Ukeboka: fredag 27. juli

Publisert: 26. juli 2007 av Anders Bergane

I disse sykkel dopdager så er ukeboka på plass med noen dopfrie nyheter fra bordfotball miljøet. Nye spillere har signert for Skien Wildcats, mens andre har sagt nei. San Siro Worthing Fivestar har fått ny hjemmeside samtidig som diskusjonen rundt ny IO/GP i Norge ruller videre.

GP/IO i Norge, om, når og hvor?
Som mange har sett så har det versert en diskusjon anngående en "andre" internasjonal turnering i Norge. Ennå er ikke alt bestemt siden endel tviler på om det finnes "ork" i miljøet til et sånt krafttak. GP for neste år er sannsynligvis spikret til 5. juli. Dette er det nå opp til FISTF å avgjøre om vi får ha den eller må flytte. President Anders Grorud har vært i kontakt med Vincent Coppenolle, president i FISTF, om dette og saken løses sannsynligvis snart. Om NBFF skal arrangere enda en turnering i Norge er ennå ikke helt klart. Dette vi da bli på hotell i Sandefjord enten før jul eller i for eksempel januar. Foreløpig er saken lagt litt på is..
 
TFC Skien Wildcats har sikret seg nye spillere
Den Skiens baserte proff klubben TFC Skien Wildcats har idag sikret seg underskriften til både Svein Arne Brekke og Kjetil Fosse. Fremtiden ser da veldig lys ut med tanke på utenlandsreiser. Seks spillere er med i stallen og Brussel og Paris er allerede sikret deltagelse fra Wildcats i lagkonkurransen. Anders Bergane sier han er fornøyd med utviklingen på spillerfronten. Nå fikk vi det som vi ville! Desto fler spillere som vil reise jo lettere er det at ballen begynner å rulle for andre som i utgangspunktet ikke hadde tenkt å dra på tur. Nå kan vi velge å vrake i spillere på turneringen, sier Anders fornøyd. Anders sammenligner det hele med ketchup effekten.
 
Terje Ellefsen takket idag nei til tilbudet fra Wildcats og velger å bli i Kragerø BFK for å utvikle klubben videre i Kragerø. Sjekk forøvrig skienwildcats.blogspot.com for nyheter! OBS ny adresse!
 
Kragerø BFK med weboppdateringer
Selv om det er sommer så er det ikke rolig på Kragerø BFKs hjemmesider. Sjekk kbfk.blogspot.com
for artig "funfacts".
 
Bursdagsbarnet Lars Tore Myge!
Haugesunds store sønn fylte onsdag 34 år. Bordfotball.no gratulerer og ønsker alle hell og lykke i neste års sesong i San Siro!
 
San Siro Worthing Fivestar med ny hjemmeside
Klubben til Anders Grorud og Lars Tore Myge har fått seg en ny hjemmeside. Sjekk sansiro-fivestar.blogspot.com. Den er ennå i begynnerfasen av utviklingen men det loves at den skal være ferdig innen sesongstart 1. september.
 
NBFF har blitt seriøse
Styremedlem Jon Henning Bergane har fått fikset eget organisasjons nummer i brønnøysund registeret for Norges Bordfotball Forbund. Dermed kan vi fremstilles som litt mer seriøse og kan kreve inn regninger og i verste fall sende inkassokrav til gud og hvermann. Dette gjør at det er langt enklere å få støtte og sponsorer. I løpet av kort tid vil sannsynligvis vår økonomi ansvarlig Martin Eikeland opprette egen bankkonto med nettbank for forbundet.

← Tilbake


Skriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
Anes - lagt inn 27.Jul 07 13:44:46 #1
ny adresse:

skienwildcats.blogspot.com  
Vis/skjul tråd
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4
Tekst/bilder © Norges Bordfotball Forbund 2003 - 2023