan fort vekk være et par stykker. Hvem er opptatt å BB Johnsen. Trond kan fort være avhemgig av å være på jobb osv.. ting å tenke på... vi bør ha med alle  
Vis/skjul tråd
Anders B - lagt inn 21.Jul 07 12:32:48 #19
for å i det hele tatt å få svar på denne artikkelen tror jeg først vinklingen skal være; er det aktuelt med en enda en IO i Norge, isteden for hvem helg passer..  
Vis/skjul tråd
Porno Tore - lagt inn 20.Jul 07 22:32:32 #20
jeg stemmer for!  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023